Blog

Cerutti kulcsmásolás

Zárszaküzletünk, a budapesti Kulcskirály, több évtizede másol kulcsokat. Az olasz Cerutti zárgyártó a tollas kulcsos biztonsági zárakat gyárilag 3 db kulccsal csomagolja, amely sok esetben kevés egy átlagos család számára.

Tovább olvasom

RB zárbetét kódolás

A fenti szakszavak arra az egyszerű és mindenki által ismert dologra utalnak, amikor több zárbetét vagy lakat működik azonos kulcs használata által.  Ez azért is kényelmes megoldás, mert nem kell magunkkal hatalmas kulcscsomókat cipelnünk. A mesterkulcsos rendszerek esetében egy mesterkulcs nyit minden zárat az adott környezetben, a többi kulcsok pedig csak az adott helyiségek záraihoz használhatóak.

Tovább olvasom

Okos zár

Az egyéni dolog, hogy az otthonában, lakása belterében ki, milyen okos eszközöket használ, de mint a leggyengébb pont, a bejárati ajtó védelme is működtethető különböző okos eszközökkel. Ma már, mikor a küszöbön a jövő, a mobiltechnológia alkalmazható a bejárati ajtónál is. Nyisson, zárjon mobiltelefonnal, ujjlenyomattal, klaviatúrás kóddal, dobja el a kulcsait!

Tovább olvasom

Securemme kulcsmásolás Budapesten

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet több évtizede másol mindenféle kulcsot, többek között Securemme márkát is. Mint minden kulcsot, ezeket is garanciával készítjük, és rövid időn belül elkészül, így megvárható. Ezekből a kulcsokból van kiváló minőségű utángyártott kivitel is, pl. Silca, vagy JMA.

Tovább olvasom