Biztonsági ajtók kulcsmásolása

Partnerünk kulcsmásoló üzletéről

Amit érdemes a Kulcskirály üzletéről, illetve a csapatáról tudni, hogy egy jól összehangolt csapatban dolgozni tudó gárda, banda, amilyen más -szerintünk- Magyarországon nincs is.

A Kulcskirály üzletet tulajdonképpen már három részre tudjuk osztani. Mint az a nevében is benne van Kulcskirály, azaz a kulcsok másolása a fő profiljuk. Ezen belül pedig bármilyen típusú kulcs (lakáskulcs/autókulcs). A másik profil a zárszaküzlet, hiszen zárak, zárbetétek, hevederzárak, vasalatok, széfek, trezorok, postaládák forgalmazásával foglalkoznak még, és sorolhatnánk a további árukészletet a kilincsekig, kéziszerszámokig bezárólag. Ami a legfontosabb, hogy a lakáskulcsok másolása mellé beállították fő profilként az autókulcsok másolását is.

A Kulcskirály nemcsak a jó hírnevének köszönhetően népszerű, hanem a frekventált helyválasztásnak is, hiszen a belváros szívében van az üzlet, jó parkolási lehetőséggel. Óriási áru- és raktárkészlettel, valamint tapasztalattal és szaktudással rendelkező eladókkal, kulcsmásolókkal várják új és már meglévő vásárlóikat, hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig, illetve szombaton 9-től 13 óráig.

RB kulcsmásolás kulcsról kulcsra

Az RB LOCXIS kulcsok másolását a Kulcskirály üzletben két módon tudják megoldani. A következő két bekezdésben ezekről a módokról tájékoztatjuk Önöket.

Az egyik, amikor a lapon mart kivitelű kulcsmásolás folyamatát végzik el egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló géppel. A gép egyik oldalába az eredeti kulcsot, a másik oldalába pedig a gyár által biztosított nyerskulcsot kell behelyezni. Megjegyezném, ilyen nyerskulcs kizárólag a Kulcskirály üzletében található az országban.

A Matrix gép tapogató szára, körkörös mozgással, a gyári kulcsról leméretezi (szélesség, magasság, mélység), a gép másik oldalán lévő maró, pedig ugyanazt a mintázatot belemarja a nyerskulcsba. Ezt a folyamatot a kulcs megfordítása után meg kell ismételni a másik oldalon is.

Tulajdonképpen ezt bármelyik profi kulcsmásoló cég meg tudná oldani, ha lenne nyerskulcs a birtokukban. De mivel az RB kulcsok másolásvédelem alatt állnak, így ezeket a kulcsokat a gyártón kívül más cég nem gyárthatja le, akiken keresztül hozzájuthatnának a nyerskulcshoz. A kulcsmásolás alapfeltétele a másolásvédő kódkártya megléte.

RB kulcskészítés kódkártya alapján

A másik másolási lehetőség már egy sokkal bonyolultabb, de pontosabb, precízebb kulcsmásolásos eljárás, ami úgy működik, hogy a kulcsmásoló gép adatbázisába le van töltve az RB másolási program, amelyet az automata gép feldolgoz és a másolás előtt kiválasztja a megfelelő programot. Erre a gépen több cég kulcsvágási kódprogramja feltelepíthető.

Ez a gép a Silca Futura elnevezésű automata berendezés, amely úgy működik, hogy a kártyán lévő kódok beütésével, illetve a nyerskulcs behelyezésével, automatán történik a másolás. Tulajdonképpen úgy képzeljük el, mintha egy bukósisakba betennénk a kulcsot és ráhajtanánk a szemellenzőjét, tehát zárt térben zajlik le ez a művelet. Ez már nem hagyományos kulcsmásolás, hanem eredeti kulcsvágás, hiszen a gyár által készített gyári nyerskulcsokra történik a vágás, a kártyán lévő kódok alapján.

Tollas trezorzár kulcsok másolása a Kulcskirályban

Ha már a biztonsági ajtók kulcsiról beszélünk, akkor meg kell említenünk a tollas kulcsos trezorzárak kulcsainak másolását is.

Itt általában olasz zárgyártó vállalatok brand-jeiről beszélünk, melyek vagy olasz ún. gyors-ajtókba (legfőképpen lakóparkokban) vannak beépítve, vagy egyedi gyártási acél biztonsági ajtókat működtetnek.

Ezek a trezorzárak pl. CR, Cisa, Dierre, Iseo, Mottura, Sab, Securemme, Cerutti, Moia, Potent.

A Kulcskirályban ezeknek a tollas kulcsoknak a másolása megoldható, megvárható. Csak ez eredeti kulcs szükséges hozzá és a másolat pár perc alatt el is készül. Ráadásul garanciális a kulcsmásolás, hiszen egyedi jelzést tesznek a kulcsba, így tudják, melyik kulcs készül náluk, és ha esetleg gond lenne vele, akkor azt újra elkészítik, díjtalanul.

Mi bátran ajánljuk ezt az üzletet, hiszen nagyon jó minőségben készülnek el a biztonsági ajtókulcsok, és nagyon kedvező áron!