Autónyitás

Autónyitás

autonyitas-budapestserulesmentes-autozar-nyitasCégünk, a Kulcskirály autónyitás szolgáltatást is biztosít ügyfeleinek.

A nagy igényre való tekintettel indítottuk el ezt a szolgáltatást, hiszen sokszor előfordul, hogy bennmarad a kulcs az autóban, az meg „rázár”.

Szakembereink bármilyen autótípus roncsolásmentes nyitását válallják, legyen az régi vagy új. Amennyiben hozzánk fordul, nem kell az ablakot betörni, vagy megrongálni az ajtót, és emiatt nem várt költségekbe sodornia magát!

Hívja ügyfélszolgálatunkat hétfőtől-péntekig 8 és 18 óra között, a sérülésmentes autónyitás ügyében!

TELEFONSZÁMUNK: 06-70-322-7328

profi-autonyitas-zarnyitas

Autózár-nyitás szolgáltatás

autozarnyitasautonyitas-azonnalCégünk vállalja bármilyen személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétfőtől péntekig, munkaidőben, 8 és 18 óra között.

Amennyiben cégünkre bízza az autó nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott autót, mint egy 2013-as évjáratú, modernebb típust. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

serulesmentes-autonyitasIlyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak abban az esetben, ha tökéletesen működik az autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert általában mindenki mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok az autózárak, amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és régóta nem voltak használva. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

Részletek, az alábbi linken:

http://autonyitas-zarnyitas.hu/

Autózár-nyitás, hétköznap, 8 -18-ig: 06-70-322-7328

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet: Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.