Abus kulcsmásolás

Abus kulcsmásolás – nem védett profilú kulcsok másolása

abus-kulcsok-kulcsmasolasaAz Abus D6 zárbetét hat csappal rendelkezik, kétoldali fúrás-, savazás- és magkihúzás elleni védelemmel van ellátva.

Ezt az Abus zárbetétet mind a magánszemélyek, mind cégek, irodák, üzletek, raktárok bejárati ajtóinak a védelmére ajánljuk. Az Abus zárbetét-családon belül a D6 alapbetétnek számít.

Az Abus D10 zárbetét a D6 típusnál felsorolt tulajdonságokon túl, egyrészt 10 csappal rendelkezik, másrészt vészfunkcióval van ellátva. Ez annyit jelent, ha a zárban belülről benne maradt a kulcs és vészhelyzet áll fenn, akkor kívülről kulccsal ki lehet nyitni a zárat. A D6 alapbetétnél a D10 zárbetét ára általában 20-40 százalékkal magasabb.

Az Abus zárbetét család új tagja a D15 típusú zárbetét, amely a fentieken túl, pedig már mechanikus törésvédelemmel is el van látva. Ez a zárbetét szintén 10 csappal rendelkezik.

Abus D6 kulcsmásolás, Abus D10 kulcsmásolás, Abus D15 kulcsmásolás

abusd6-kulcsmasolas-kulcskiralyAz Abus kulcsok legelterjedtebb kulcstípusai, amelyet a legtöbbet másolunk üzletünkben jelenleg Magyarországon, az Abus D6, illetve az Abus D10 típusú zárbetét. Ezekhez a gyártó cég öt darab lapon mart kulcsot csomagol és egy papír védőkártyát.

Ezeket a típusokat gyári Abus nyerskulcsokra másoljuk át, egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló géppel. Ez úgy történik, hogy az eredeti kulcsot behelyezi a kulcsmásoló szakember a kulcsmásoló asztal leszorító satujába. A nyerskulcsot pedig a mellette lévő másik satuba helyezi be. A gép elindításával megkezdődik a kulcsmásolás művelete. A bal oldali kar le- és felfelé történő mozgatásával a gyári kulcsról megtörténik a letapogatás, méretezés. Ezzel egyidejűleg, a jobb oldali maró belemarja a nyerskulcsba a vájatokat, pöttyöket, mélyedéseket. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány „pötty” van a kulcson. Majd a kulcsot megfordítva, mindezt elvégezzük a másik oldalon is.

Ezután a kulcsmásoló szakember egy lapos tűreszelővel a feltüremkedő rézsorját eltávolítja. Fogazott kulcs esetében megdrótkorongozza, valamint üzletünk C jelzését a kulcsfejbe beleütve befejezi a kulcsmásolás műveletét.

A kulcsmásolás folyamán két fontos biztonsági előírást kell betartani. Az egyik a védőszemüveg használata, mert a kirepülő fémforgácsok komoly sérülést okozhatnak a szemnek. A másik pedig kulcs erős rögzítése, nehogy marás közben kidobja a kulcsot a satuból, ami a maró törését okozhatja.

Abus másolás védett kulcsok másolása, rendelése, készítése

abus-zarak-kulcsmasolasaIlyen kulcs lehet a Bravus 2000, Zolit 1000, vagy Wavy Line pro, stb.

Bármilyen Abus kulcsra is legyen szüksége ezek közül, szinte biztos, hogy szükség van a kulcshoz tartozó védőkártya bemutatására! E kártya alapján lehet beazonosítani, hogy pontosan melyik kulcsra is van szükség. Amelyik kulcsot rendelnünk kell, azt a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük.

Vannak olyan Abus kulcsok, melyeket csak számítógép vezérelt kulcskészítő gépen lehet készíteni. Természetesen ezt is meg tudjuk oldani, mert a Kulcskirály rendelkezik ilyen géppel.

Minőségi Abus zárakat készítünk fő- és vezérkulcsos rendszerben!

Abus E50 fogazott kulcsmásolás

abus-kulcsmasolasEgy pár szót ejtsünk az Abus E50 zárbetétről, hogy megértsük mi a különbség a fogazott és a lapon mart zárbetétek között.

A lapon mart kulcsokat a zárbetétbe fektetett állásban –magyarul vízszintesen– helyezzük be. A fogazott kulcsokat pedig függőleges irányban toljuk a zárhengerbe. A fogazott Abus zárbetétekben semmilyen fúrásvédelem nincs, a hozzá tartozó kulcsok száma három. Minőségileg, méretileg, az Elzett zárbetét családhoz tudnánk hasonlítani. Vagy papírdobozba, vagy vákuumfóliába van becsomagolva, védőkártya nem jár hozzá.

Röviden pár szó a fogazott kulcsmásolás időrendi sorrendjéről. Kulcsmásoló üzletünk gyári nyerskulcsokra végzi el a kulcsmásolást. A kulcsmásoló szakember a kétállású satu egyikébe a gyári, fogazott Abus kulcsot helyezi. A satu másik oldalán rögzíti a nyerskulcsot, majd egy lassú fordulatszámú motor elindításával megkezdődik a kulcsmásolás.

A bal oldali letapogató a kulcsok fogait méretezi, a jobb oldali vágótárcsa eközben vágja a fogakat. Ez a kulcsmásolás egy Silca Matrix SX gépen történik, ami még egy beépített drótkoronggal is el van látva. Ezzel távolítjuk el a felesleges sorját. Itt szintén fontos a védőszemüveg használata.

Abus kulcsmásolás árak

abus-kulcsmasolas-kulcskiralyAz Abus lapon mart kulcsmásolás ára bruttó 2.490 forinttól kezdődik.

Az Abus fogazott kulcsok másolása pedig 650 forinttól elérhető. Az árak bruttó árak és tájékoztató jellegűek. Részletes és pontos tájékoztatást Árlista aloldalunkon találhat.

Kulcskirály – Kulcsmásolásban Király!

Budapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

profi-abus-kulcsmasolas-a-nyugatinalKulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magába foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk.

Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Abus kerékpár lakatok kulcsainak másolása

Az Abus kerékpár lakatok kulcsainak másolása Budapesten szintén a Kulcskirály zárszaküzletben történik. A legtöbb lakathoz könnyedén tudunk kulcsot készíteni, de van olyan típus, amikor szükséges a kódkártya megléte. Az Abus X-plus típusoknál csak a biztonsági kártya alapján tudunk kulcsot másolni.

Erősebb motorkerékpár lakatokhoz is tudunk kulcsot készíteni, de ha nagyon kopott a kulcs, előfordulhat, hogy csak akkor tudunk minőségi kulcsmásolatot készíteni, ha a lakatot is elhozzák magukkal. Egy ilyen motor- vagy kerékpár lakat kulcsmásolás ára nem sokkal kerül többe, mint egy biztonsági ajtózár kulcsmásolása. Sőt vannak olyan típusok is, amelyek még olcsóbbak is. Ha van megfelelő nyerskulcsunk, akkor a kulcsmásolás megvárható.

Igen népszerű Abus kerékpár lakatok a Citadell típusok. Ár / érték arányuk kifejezetten kedvező, a kulcsokat könnyen és gyorsan lehet pótolni.

Abus lakat kulcsmásolás

További Abus lakatokhoz is megoldott a kulcsmásolás, de minden esetben el kell hozni a meglévő kulcsot, mert az alapján tudunk másolást csinálni. Az Abus Titalium lakatcsaládhoz többféle méretű kulcs is tartozik, ezért a Kulcskirályban megtalálható a legtöbb típus. Amihez véletlenül nincsen kulcsunk, ahhoz is könnyen és gyorsan tudunk pótolni.

Az Abus rézlakatok kulcsai fogazott kulcsok, másolásuk alacsonyabb árkategóriába tartozik. Minden Abus kulcsmásolásra garanciát vállalunk, de a lakatok esetében előfordul, hogy a nyerskulcsot egy kicsit át kell alakítanunk ahhoz, hogy jó legyen. Ebben az esetben jelezzük előre, hogy gond lehet. A hibátlan eredmény érdekében, kérjük hozzák el a lakatot is.

A Kulcskirály kiemelt partner az Abus termékek forgalmazásában, így sok esetben megoldunk olyan kulcskészítést is, amit máshol nem tudtak megoldani!

Abus kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Ha az Abus cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Abus kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metró oldala)

 Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!