Blog

Saab 9-3 autókulcsok másolása

Már magából a Saab autókból is egyre kevesebb van forgalomban, sajnos már évekkel ezelőtt tönkrementek és nincs is új Saab autógyártás alatt. Ettől függetlenül, alkatrészpótlás és gyártás még van, fellelhető gyári és utángyártott alkatrész is.

Tovább olvasom

Ablak kiválasztása

Egy felújítás vagy építkezés során az ember mindenképp elérkezik arra a pontra, amikor az ablakokat és az ajtókat ki kell cserélni, vagy fel kell újítani. A régi építkezéseknél még minden esetben fába rakták az üveget az ablakba, és a hozzá tartozó ablakzárak is fa szerkezetre voltak tervezve. Ezek az ablakok lehettek dupla szárnyú, „geréb” tokos ablakok, vagy lehettek erkély ajtók is. Nyitásukat, zárásukat csak a belső oldalról lehetett megoldani, így a hőveszteség igen nagynak volt mondható.

Tovább olvasom

A páncélszekrényekről

A komolyabb páncélszekrények dupla acélfallal rendelkeznek, melyek közé speciális anyagokat helyeznek, pl. kerámiaanyagot, betont, golyóálló üveget. Ezek jelentősen megnehezítik a páncélszekrény vágását, nyitását, fúrását. A régi időkben rossz esztergakéseket, reszelőket dobáltak bele a zár előtt is elhelyezkedő betonba, hogy megnehezítsék a zárnyitás műveletét.

Tovább olvasom

Ajtóbehúzó szaküzlet Budapesten bejárati ajtókra

Vannak olyan vállalkozók Budapesten, akik trafikot, pékséget, gyógyszertárat vagy rendelőt üzemeltetnek, miáltal nagy ügyfélforgalmat bonyolítanak. A bejárati ajtók ilyenkor folyamatos használatban vannak és nagy igénybevételnek vannak kitéve, de kívánalom, hogy mindig csukva legyenek. Erre a problémára biztosít kitűnő megoldást a modern, korszerű ajtóbehúzók felszerelése.

Tovább olvasom

Iseo Silver kulcsok

A budapesti Kulcskirály méltó a nevére és olyan kulcsokat is be tud szerezni, amit senki más nem tud lemásolni. Ilyen kulcs az Iseo Silver kulcs is. Ez az egyszerűnek tűnő kulcs egy normál fogazott kulcsprofil, ami nem túl gyakori. Voltak és vannak olyan társasházak, akik ilyen Iseo zárbetétből készítettek kisebb vagy nagyobb főkulcsos zárrendszert. Mivel az Iseo-nak nincsen Magyarországon hivatalos képviselete, így igen nehéz utólag beszerezni szinte bármilyen alapanyagot.

Tovább olvasom

Kulcsmásolás a Nyugati mellett, a Kulcskirályban

RB LOCXIS és Keylocx kulcsok másolása hol lehetséges?  – Csak és kizárólag a Kulcskirályban, a pesti oldalon, NEM BUDÁN! A megtévesztő, szintén király névvégződést viselő üzlet a Margit körúton nem fog tudni működő kulcsot készíteni az RB zárbetétekhez, mert nincs megfelelő nyersanyaguk. Kérünk mindenkit, hogy ne másoltassanak a budai oldalon, se a Margit körúton, se a Fehérvári úton, mert kidobott pénz.

Tovább olvasom

Mul-T-Lock zárak a Kulcskirályban

Az alábbi Mul-T-Lock zárproblémák esetén érdemes betérni üzletünkbe egy új zár vásárlása céljából: ha a zárak már nem működnek tökéletesen, az ajtó szorul, a zár kattog, ha vadonatúj zárat szeretne, esetleg szeretné megerősíteni az ajtó biztonságát egy magasabb kategóriájú, minőségibb zárbetéttel, ha a zárbetét már öreg, így a biztonság növelése miatt zárcsere szükséges, ha elhagyta […]

Tovább olvasom