Blog

Maco zár értékesítés

A Maco vasalatgyártó cég több ezer termékkel rendelkezik, mindegyiket raktáron tartani nem lehetséges. Van azonban pár olyan Maco szerkezet, ami bejárati ajtóban vagy bukó-nyíló erkélyajtóban előfordulhat. Ezekből is sokféle méret létezik, és jó pár ezek közül a Kulcskirály kínálatában is előfordul.

Tovább olvasom

A Mul-T-Lock 7×7 zárbetétről őszintén

A Mul-T-Lock egyes zárbetétjei, nevezetesen a 7×7 cilinder körül, még mindig félreértések vannak, félrevezetések övezik. Ezeket szeretnénk most „leleplezni“. Ám ez a szó talán nem is annyira megfelelő, hiszen ezek nem hétpecsétes titkok, melyet féltve őriz a gyár vagy a magyarországi forgalmazó, hanem inkább tévhiteknek mondanánk őket. Amennyiben Ön is nagy rajongója, kedvelője a Mul-T-Lock 7×7 betétnek, érdemes tovább olvasnia, hátha érik olyan meglepetések, amelyeknek nem fog örülni.

Tovább olvasom

Új Mu-T-Lock Integrator profil

Újdonság érkezett a Kulcskirály zárszaküzletbe! A Mul-T-Lock Integrator zárbetét típusokból eddig egy mindenki által használt, közös kulcsprofilt használtunk, de a megnövekedett igényeket kielégítve, saját jelöléssel ellátott, egyedi kulcsokkal fogunk a továbbiakban dolgozni.

Tovább olvasom

Cerutti kulcsmásolás

Zárszaküzletünk, a budapesti Kulcskirály, több évtizede másol kulcsokat. Az olasz Cerutti zárgyártó a tollas kulcsos biztonsági zárakat gyárilag 3 db kulccsal csomagolja, amely sok esetben kevés egy átlagos család számára.

Tovább olvasom

RB zárbetét kódolás

A fenti szakszavak arra az egyszerű és mindenki által ismert dologra utalnak, amikor több zárbetét vagy lakat működik azonos kulcs használata által.  Ez azért is kényelmes megoldás, mert nem kell magunkkal hatalmas kulcscsomókat cipelnünk. A mesterkulcsos rendszerek esetében egy mesterkulcs nyit minden zárat az adott környezetben, a többi kulcsok pedig csak az adott helyiségek záraihoz használhatóak.

Tovább olvasom

Okos zár

Az egyéni dolog, hogy az otthonában, lakása belterében ki, milyen okos eszközöket használ, de mint a leggyengébb pont, a bejárati ajtó védelme is működtethető különböző okos eszközökkel. Ma már, mikor a küszöbön a jövő, a mobiltechnológia alkalmazható a bejárati ajtónál is. Nyisson, zárjon mobiltelefonnal, ujjlenyomattal, klaviatúrás kóddal, dobja el a kulcsait!

Tovább olvasom