Abus kulcsmásolás

Abus kulcsmásolás – nem védett profilú kulcsok másolása

abus-kulcsok-kulcsmasolasaAz Abus D6 zárbetét hat csappal rendelkezik, kétoldali fúrás-, savazás- és magkihúzás elleni védelemmel van ellátva.

Ezt az Abus zárbetétet mind a magánszemélyek, mind cégek, irodák, üzletek, raktárok bejárati ajtóinak a védelmére ajánljuk. Az Abus zárbetét-családon belül a D6 alapbetétnek számít.

Az Abus D10 zárbetét a D6 típusnál felsorolt tulajdonságokon túl, egyrészt 10 csappal rendelkezik, másrészt vészfunkcióval van ellátva. Ez annyit jelent, ha a zárban belülről benne maradt a kulcs és vészhelyzet áll fenn, akkor kívülről kulccsal ki lehet nyitni a zárat. A D6 alapbetétnél a D10 zárbetét ára általában 20-40 százalékkal magasabb.

Az Abus zárbetét család új tagja a D15 típusú zárbetét, amely a fentieken túl, pedig már mechanikus törésvédelemmel is el van látva. Ez a zárbetét szintén 10 csappal rendelkezik.

Abus D6 kulcsmásolás, Abus D10 kulcsmásolás, Abus D15 kulcsmásolás

abusd6-kulcsmasolas-kulcskiralyAz Abus kulcsok legelterjedtebb kulcstípusai, amelyet a legtöbbet másolunk üzletünkben jelenleg Magyarországon, az Abus D6, illetve az Abus D10 típusú zárbetét. Ezekhez a gyártó cég öt darab lapon mart kulcsot csomagol és egy papír védőkártyát.

Ezeket a típusokat gyári Abus nyerskulcsokra másoljuk át, egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló géppel. Ez úgy történik, hogy az eredeti kulcsot behelyezi a kulcsmásoló szakember a kulcsmásoló asztal leszorító satujába. A nyerskulcsot pedig a mellette lévő másik satuba helyezi be. A gép elindításával megkezdődik a kulcsmásolás művelete. A bal oldali kar le- és felfelé történő mozgatásával a gyári kulcsról megtörténik a letapogatás, méretezés. Ezzel egyidejűleg, a jobb oldali maró belemarja a nyerskulcsba a vájatokat, pöttyöket, mélyedéseket. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány „pötty” van a kulcson. Majd a kulcsot megfordítva, mindezt elvégezzük a másik oldalon is.

Ezután a kulcsmásoló szakember egy lapos tűreszelővel a feltüremkedő rézsorját eltávolítja. Fogazott kulcs esetében megdrótkorongozza, valamint üzletünk C jelzését a kulcsfejbe beleütve befejezi a kulcsmásolás műveletét.

A kulcsmásolás folyamán két fontos biztonsági előírást kell betartani. Az egyik a védőszemüveg használata, mert a kirepülő fémforgácsok komoly sérülést okozhatnak a szemnek. A másik pedig kulcs erős rögzítése, nehogy marás közben kidobja a kulcsot a satuból, ami a maró törését okozhatja.

Abus másolás védett kulcsok másolása, rendelése, készítése

abus-zarak-kulcsmasolasaIlyen kulcs lehet a Bravus 2000, Zolit 1000, vagy Wavy Line pro, stb.

Bármilyen Abus kulcsra is legyen szüksége ezek közül, szinte biztos, hogy szükség van a kulcshoz tartozó védőkártya bemutatására! E kártya alapján lehet beazonosítani, hogy pontosan melyik kulcsra is van szükség. Amelyik kulcsot rendelnünk kell, azt a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük.

Vannak olyan Abus kulcsok, melyeket csak számítógép vezérelt kulcskészítő gépen lehet készíteni. Természetesen ezt is meg tudjuk oldani, mert a Kulcskirály rendelkezik ilyen géppel.

Minőségi Abus zárakat készítünk fő- és vezérkulcsos rendszerben!

Abus E50 fogazott kulcsmásolás

abus-kulcsmasolasEgy pár szót ejtsünk az Abus E50 zárbetétről, hogy megértsük mi a különbség a fogazott és a lapon mart zárbetétek között.

A lapon mart kulcsokat a zárbetétbe fektetett állásban –magyarul vízszintesen– helyezzük be. A fogazott kulcsokat pedig függőleges irányban toljuk a zárhengerbe. A fogazott Abus zárbetétekben semmilyen fúrásvédelem nincs, a hozzá tartozó kulcsok száma három. Minőségileg, méretileg, az Elzett zárbetét családhoz tudnánk hasonlítani. Vagy papírdobozba, vagy vákuumfóliába van becsomagolva, védőkártya nem jár hozzá.

Röviden pár szó a fogazott kulcsmásolás időrendi sorrendjéről. Kulcsmásoló üzletünk gyári nyerskulcsokra végzi el a kulcsmásolást. A kulcsmásoló szakember a kétállású satu egyikébe a gyári, fogazott Abus kulcsot helyezi. A satu másik oldalán rögzíti a nyerskulcsot, majd egy lassú fordulatszámú motor elindításával megkezdődik a kulcsmásolás.

A bal oldali letapogató a kulcsok fogait méretezi, a jobb oldali vágótárcsa eközben vágja a fogakat. Ez a kulcsmásolás egy Silca Matrix SX gépen történik, ami még egy beépített drótkoronggal is el van látva. Ezzel távolítjuk el a felesleges sorját. Itt szintén fontos a védőszemüveg használata.

Abus kulcsmásoló árak

abus-kulcsmasolas-kulcskiralyAz Abus lapon mart kulcsmásolás ára bruttó 2.490 forinttól kezdődik.

Az Abus fogazott kulcsok másolása pedig 650 – 1200 forint között történik. Ezek az árak bruttó árak és tájékoztató jellegűek. Részletes és pontos tájékoztatást Árlista aloldalunkon találhat.

Kulcskirály – Kulcsmásolásban Király!

Budapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

profi-abus-kulcsmasolas-a-nyugatinalKulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magába foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk.

Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Abus kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Ha az Abus cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Abus kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metró oldala)

 Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!