ANBO, GMB kulcsmásolás

Anbo kulcsmásolás és GMB kulcsmásolás

anbo-zarbetet-kulcsok-masolasa-kulcskiralyAz Anbo és GMB kulcsok másolása szinte mindennapi dolog a Kulcskirály üzletben. Ezeknek a kulcsoknak a másolása, a Silca Matrix SX vagy Silca Matrix Professional kulcsmásoló gépen történik.

Cégünk, mindig eredeti nyerskulcsokra készíti a másolatot, amelyek rendszeresen karbantartott, mindig éles vágótárcsával és kiváló minőségű marófejekkel ellátott kulcsmásoló gépen történik. A nyerskulcsok rézből vagy egyéb ötvözetből készülnek, a felületük nikkelezéssel van kezelve. A kulcsfejen megtalálható az Anbo vagy a GMB felirata.

gmb-zarbetet-kulcskiralyAz Anbo és GMB kulcsok másolása üzletünkben megvárható. Komoly gépparkunknak, hatalmas nyerskulcs készletünknek, valamint nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező három kollégánknak köszönhetően, percek alatt elkészül az Anbo és GMB kulcsmásolás.

Anbo kulcsmásolás ára 2.490 Ft-tól / darab

GMB kulcsmásolás ára 2.490 Ft-tól / darab

A kulcsmásolás a Kulcskirályban a következő módon történik.

gmb-kulcsok-masolasaA hozott mintakulcsot a másológép tapogató felőli részébe helyezzük, a nyerskulcsot a jobb oldalába, ahol a maró található. A kulcson lévő „furat” mélységeknek megfelelő lyukakat képezünk a nyerskulcsban, az eredeti kulcsot tökéletesen lekövetve. A lapon mart Anbo és GMB kulcsoknak mind a két felét el kell készíteni. Miután a másolat elkészült a felesleges sorját eltávolítjuk róla, egy puha drótcsiszoló gép segítségével. Mielőtt a másolati példányt odaadjuk, elhelyezzük rajta a garancia jelünket. Ezzel is biztosítva minden nálunk kulcsot másoltató ügyfelet. Reklamáció esetén nincs szükség se nyugtára, sem számlára, kollégáink pedig könnyedén azonosítani tudják az általunk készített kulcsot.

A kulcsmásoló szakember a művelet megkezdése előtt tájékoztatja az ügyfelet a kulcsmásolás költségéről, melyről az ügyfél eldönti, hogy továbbra is igényli-e a kulcsmásolást vagy sem. Sokan elcsodálkoznak azon, hogy egy 2-3000 forintos zárbetétnek 1500-3000 forintos kulcsmásolási költsége is lehet. Erre szoktuk mondani, hogy egy profi kulcsmásoló gép ára egy-másfél millió forint közötti összeget képvisel. Tehát az ár elfogadása után, a kolléga lemásolja az Anbo és GMB kulcsokat. Ezután felírja az ügyfélnek egy darab papírra a kulcsmásolás darabszámát, majd az összeget. A kulcsmásolás árát a pénztárban, készpénzben vagy bankkártyával lehet kifizetni, blokk vagy Áfá-s számla ellenében.

anbo-kulcsmasolasAlapméretben a Kulcskirály zárszaküzletben is kapható fúrt kulcsos, olcsó, ANBO zárbetét. Az alapméret, 30x30 mm méretet jelent, bruttó ára 3.490 Ft-tól / db.

Az Anbo és GMB típusú fúrt kulcsos zárbetétek egyenlő, illetve aszimmetrikus felosztásban vannak jelen a magyar piacon. Ezekhez a zárbetéthez öt darab gyári kulcs jár. A szerkezetük hat aktív csappal bír. Az ár-érték arányuk jó.

Ezek a zárbetétek finomnyitás és magkihúzás ellen nem védettek. Biztonsági ajtókba ezek használatát nem ajánljuk. Gyenge ajtókba és kertkapukba viszont tökéletesek. Az az interneten elterjedt információ, mely szerint hosszú élettartamú betétek lennének, az téves. Nem igaz továbbá, az öt év garancia sem. Kódkártya ezekhez a kínai zárbetétekhez nem tartozik. Az Anbo és GMB zárbetétek belső oldala gombozható. Kiskereskedelmi áruk 2000 – 4000 forint között mozog, méret függvényében.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!