Blog

Ajtóbehúzó szaküzlet Budapesten bejárati ajtókra

Vannak olyan vállalkozók Budapesten, akik trafikot, pékséget, gyógyszertárat vagy rendelőt üzemeltetnek, miáltal nagy ügyfélforgalmat bonyolítanak. A bejárati ajtók ilyenkor folyamatos használatban vannak és nagy igénybevételnek vannak kitéve, de kívánalom, hogy mindig csukva legyenek. Erre a problémára biztosít kitűnő megoldást a modern, korszerű ajtóbehúzók felszerelése.

Tovább olvasom

Iseo Silver kulcsok

A budapesti Kulcskirály méltó a nevére és olyan kulcsokat is be tud szerezni, amit senki más nem tud lemásolni. Ilyen kulcs az Iseo Silver kulcs is. Ez az egyszerűnek tűnő kulcs egy normál fogazott kulcsprofil, ami nem túl gyakori. Voltak és vannak olyan társasházak, akik ilyen Iseo zárbetétből készítettek kisebb vagy nagyobb főkulcsos zárrendszert. Mivel az Iseo-nak nincsen Magyarországon hivatalos képviselete, így igen nehéz utólag beszerezni szinte bármilyen alapanyagot.

Tovább olvasom

Kulcsmásolás a Nyugati mellett, a Kulcskirályban

RB LOCXIS és Keylocx kulcsok másolása hol lehetséges?  – Csak és kizárólag a Kulcskirályban, a pesti oldalon, NEM BUDÁN! A megtévesztő, szintén király névvégződést viselő üzlet a Margit körúton nem fog tudni működő kulcsot készíteni az RB zárbetétekhez, mert nincs megfelelő nyersanyaguk. Kérünk mindenkit, hogy ne másoltassanak a budai oldalon, se a Margit körúton, se a Fehérvári úton, mert kidobott pénz.

Tovább olvasom

Mul-T-Lock zárak a Kulcskirályban

Az alábbi Mul-T-Lock zárproblémák esetén érdemes betérni üzletünkbe egy új zár vásárlása céljából: ha a zárak már nem működnek tökéletesen, az ajtó szorul, a zár kattog, ha vadonatúj zárat szeretne, esetleg szeretné megerősíteni az ajtó biztonságát egy magasabb kategóriájú, minőségibb zárbetéttel, ha a zárbetét már öreg, így a biztonság növelése miatt zárcsere szükséges, ha elhagyta […]

Tovább olvasom

Kapuérintő korong, RFID tag másolása

Ezek a kis műanyag korong alakú eszközök népszerűek társasházak kapuinak és folyosó ajtajainak a nyitásához. Minden esetben elektromos zárfogadó, vagy síktapadó mágnes van felszerelve, és ezt egy vezérlőn keresztül működteti. Amikor ezt felszerelik, az a cél, hogy könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a bejutás a társasházba, mint kulcsokkal.

Tovább olvasom

Mul-T-Lock MT5+ kulcsmásolás

Az izraeli Mul-T-Lock gyár legújabb fejlesztése és a legmagasabb biztonsági fokozatú zárbetétje az MT5+ család. Összetett és bonyolult belső szerkezet jellemzi, több milliós a kulcsok variációs száma. Ennek köszönhetően, egy kulcsprofilból el lehet készíteni szinte bármekkora főkulcsos zárrendszert. Ám ami még fontosabb, hogy otthonunk biztonsága ezzel a zárbetét-típussal garantálva van. A normál csapok mellett található benne egy olyan híddal leszorított csaprendszer, amit nem lehet manipulációs nyitással kinyitni. Ezen felül a kulcs is többféle szabadalmi védelemmel van ellátva. Fixen beépített mozgó alkatrészek működnek a kulcsban, amelyek tökéletesen illeszkednek a zárbetétben lévő csapokhoz. A Mul-T-Lock jelenlét Budapesten a Kulcskirály zárszaküzletben a legerősebb, itt van a legtöbb zárbetét típus és folyamatosan raktáron tartjuk a legmagasabb kategóriát is, az MT5+ zárbetét családot!

Tovább olvasom

Maco zár értékesítés

A Maco vasalatgyártó cég több ezer termékkel rendelkezik, mindegyiket raktáron tartani nem lehetséges. Van azonban pár olyan Maco szerkezet, ami bejárati ajtóban vagy bukó-nyíló erkélyajtóban előfordulhat. Ezekből is sokféle méret létezik, és jó pár ezek közül a Kulcskirály kínálatában is előfordul.

Tovább olvasom