Amiért érdemes hozzánk betérni

Nem kevés büszkeséggel állítjuk, hogy Kulcskirály zárszaküzletünk több szempontból is tökéletes választás lehet. Válassza ki, hogy az Ön számára mi az elsődleges szempont, amelyet mi biztosítani tudunk! Térjen be hozzánk bármikor, télen, nyáron, Bajcsy 63!

Az üzlet, több szempontból is tökéletes, lássuk miért:

  • Központi, jól megközelíthető helyen található!

Hol? A Nyugatinál! A Nyugati tér közlekedési csomópont, amely villamossal, busszal, metróval és vonattal is megközelíthető. Továbbá autóval is könnyen elérhető, az üzlet előtt, a híd alatt, és a környező kis utcákban könnyű parkolóhelyet találni. Ha ez nem lenne elég, a Skála Metró mögött egy mélygarázs is található.

  • Teljes mértékben felszerelt kulcsmásoló és zárszaküzlet

A Kulcskirály egy teljes mértékben jól felszerelt szaküzlet. Kulcsmásoló részlegünkön a teljes nyerskulcsválaszték megtalálható, így mi nem küldünk el senkit, hogy nem tudjuk a kulcsot lemásolni. Egyedi kulcsokat is másolunk, extra hosszú páncélszekrény kulcsokat, kódkártyával ellátott kulcsokat, immobilizeres autókulcsokat, bármit, amit behoznak hozzánk.

Ha ez nem lenne elég, akkor győzze meg a minőség! Tőlünk senki nem távozik úgy, hogy a másolt kulcs nem fogja nyitni az ajtót! Kulcsmásolatainkra garanciát vállalunk, ami egyedüli szolgáltatásnak mondható az országban! Ki más vállal még rajtunk kívül garanciát egy másolt kulcsra? Biztosan érdekli, hogyan tudjuk ezt vállalni.

  • Profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk, amelyből 7-8 is megtalálható az üzletben. Csakis professzionális kulcsmásoló gépeket használunk, melyeket rendszeresen karbantartunk, a vágótárcsájukat rendszeresen cseréljük. A gépeket több évtizedes kulcsmásolói tapasztalattal rendelkező kollégák működtetik, akiknek a kisujjukban van a szakma. Nálunk a szakemberek egyetlen pillantással fel tudják mérni, milyen kulccsal is állnak szemben.
  • Üzletünkben bármilyen zárat, zárbetétet, vasalatok, zárszerkezetek, kilincseket meg tud vásárolni raktárkészletről. Tartunk postaládákat, trezorokat, széfeket, mindenfajta kiegészítőket, szerszámokat, amelyek a zárakkal kapcsolatosak. Vannak bemutató zárjaink is, mint pl. az ENTR okostelefonnal működtethető ajtózár, van egy bemutató, egyedi gyártású, trezorzáras acélajtónk is. Vannak nálunk ajtóhatárolók, kitekintők, ajtókitámasztók, barkácsszerszámok a szereléshez, mint pl. fúrószár, barkácsgépek, csavarbehajtók, sarokcsiszolók, ütvefúrók, flexek, dekopírfűrészek, és még sorolhatnánk. Egyszerűbb, ha betér hozzánk és a saját szemével látja az elképesztő kínálatot!
  • Végül, de nem utolsósorban, az eladó kollégák is kedvesek, szakmailag a csúcson vannak, és szívesen segítik a vásárlókat, ellátják őket tanácsokkal, kérdések esetén.

A Kulcskirály üzlet, Budapesten a legszélesebb választékot és szolgáltatást nyújtja, mind a kereskedelem, mind a szolgáltatás területén.

Kulcsmásolás:
– bármilyen kulcsot lemásolunk, a legjobb minőségben
– a másolás ellen védett, kódkártyás kulcsokat is lemásoljuk a kártya felmutatása ellenében
– a piacon forgalomban lévő mindenfajta kulcsmásolás elérhető, még a kínai ajtók kulcsainak másolása is

Leggyakoribb kulcsmásolás fajták:
– lakás-, autó-, immobilizeres-, pontfuratos-, kódkártyás-, kéttollú-, széf-, és speciális kulcsok másolása is!

Márkák:
BKS, UBH, JMA, SIB, RB, CEI, Evva, Mauer, Mottura, Basi, Titan, Tesa, Elzett, Keso, Mul-T-Lock, Fab, Sab, Cerutti, Potent, CR, Cisa, Securemme, Dierre, Abus, Tesa, stb.

 

KULCSKIRÁLY Zárszaküzlet

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinkszy út 63.

(a Skála Metrótól egy percre)

Telefonszám: 06-1-312-2064, 06-70-322-7328

Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig: 8 – 18, szombaton: 9 – 13, vasárnap: zárva.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest