Abloy kulcsmásolás

Abloy vágott kulcsmásolás

Minden  Abloy  kulcsot  csak  egy  speciális  Abloy  másoló gépen lehet elkészíteni. Az Abloy kulcsok profilvédett kulcsok, a  kulcshoz pedig minden esetben kódkártya tartozik. A kulcsmásolás kizárólag a kártya felmutatásával lehetséges.

Az Assa vagy Abloy kulcsok gyakran több zárat is nyitnak, ilyenkor ezek a kulcsok egy fő- és vezérkulcsos  zárrendszer  elemei. Ha ilyenkor van szükség kulcsmásolásra, akkor tulajdonképpen szerződéskötés jön létre, ahol a felhasználó konkrétan megjelöli azon személyeket, akik jogosultak kulcsot másoltatni.

Assa kulcsmásolás Budapesten a Kulcsirály kulcsmásoló részlegében! Többféle Assa kulcsot is használnak különböző ajtózárakban. Ezek a kulcsok elég speciális kivitelűek, kevés kulcsmásoló tudja csak lemásolni őket. Budapesten a Nyugati tér melletti kulcsmásolóban van lehetőség Assa kulcsok másolására, de van olyan típus, amit nekünk is időbe telik beszerezni. Régebben több irodaházba, vagy családi házba került beszerelésre Assa főkulcsos zárrendszer, ezekhez elég nehéz már kulcsot beszerezni, de nálunk van erre is lehetőség!

Az Assa zárrendszereket régen vagy szerződés védte a másolástól, vagy a kulcson lévő sorozatszám alapján lehetett azonosítani, hogy ki volt a megrendelő. Hivatalosan Assa kulcsokat továbbra is csak a jogosult személyeknek másolunk!

Assa kulcsmásolás árak - Speciális oldal léces twin pro kivitel, 8.000 Ft-tól.

Abloy Novell kulcsmásolás ára, fekete műanyag fejjel, 5.000 Ft-tól.

Abloy Protech 2 kulcskészítés ára, fémfejjel, kulcs alapján, 7.000 Ft-tól.

Az Assa-hoz tartozik egy másik márka is, ez a YALE. A Yale zárak és lakatok kulcsait a Kulcskirályban továbbra is le tudják másoltatni.

A Yale kulcsokról egy kicsit bővebben. Alapvetően kétféle Yale kulcsot különböztetünk meg, a fogazott zárbetét és lakat kulcsait, illetve a laponmart Yale kulcsokat, amik leginkább csak zárbetéthez tartoznak. A Yale termékekkel elsősorban barkácsáruházak és nagyobb hipermarketek foglalkoznak. A Kulcskirályban alapméretű Yale fogazott zárbetét vásárolható! A Yale lakatokból a legkelendőbb típus az, aminek U formája van, lánc és kerékpár lezárására is alkalmas.

Yale fogazott kulcsok másolása már 890 Ft-tól!

Yale laponmart vagy fúrt kulcsok másolása 3.000 Ft-tól!

Az Assa Abloy és a Kulcskirály kapcsolata

Az Assa Abloy Hungary Kft 2010-ben már új vezetővel és a Kulcskirály is megújulást keresve talált egymásra.

Mivel céljaik megegyeztek, azaz a legjobb terméket kínálni minden magyarországi, minőséget kereső ügyfélnek, így az együttműködés szinte adta magát.

Első lépésként a Kulcskirály, bevezette üzletében a cseh zárgyártó cég kiváló termékét, a Fab-ot. Ezt a zárbetét családot, már másolásvédelemmel ellátva, a Kulcskirály részére készült, önálló profillal lehet megvásárolni. Bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt 5 évben több ezer Fab zárbetét teszi a dolgát, hibátlanul. Ez a termék kitűnő ár - érték arányt képvisel a hazai zárpiacon.

assa-abloy-gyarA következő termékcsoport, a minőségben és árban egyaránt megfelelő, AssaAbloy ajtóbehúzók/ajtócsukók, melyek olajfékkel és egy új technológiával, a “Rack and Pinion” technológiával működik. Üzletünkben mai napig megtalálhatók ezek az ajtóbehúzók, hiszen minőségben és árban mind kiemelkedőek.

