Burg Wachter Point széfkulcs kulcsmásolás

Gyári nyerskulcsok érkeztek Burg Wachter Point típusú széfekhez. A kulcs beszerzése igazán hosszú út volt, mivel a páncélszekrény-gyártónak külön gépsort kellett készítenie, csak a kulcsok miatt.

Ez a széf típus nagyon népszerű, ár-érték aránya kiváló. A Kulcskirály zárszaküzlet az elmúlt években, több ezer ilyen széfet adott el. Mivel a széfek gyárilag csak két darab kulccsal rendelkeznek, ez elég sokszor kevésnek bizonyul.

Az ilyen trezorok ára kedvező, már 25.000 forinttól egy nagyon jó minőségű széfet kapni. A benne lévő zárszerkezet német és nagyon jó minőségű. A Secu feliratú kulcsok készítése olykor komoly kihívást jelentett számunkra. Ez a kéttollas páncél kulcs, most már könnyedén, gyári alapanyagra elkészíthető. A kulcsmásolás áráról érdeklődjön üzletünkben! Jó, ha tudja, hogy az eredeti nyerskulcs jóval többe kerül.

Minden páncélszekrény kulcsmásolásra garanciát vállalunk! A kulcsokat ebben az esetben is, Silca Omnia Max típusú kulcsmásoló gépen készítjük, ami pontos és gyors.

A Point széfek elektronikus változatához tartozó vésznyitó kulcs, hegyes, henger alakú, a szakma „tűkulcsnak” nevezi. Ez továbbra is minden gond nélkül elkészíthető.