CEI kulcsmásolás

cei-kodkartyaA CEI zárbetéthez tartozó kulcsok 2016-ban kerültek magyarországi forgalomba. Főként zárszerviz formájában értékesíti őket a Zár Zorro Kft.

cei-kodkartyas-kulcsmasolasÜzletünk, a Kulcskirály van megbízva, a további kulcsok másolatainak elkészítésére.

A gyári CEI zárbetétek 3 kulccsal kerülnek az ügyfélhez, amelyhez tartozik egy másolásvédelmi kódkártya is. A kódkártyát a kulcsmásoláskor, minden esetben fel kell mutatni az üzletünkben!

Jelenleg 3 profil van hazánkban a CEI kulcsokból, zárakból.  A zárbetét típusa a 385T modell. Ezen belül a kulcsprofilok a következőkre oszthatók el: a 31312, 33123 és a 33132 profilokra. Ezek közül az adatok közül a kártyán megtalálható a 385T, azaz a típusszám. Ezután a kulcson lehelyezkedő ún. kígyómarás profilszáma következik, majd a betűk a kártyán az interaktív külső csapoknak a jelzéseit alkotják, végül az interaktív csapok belső számsorai alkotják a negyedik kódrészt a kártyán.

cei-kulcsmasolas-kulcskiralyAmit a kulcsról tudni kell, hogy 2028-ig szabadalmi védelem alatt állnak. Tehát nyerskulcsot Magyarországon kizárólag a Kulcskirály üzletben talál, azaz nálunk! Ezeket a kulcsokat az országban, rajtunk kívül. senki más nem tudja lemásolni!

cei-toresvedett-zarbetetA kulcsszár kialakítása keskeny, váll nélküli kivitelben létezik, hasonlóan a Mul-T-Lock zárbetétekhez. A kucs-szár bal oldalán egy végigfutó kígyómarás van kialakítva, mint a slusszkulcsoknál.

A zárbetét belsejében 2 db mozgó alkatrész található, amit a kulcszár végében, szintén két mozgó alkatrész működtet, illetve ez biztosítja a szabadalmi védelmet is. A kulcs-száron lévő furatok, mélyedések az interaktív csap a csaprendszer kialakítása miatt vannak kidolgozva. Maga a zárbetét prémium kategóriát képvisel. Masszív törésvédelemmel van ellátva a zárbetét alja, fúrás-, finomnyitás-, magkihúzás-, pikkelés ellen 100 százalékos védelmet biztosít!

cei-zarbetet-kulcsainak-masolasa-a-kulcskiralybanA kulcshoz tartozó kódkártya elvesztésekor nem áll módunkban a kulcsot lemásolni! Maximum zárbetét cserével vagy zárkódolással tudjuk ezt a problémát orvosolni! Ezekben az esetekben kapnak 3 új kulcsot és egy új, plasztik védőkártyát.

A kulcsmásolás folyamat történhet egy Silca pontfuratos másoló gépen, letapogatás alapján, illetve a Silca Futura automata kulcsmásoló gépen is, interaktív sorszám begépelése után. Ez utóbbit pontosabbnak tartjuk, de mindkét eljárásra fel vagyunk készülve.

A CEI kulcsok másolása üzletünkben megvárható! A CEI kulcsok másolásának ára 3500 forinttól kezdődik.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!