2013-tól az Assa Abloy bevezette a piacra a megújult, Abloy Novell zárbetét-családot. Ez már egy teljesen új technológia, a mechanikus zárak között a legellenállóbb szerkezetek egyike.

A Kulcskirály egy saját, önálló profillal rendelkező Abloy Novell zárcsaládról gondoskodott, kétoldali kulcsos,- gombos- és félcilinder kivitelben. Méretei megegyeznek minden euro-profilos zárbetét mérettel. Alapból minden cilinder vészfunkcióval rendelkezik, ami annyit jelent, hogy ha belül benne hagyják a kulcsot a zárban, kívülről, a saját kulcsával, akkor is nyitható marad.

Az Abloy kulcsmásolás menete

abloy-lakatMinden Abloy zárhoz a kulcsot mi magunk készítjük a Kulcskirály zárszaküzletben. Az Abloy zárakat és kulcsokat a vevők olyan méretben kérhetik, amilyenben szeretnék. A zár moduláris, 5 milliméterenként bármekkora méret elkészíthető.

A kulcsok egy speciális vágógéppel készülnek, nincs semmilyen másológép, amely el tudná készíteni. Minden kulcshoz egy-egy kódkártya tartozik. A kártya minden olyan információt tartalmaz, ami a további kulcsok készítéséhez szükséges. Így minden egyes kulcs eredeti példány lesz a kód alapján. Ezáltal nincs esély arra, hogy egy esetleges rossz minőségű másolat miatt a zár tönkremenjen.

A vágógépbe oldalirányba behelyezett kulcsot, különböző kódszámok alapján, kilenc lépésben vágjuk meg. A kilenc vágási lépcső hat különböző pozícióba állítható. Az így létrejött variációs szám óriási.

A vágás ráadásul nemcsak a kulcs, fűrésztárcsához való érintésével végződik, hanem a kulcsot különböző szögből, különböző magasságig vágja a gép. Ezt a mozdulatot, semmilyen más vágógéppel nem lehet olyan pontosan elkészíteni, mint ezen a gépen.

A gép minimális forgáccsal dolgozik, a benne lévő fűrésztárcsa teljes takarásban van, így egyáltalán nem balesetveszélyes.  Egy-egy kulcs elkészítési ideje 1-2 perc, így még a kulcs is gyorsan elkészül.

abloy-kulcsmasolasA gépnek a tartozéka egy kulcskód-olvasó, amely teljesen mechanikus. Mivel a kulcsra nincs írva semmi, a kártyán pedig nem a kulcs vágási kódja van, hanem egy kiszámított kód, ezért szükség van a kód-olvasóra. Amikor egy Abloy Novell kulcsot behoznak az üzletünkbe, hogy extra kulcsra van szükség, először elkérjük a kulcsot, és a kódkártyát. A kulcsot behelyezzük a kiolvasóba, és ütközésig elfordítjuk. A kiolvasó két számsort jelenít meg egyszerre. Az egyik sor tartalmazza a kártyán lévő számsort, a másik sor pedig a kulcsnak a vágási kódja lesz. Így ha valaki megszerzi a kártyát, csak az alapján nem tud kulcsot csináltatni. A jogos tulajdonos ugyanis, mind a kulccsal, mind a kártyával rendelkezik. A kiolvasott vágási kód alapján mindig eredeti Abloy kulcsot készítünk.

Magának a kulcsnak a nyersanyaga alpakka, amit sok más zárgyártó alkalmaz, mert ezek a termékek mind a csúcsminőséget képviselik.

A kulcs megfelelően kemény, mégis jól forgácsolható. A műanyag kulcsfejbe bele van öntve a fém is, miáltal tökéletesen elnyűhetetlen.

Elmondhatjuk, hogy már több száz ilyen Abloy kulcsot készítettünk, és nem volt köztük hibás termék.

Az Assa Abloy csoportról

Az ASSA ABLOY 1994-ben jött létre a svéd ASSA és a finn ABLOY fúziójának eredményeként. Azóta az ASSA ABLOY regionális vállalatból nemzetközi csoporttá nőtt, kb. 44.000 alkalmazottal és 57 milliárd svéd korona feletti éves értékesítéssel.

