Ajtózár kulcsmásolás

A kulcsmásolás története

A múlt század közepétől, ahogy kialakultak a különböző ajtók zárszerkezetei és lakatjai, úgy lett szükséges kiegészítő a kulcs is. Vaskulcsot sokszor öntöttek, formáztak és hagyományos értelemben véve, „lakatosok” gyártották. Ebből származik a mai napig az a gondolkodás, hogy az ajtónkban lévő zárcserénél lakatosra van szükség.

Ennél sokkal összetettebb ma már ez a dolog, és bonyolultabb zárszerkezeteket készítenek a gyártók a biztonság növelése érdekében.  De egy valami közös vonal van még mindig, mégpedig az extra kulcsokra való igény a zárcsere után! Többnyire nem elég az a kulcs mennyiség, amivel szerelésre kerül egy ajtó, legyen az több ponton záródó műanyag ajtó, vagy acél biztonsági ajtó, esetleg egy biztonsági kéttollas kulccsal működő trezorzáras szerkezetű ajtó. Plusz kulcsra szinte mindig szükség van.

Kulcsmásolás- hol?

Mindenkinek ajánljuk a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező KULCSKIRÁLY zárszaküzlet profi kulcsmásoló szolgáltatásait! Mi a legprofesszionálisabb gépekkel másoljuk le az Ön kulcsait. Szinte bármit le tudunk másolni, hatalmas nyerskulcs-palettával rendelkezünk, és szolgáltatásaikat megfizethető áron kínáljuk!

A kulcsmásoló és zárszaküzlet Budapest legfrekventáltabb helyén található, a belváros közepén a Nyugati térnél! Közvetlenül a Skála Metró oldalán, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Váci úti felüljáró lábánál. Megközelítése mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyű, egyszerű.

Az üzlet bemutatása

A Kulcskirály zárszaküzlet fő profilja a kulcsmásolás! Ehhez értünk a legjobban! Napi több száz kulcsot, de van olyan nap, hogy több mint ezer kulcsot is elkészítünk. Ennek megfelelően, az üzlet gépesítése és erőforrása a kulcsmásolás profilban a legnagyobb. Normál lakásajtó kulcsoktól, vagy kapukulcsoktól kezdve, a legmodernebb autókulcsig bezárólag, mindent el tudunk készíteni, le tudunk másolni.

De nemcsak kulcsokat lehet másoltatni nálunk, hiszen a több mint 200 m2-es üzlethelyiség hatalmas áruválasztékkal várja kedves vásárlóit. Ajtózárakat, zárbetéteket, lakatokat, kilincseket, csavarokat és még több ezer barkács-terméket is tudnak nálunk vásárolni.

Egyéb szolgáltatásaink

Üzletünkben kiemelt helyet kap a fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kialakítása, készítése, melyeket azonos zárbetétekből, mindenféle márkából el tudunk készíteni. Több mint 10 féle világmárka gyártó cég zárjaiból tud választani, aki ilyen lehetőségben gondolkozik.

Hozott belső szobaajtókhoz készítünk utólag kulcsokat, vagy hozott kulcsra kódolunk új zárbetétet. Igény esetén hevederzárhoz fogaskereket szerelünk fel, vagy gombot szerelünk a zárbetétre, azaz teljes körűen szolgáljuk ki az igényeket.

Kulcskirály zárszaküzlet - Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

A kulcsmásolás alapja

A kulcsmásolás tekintetében három dolgot említhetünk meg, amik a kulcsmásolás alappillérei.

  • Nagyon fontos a kulcsmásoló gép minősége. Kizárólag professzionális kulcsmásoló gépek használatával érhetünk el jó eredményt!
  • A zárgyártó cégek mindegyike gyárt nyerskulcsot. Célszerű az adott gyártó nyerskulcsait használni, hiszen az a cég gyártotta őket, amelyik a zárszerkezetet, zárbetétet is készítette. Lehetőség szerint mellőzzük az ázsiai utángyártott nyerskulcsokat, mert a minőség meghosszabbítja a zárszerkezet élettartamát.
  • Nem elhanyagolható szempont továbbá, a kulcsmásoló szakember szaktudása. Csak szakképzett kulcsmásolóval másoltassunk!

Amennyiben a fent említett három tényező nincs meg, netalán a kulcsmásoló nem figyel oda, hogy mit csinál, előfordulhat, hogy a másolt kulcs nem fogja nyitni a zárat. Esetleg csak akadozva, erőltetve fogja tudni működtetni a zárszerkezetet, amitől a szerkezet hamar tönkremehet, és utána lehet a zárat cseréltetni.

Kulcstípusok, kulcsfajták, kulcs márkák

A következő kulcstípusokkal, kulcsfajtákkal találkozhatunk a leggyakrabban. Fogazott kulcsok, tollas kulcsok, lapon mart kulcsok, számozott kulcsok, postaláda kulcsok, csőkulcsok, bicskakulcsok, autókulcsok, széfkulcsok, szúrókulcsok, cilinderkulcsok, kertkapu kulcsok.

Ezek a kulcsok mind megtalálhatók üzletünkben.

Kulcs márkatípusok, amelyeket kedvező árfekvésben másolunk:

Abloy Protect, Abus D6, Abus D10, AGB, Assa, Atra, Arfe, Basic, Biztibuk, BKS, Burg, Ces, Cisa, CEI, Cerutti tollas, CR, CR T Cambio, Dekaba, Dierre, Dom, Elzett fogazott, Elzett  X11 lapon mart, Elzett 700 tollas, Elzett régi, egytollú, számozott kulcsok, Erebbi, Evva, Fab, Feb, Fiam, Gera, Huwil, Icsa fogazott, Icsa lapon mart, Iseo, JMA, Kaba, Kale lapon mart és tűkulcsos, Keso, Lob, MCM lapon mart, Mottura, Mottura Champions, Moia tollas rövid, Mul-T-Lock 7x7, Mul-T-Lock Interactive, Mul-T-Lock MT5, Mul-T-Lock Classic, Mauer, Potent, RB LOCXIS, RB Dynamic, Roto fogazott , RN, Ronis, S.a.b cilinderes, Sab tollas, Securemme tollas, védőkártyás, Silca, Tesa fogazott, Tesa T60 lapon mart, Titan, Viro fogazott, Viro tollas, Yale, Yardini.

Hevederzár kulcsok, hevederzár kulcsmásolás

Természetesen a Kulcskirály kulcsmásoló része rendelkezik a hevederzárak mindenféle - fajta nyerskulcsával, így azokat könnyedén, és gyorsan le is tudjuk másolni. Semmilyen gondot vagy problémát nem okoz az „osztrák” hevederzár kulcsainak a másolása. Hozza be kulcsát és kollégáink készséggel lemásolják, garanciával! De megemlíteném még az ICSA (Made in Italy) feliratú kulcsot, vagy a CAS feliratú hevederzár kulcsot. A CEI kulcsok másolását is mi végezzük, viszont itt nagyon fontos a biztonsági kártya megléte, mert csak ennek birtokában másoljuk le a kulcsot.

Kulcskirály zárszaküzlet - Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

Az üzlet e-mail címe: zarplaza@zarplaza.hu

Amennyiben bizonytalan, hogy a kulcsát tudjuk-e másolni, fényképen küldje el az e-mail címünkre, és mi készségesen válaszolunk Önnek.

Facebook.com/kulcskiraly

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület