Blog

Securemme kulcsmásolás Budapesten

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet több évtizede másol mindenféle kulcsot, többek között Securemme márkát is. Mint minden kulcsot, ezeket is garanciával készítjük, és rövid időn belül elkészül, így megvárható. Ezekből a kulcsokból van kiváló minőségű utángyártott kivitel is, pl. Silca, vagy JMA.

Tovább olvasom

Kale kulcsok másolása Budapesten

A Kale záraknál a következő mennyiségben csomagolja a gyártó a kulcsokat. A zárbetétekhez 5 db kulcsot ad; az egyszerű fogazott zárbetéteknél 3 darab kulcsot csomagol; a tollas kulcsos zárszerkezeteknél 3 darab kulcs jár a zárhoz; tűkulcsos kivitelű záraknál pedig 5 darab kulcsot tartalmaz a csomagolás.

Tovább olvasom

Mottura zárak kulcsainak másolása

A Kulcskirály már a kilencvenes években kiemelten a Mottura zárak forgalmazója volt, akkoriban szinte sehol máshol nem lehetett széles választékban Mottura zárat vásárolni. Budapest egész területéről jöttek hozzánk, mert tudták az emberek, hogy a Mottura zárak minősége kiemelkedő az összes többi közül.

Tovább olvasom

RB zárbetétek és RB kulcsmásolás

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet közel egy évtizede forgalmaz Izraelből minőségi zárakat és zárbetéteket. Két évvel ezelőtt Zár Zorro partnerünkkel közösen kerestünk egy olyan zárbetétet, amit nyugodtan tudunk értékesíteni, mert tudjuk, hogy a legjobb minőséget adjuk a legjobb áron. A többi konkurens termékhez képest 30%-kal olcsóbb az RB LOCXIS zárbetét, ami jelentős különbség.

Tovább olvasom