Basi kulcsmásolás

Basi zárbetétek

basi-zarbetetA Basi egy német zárgyártó cég, amely 1981 óta működik. Közel 30 országban lehet a Basi termékeihez hozzájutni, ezt támasztja alá a 10.000 elégedett partner is világszerte. A Basi felismerhető az emblémában található kék elefántról, amely egy kulcsot tart az ormányával.

A Basi zárbetétek a alsó-középkategóriába sorolhatók. Lapon mart, öt kulcs tartozik a Basi által gyártott zárbetétekhez, amelyek védve vannak finomnyitás ellen és fúrásvédelemmel rendelkeznek. Mivel a Basi nem gyárt egyedi profilt, sem pedig felsőkategóriás zárbetéteket, így a zárak kulcsaihoz tartozó kártya, nem szükséges a kulcs másoltatásához. A kártya ebben az esetben szükségtelen, pótkulcsot gyorsan és egyszerűen tudunk bárki számára készíteni.

Basi kulcsmásolás

basi-kulcsmasolas-kulcskiralyA Basi kulcsok másolása Magyarországon korlátozottan érhető csak el. Természetesen, a Kulcskirályban mi ezt is megoldjuk, gyorsan, precízen, szakszerűen és garanciával! Az üzletben, a nagy tapasztalattal bíró kulcsmásoló szakemberek, bármilyen Basi zárbetéthez tartozó kulcsot lemásolnak Önnek.

basi-kulcsok-masolasaMindezt a Silca Matrix SX kulcsmásoló gépünkön végezzük el, amely nagy mennyiségben és kiváló pontossággal képes a lapon mart kulcsokat lemásolni. A Basi kulcsok másolása, a kiváló minőségű Silca nyerskulcsokra történik a következőképpen. Az eredeti Basi kulcsot a gép bal oldalán található rögzítőbe helyezzük, a jobb oldalába pedig a nyerskulcsot. A tapogatóval egyszerre mozduló maró fej elkészíti a kulcsokban lévő „furatot” a minta alapján. Amikor az egyik oldallal végeztünk megfordítjuk a készítendő kulcsot, és a másik felét is legyártjuk. A pontos működéshez mind a két felét el kell készíteni. Amint készen van a kulcs, egy gyors forgács eltávolítás következik, és már készen is vagyunk.

Térjen be hozzánk és másoltassa Basi kulcsait nálunk!

Zárszaküzletünk nem forgalmazza a Basi zárbetéteket, de kulcsot már több ezret lemásoltunk, és büszkék vagyunk arra, hogy nálunk nincsen rossz kulcs!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!