BKS kulcsmásolás

bks-zarbetet-kulcskiralyBudapesti Kulcskirály üzletünkben, többféle BKS kulcsot is tudunk másolni, készíteni vagy akár rendelni.

Alapvetően, kétfajta BKS kulcsot különböztethetünk meg egymástól, mégpedig a másolásvédett, illetve a nem másolásvédett BKS kulcsokat.

Magyarországon a legelterjedtebb, a BKS sima, fogazott kulcsos cilindere, ami gyakran az ajtóval együtt kerül beszerelésre. Ehhez a cilinderhez három darab gyári kulcs tartozik.

Kulcsmásolás szempontjából nincs benne kihívás, a megfelelő nyerskulcsra könnyedén elkészíthető a másolat, és alacsony ártartományban mozog ennek a költsége.  Pár perc alatt elkészül, megvárható.

Vannak azonban, lényegesen komolyabb, komplikáltabb, BKS kulcsok is. Ilyen például a WS 50 és a WS 42. Ezeket, szintén gond nélkül tudjuk ületünkben lemásolni. Ezeknek a kulcsmásolás ára már a középtartományban helyezkedik el, de pár perc alatt ez is elkészül, elvégre kollégáink tapasztaltak az ilyen, fordítós kulcsok készítésében is. A fordítós kulcsok mind a két felén működnek, mindegy, hogy melyik irányból tesszük be a kulcsot a zárbetétbe. A kulcsok másolása minden esetben gyári, eredeti BKS kulcsra történik, így lesz a másolat is tökéletes minőségű.

bks-zarbetetek-profi-kulcsmasolasaA Kulcskirály már több mint 6 éve partnere a BKS záraknak és kulcsoknak. Természetesen zárszaküzletünkben megtalálható többfajta különböző zárbetét is.

További BKS kulcsok lehetnek detect 3, Livius, Helius, ezek kulcsmásolásában mind tudunk segíteni!

Felsőkategóriában, a BKS Janus cilinderek kulcsai találhatók. Ezekhez a zárbetétekhez tartozik biztonsági kártya, ezen kártya birtokosa jogosult a kulcs rendelésére nálunk. A kulcs ára magas árfekvésbe tartozik, a szállítási idő több munkanapot is igénybe vehet.

A Janus betét kulcsai szigorú szabadalmi védelem alatt állnak, nyerskulcsot a BKS gyártó nem ad ki, így a nyerskulcs kereskedelmi forgalomban nem kapható.

Egyéb GU-BKS zárak is kaphatóak, legyen az portál zár, vagy többpontos R4 –es rúdzár. Minden igényt kielégítően forgalmazzuk a kiváló ár-érték arányú BKS olajfékes ajtócsukókat.

GU-t vagy BKS-t keres? Ne keresse tovább! Jöjjön el Budapesti 220 m2 területű zárszaküzletünkbe, és mindent megtalál!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!