Blog

Cisa kulcsmásolás Budapest

Cisa kulcsmásolás – Minden, amit a Cisa kulcsokról tudni érdemes A Cisa zárakhoz tartozó kulcs lehet tollas kulcs vagy fogazott/pontfúrt cilinderes kulcs. Kulcsmásolás szempontjából mindegy, hogy milyen kulccsal érkeznek szaküzletünkbe, a másolását biztosan megoldjuk. Üzletünk több mint 50 éve készít, másol különböző kulcsokat. A piaci igények szélesedésével és egyre több zárgyártó megjelenésével a magyar piacon, […]

Tovább olvasom

RB zárbetétek és RB kulcsmásolás

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet közel egy évtizede forgalmaz Izraelből minőségi zárakat és zárbetéteket. Két évvel ezelőtt Zár Zorro partnerünkkel közösen kerestünk egy olyan zárbetétet, amit nyugodtan tudunk értékesíteni, mert tudjuk, hogy a legjobb minőséget adjuk a legjobb áron. A többi konkurens termékhez képest 30%-kal olcsóbb az RB LOCXIS zárbetét, ami jelentős különbség.

Tovább olvasom

Széfkulcsok másolása

Ismerve a többi kulcsmásoló raktárkészletét és szaktudását, bátran állíthatjuk, hogy a budapesti Kulcskirály zárszaküzlet a legjobban felszerelt kulcsmásoló az egész országban, ha széfkulcsról vagy páncélszekrény zárhoz való kulcsmásolásról van szó!

Tovább olvasom

Izraeli zárbetét kódolás

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet közel egy évtizede forgalmaz Izraelből minőségi zárakat és zárbetéteket. Két és fél évvel ezelőtt, Zár Zorro partnerünkkel közösen, kerestünk egy olyan zárbetétet, amit nyugodtan tudunk értékesíteni, mert tudjuk, hogy a legjobb minőséget adjuk a legjobb áron. A többi konkurens termékhez képest 30%-kal olcsóbb az RB LOCXIS zárbetét, ami jelentős különbség. Az ár differencia nagyon egyszerű, csak a gyár van és mi, azaz közvetlenül a forgalmazótól tudják megvásárolni a termékeket. Az RB LOCXIS egy olyan zárbetét típus, ami szabadalmi másolásvédelemmel van ellátva, így kizárólag a biztonsági kártya alapján lehetséges a kulcsokat elkészíteni. A kártyán szereplő adatok alapján egy speciálisan erre kialakított kulcskészítő gépen csináljuk az RB LOCXIS kulcsokat.

Tovább olvasom

Cerutti szakszerű kulcsmásolás

Sajnálatos, de 100 emberből 99 nem tudja, hogy a rossz kulcsmásolatok mekkora galibát tudnak okozni. Persze, honnan is tudnák, hacsak egy percet nem szánnának rá, hogy józan paraszti ésszel átgondolják a dolgokat, de erre nincs idő. Egyszerűbb nem gondolkodni ebben a világban (ebben az országban).

Tovább olvasom

Olasz Cisa zárak kulcsmásolása

A Kulcskirály többféle Cisa típusú zárat tart folyamatosan raktáron annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk lefedni ezeket a biztonságtechnikai termékeket. A Cisa zárak elég gyakran előfordulnak akár biztonsági ajtókban, lakóparkokban, különböző kerületekben, de akár vidéki városokban is.

Tovább olvasom

Szobaajtó kulcsok másolása

A különböző beltéri ajtóknak köszönhetően, már nemcsak az Elzett által gyártott zárakkal találkozunk, hanem mindenféle környező országból származó ajtózárakkal is. Például a Portadoors termékei Lengyelországból származnak. A gond ezzel csupán annyi, hogy lengyel zárak is vannak ezekben az ajtókban.

Tovább olvasom

Németországi biztonságtechnikai kiállítás – Security Essen Show

Minden évben Essen-ben van Európa egyik legnagyobb biztonságtechnikai kiállítása, ahol a különböző országok gyártói bemutatják a legújabb termékeiket, elsősorban a szakma számára. Mivel elég drága a belépőjegy, így erre a rendezvényre a lakosság kevésbé tud betekintést nyerni, inkább azoknak a cégeknek szól, akik a biztonságtechnika valamelyik szakterületén helyezkednek el.

Tovább olvasom