Kulcskirály üzletpolitika, jövőbeni célok

Először is meg szeretnénk köszönni annak a több millió embernek, akik az elmúlt évtizedekben felkerestek minket, és nálunk másoltattak kulcsot, vagy vásárolták maguknak biztonságos zárat, hogy megtiszteltek üzletünket bizalmukkal.

Ameddig komoly igény van továbbra is a megfizethető biztonságra, addig nekünk a célunk, hogy ezt a réteget a legmagasabb szakmai szinten kiszolgáljuk.

A jövő biztonsága most kezd átalakulni, különböző elektronikus eszközök fogják felváltani a kulcsokat, de ennek még nagyon hosszú lefolyása várható. A technológia több cégnél is elérhetővé vált, komoly fejlesztéseket hajtanak végre, de a megfizethető, egyszerűen telepíthető biztonságos okosotthon még távolinak tűnik.

A Kulcskirály ezeket a technológiákat figyelemmel kíséri, néha saját célra, néha tesztelés céljára is vásárolunk, de egyelőre nincs komoly piaci hazánkban, akik részére ezt lehetne értékesíteni.

A nagy áttörést a jövőben az olyan magas biztonságú zárrendszerek fogják adni, amik rendelkeznek elektronikával is, de mellette a mechanikus rész is ellenálló lesz a betörési kísérleteknek.

Ilyen terméknek ígérkezik az AssaAbloy által forgalmazott Zeiss eCLIQ. Kifejezetten lakatosok számára ez egy könnyedén programozható biztonsági hengerzárbetét, aminek a kulcs jogosultságát lehet variálni, elektronikusan. A kulcsban és a zárbetétben is van elektronika, ezek kommunikálnak egymással, és ha megfelelő minden adat, akkor nyitható a zárbetét.

A Kulcskirály ebben az évben ősszel ellátogat az esseni biztonságtechnikai expora, ahol több mint 2000 kiállító mutatja be termékeit. Itt olyan európai gyártók lesznek jelen, akikkel a Kulcskirály is folyamatos üzleti kapcsolatban áll.

Csak a jelentősebb gyártók, a teljesség igénye nélkül:

  • Assa Abloy
  • Abus
  • Keso
  • Dorma Kaba
  • Advanced Diagnostics
  • Silca
  • Tesa
  • G-U – BKS
  • Mul-T-Lock

A jövőben tervezünk elindítani egy olyan mobil kulcsmásoló autót, amivel elérhetővé válnak számunkra azok a munkák, amik nem tudnak eljönni hozzánk. Itt elsősorban autókulcsos problémákra fogunk koncentrálni, autókereskedések telephelyeire fogunk kimenni, és elkészíteni a hiányzó kulcsokat.

Ha igény jelentkezik cégektől vagy magánszemélyektől normál kulcsmásolásra, akkor azt is tudjuk majd vállalni helyszíni kiszállással.

Célunk, hogy a Kulcskirályban továbbra is tartani tudjuk azt a magas szakmai színvonalat, amit jelenleg képviselünk, és továbbra is a legnagyobbak szeretnénk maradni a kulcsmásolásban Magyarországon.

Csak olyan gyártókkal és forgalmazókkal dolgozunk együtt, akik partnerek a folyamatos fejlődésben és segíteni tudjuk egymás munkáját.