Az ASSA ABLOY érett és felemelkedő piacokon működik világszerte, vezető pozícióban van Európa, Észak-Amerika és az ázsiai és csendes-óceáni térség nagy részében.

A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság.

Az ASSA ABLOY Csoport három regionális és két globális divízióra oszlik:

abloy-kulcsmasolas-terkep-01

A Globális Technológiák divízió világszerte vezető pozícióval bír az elektronikus biztonsági megoldások beszállítójaként. A Globális Technológiák ágazatvezető márkái például a HID és a VingCard Elsafe.

Az Amerika divízió mechanikai és elektromechanikai zárakat, hengerzárakat, biztonsági ajtókat és ajtókereteket gyárt és értékesít. Az Amerika ágazatvezető márkái közé tartozik a Corbin Russwin, a Curries, a Medeco, a Sargent és a Yale.

abloy-kulcsmasolas-terkep-02

Az EMEA divízió mechanikai, elektromechanikai és elektronikus zárakat, hengerzárakat, biztonsági ajtókat és szerelvényeket gyárt és értékesít. Kínálatunk a helyi piac szabványaihoz és biztonsági követelményeihez igazodik, köszönhetően a Csoport márkái helyi ismeretének. Az EMEA esetében ide tartoznak az ágazat legmegbecsültebbjei, többek között az ABLOY, a Yale, a Mul-T-Lock, a TESA az IKON és az ASSA.

abloy-kulcsmasolas-terkep-03

Az Ázsiai és Csendes-óceáni divízió (APAC) mechanikai és elektromechanikai zárakat, digitális ajtózárakat, magas biztonságú ajtókat és berendezéseket gyárt és értékesít. Az APAC ágazatvezető márkái közé tartozik többek között a Guli, a Pan Pan, a King, a Lockwood és a Yale.

abloy-kulcsmasolas-terkep-04

A Bejárati Rendszerek divízió világvezető a bejárat-automatizálási termékek, kiegészítők és javítás területén. A Bejárati Rendszerek ágazatvezető márkái közé tartozik például a Besam, a Crawford, a Megadoor és az Albany.

abloy-kulcsok-masolasa-kulcskiralyEnnek eredményeképpen, napjainkban olyan márkanevek alakítják a termékkínálatunkat, mint:

  • ASSA (Főkulcs rendszerek)
  • ABLOY (mechanikus, elektromechanikus és motoros zárak, főkulcs rendszerek)
  • VingCard, TimeLox (szállodai kártyás zárrendszerek)
  • Elsafe (szállodai széfek)
  • PolarBar (szállodai minibárok)
  • Yale (kiskereskedelmi zárak, lakatok, széfek)
  • EFFEFF (elektromos zárak, mágnesek, ajtócsukók)

Minden zárási rendszernél alapvető minőségi követelmény a kiváló szervizháttér, ezért cégünknél ezt kiemelten fontos területnek érezzük. Az esetleges problémák megoldására minősített technikusi személyzetünk és telephelyünkön megtalálható alkatrészraktárunk biztosítja a megfelelő alapot.

Hírek:

2019-ben már egyesülve a SEAWING Kft-vel folytatja tevékenységét Magyarországon az AssaAbloy! Ez annyit jelent, hogy ahova elektronikus beléptetőket telepítenek, ott, jó eséllyel valamilyen Abloy zárrendszer kerül beépítésre. A Kulcskirály zárszaküzlet továbbra is együttműködik az Assa Abloy céggel, és minden termék nálunk is beszerezhető! Zárbetét újdonság a Perk CY110 zárbetét. Ennek a kulcsnak a készítése a Kulcskirályban hamarosan megoldódik, a szerződött ügyfeleknek, illetve, aki kártyával rendelkezik, a kulcsát fogjuk tudni másolni.

Abloy kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják üzletünket a 06-70-322-7328 vagy 06-1-312-2064 telefonszámon! Ha e-mailen keresnek minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tudnak nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha az Abloy cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Abloy kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a
Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.