Biztonsági kártyával rendelkező zárbetétek kulcsainak elkészítése

Elsősorban azon ügyfeleinknek ajánljuk mostani blogunkat, akik a felsorolt zárbetétek valamelyikének a kulcsait szeretnék másoltatni. Fontos továbbá, hogy ezekhez a zárbetétekhez kizárólag a Kulcskirály zárszaküzlet készít kulcsokat, mert csakis mi rendelkezünk a megfelelő nyerskulcs készlettel, senki más.

RB SKG zárbetét – 3 kulcsos kivitel, sok ilyen van beszerelve, vidéken is, ezért lehet probléma ott a kulcskészítés.

RB LOCXIS zárbetét – 3 kulcsos kivitel, talán ez van a legnagyobb számban forgalomban, szinte minden nap készítünk ilyen kulcsokat.

RB Dynamic hengerzár – a kulcsokat ebben az esetben is elkészítjük, de ebből a típusból nem annyira sok van forgalomban.

RB Keylocx – 5 kulcs van hozzá alapból, így kevesebb esetben kérnek hozzá plusz kulcsot, de természetesen a kulcsmásolás itt sem probléma.

A kulcsmásolás helye, folyamata

A kulcsmásolás ezeknél az izraeli zárbetéteknél a következőképpen alakul. A kártyás kiviteleknél a megrendelő a kulcsot és a kártyát is be kell, hogy mutassa. Ez legtöbb esetben személyesen meg is szokott történni. Ez annyit jelent, hogy eljönnek a Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 63. szám alatti Kulcskirály zárszaküzletbe, és elhozzák a másoltatni kívánt kulcsot és a hozzá tartozó biztonsági kártyát.

A kulcsmásoló részleg elkészíti azokat a darabszámokat, amiket a megrendelő kér. Attól nem nagyon kell tartani, hogy rossz kulcsot készítünk, mert nem a kulcsról készítjük a másolatot. A kártyán lévő számok alapján lehetséges a megfelelő géppel elkészíteni a kulcsot. Az SKG, a LOCXIS és a Dynamic kulcs ugyanazon a gépen készül, míg a Keylocx-hoz egy másik gép tartozik. A hozott kulcs vizuálisan megerősít minket abban, hogy a kártya, amit hoztak, az valóban ahhoz a kulcshoz tartozik, amit másoltatni szeretnének.

Azokat a megrendelőket, akik nem tudnak eljönni hozzánk kulcsot készíttetni, is ki tudjuk szolgálni! Olvasson tovább!

Izraeli kulcsmásolás utólagos rendeléssel

RB kulcsok postázása megrendelés alapján

A Kulcskirály szaküzletnek a DPD csomagküldő céggel van szerződése, így az egész ország területére el tudjuk juttatni a csomagokat 1-2 nap alatt. A kulcsmásolás így könnyedén elérhető vidéki ügyfelek részére is, igaz, csak abban az esetben, ha a megrendelő a következő adatokat elküldi részünkre e-mailben.

A biztonsági zárhoz tartozó kártyáról egy jó minőségű, éles fénykép szükséges, amin minden szükséges felirat és szám jól olvasható. Szükséges továbbá a kártyához és a zárhoz tartozó jelenleg használatos kulcs fotója is, amit szeretne másoltatni.

A fényképeket a következő email címre várjuk: zarplaza@zarplaza.hu

Kérjük, azt is írják oda, mit szeretnének pontosan. Sok olyan emailt kapunk, ahol kizárólag a fényképek vannak. Se köszönés, semmilyen információ. Ezeket az emaileket töröljük.

Minden esetben kérjük mutatkozzon be, és röviden, a tárgyra térve írja le, mit szeretne pontosan. Kérünk telefonszámot, ahol nincs telefonszám, automatikusan töröljük. Sok esetben nekünk nincs időnk írkálni, ha kérdésünk van, gyorsabb és egyszerűbb a telefonos megkeresés. A rendeléshez pedig kötelező, hiszen a futárcégnek adni kell telefonszámot, amin a megrendelőt elérik. Vidéken is elfoglaltak az emberek.

Rendelés esetén a következő megrendelői információkra van szükségünk:

Számlázási név, cím, cég esetén adószám, telefonszám.

Szállítási név, cím, mivel ez sok esetben nem ugyanaz, mint a számlázási név/cím.

Minden RB zárbetétet vásárló ügyfelünknek elkészítjük a kulcsokat és a lehető legnagyobb diszkréció mellett postázzuk!

További részletekért érdeklődjön lenti telefonszámunkon vagy írjon emailt a zarplaza@zarplaza.hu email címre!

06-1-312-2064