Cerutti kulcsmásolás

Zárszaküzletünk, a budapesti Kulcskirály, több évtizede másol kulcsokat. Az olasz Cerutti zárgyártó a tollas kulcsos biztonsági zárakat gyárilag 3 db kulccsal csomagolja, amely sok esetben kevés egy átlagos család számára.

Ezeknek a biztonsági kéttollas kulcsoknak a készítése egy kicsivel több időt vesz igénybe, mint pl. egy “hagyományos” Elzett kulcsmásolás. Minden esetben megvárható, míg elkészülünk a másolással. Vállaljuk irodák, üzletek Cerutti kulcsainak másolását is.

Amit a Cerutti kulcsról tudni érdemes.

Ez a biztonsági trezorzár és kulcs már több mint 20 éve van forgalomban hazánkban. Még mindig előfordul több ezer kulcs és zár, amelyek Viro márkanév alatt futnak. Azonban mind a zárszerkezet, mind a kulcs megegyezik a Cerutti zárral, kulccsal, hiszen a Viro zárakat is a Cerutti gyártotta anno, a Viro rendelésére.

Napjainkban azonban már csak Cerutti felirattal vásárolhatók meg ezek a zárak.

A Kulcskirály egy zárszaküzlet és kulcsmásoló, mi minden eredeti kulcsról készített másolatára garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, hogy amennyiben nálunk készítteti a kulcsot, és az bármilyen oknál fogva nem működik megfelelően, azt javítjuk, vagy újat készítünk! Nálunk nincs rossz kulcs, ezt vevőink nap, mint nap tapasztalják, és rendszeresen visszatérnek hozzánk!

A Cerutti kulcsok pont ugyanúgy készülnek, mint a kéttollas Viro kulcsok. Maga a kulcs kb. 10-12 cm hosszú, a végén, amit az ajtóba helyezünk, kétoldalt különböző magasságú bástyák találhatóak.

A kulcsokat egy speciálisan, ilyen biztonsági tollas kulcsok készítésére alkalmas géppel másoljuk.

Üzletünk kulcsmásoló szakemberei a legmodernebb, legpontosabb kulcsmásoló gépet használják, hogy minden kulcs tökéletes legyen. A Silca Omnia W Max, egy tapogató és folyamatos fűrésztárcsa segítségével század milliméter pontossággal készíti el minden ügyfelünk kulcsát.

A Kulcskirály csak EREDETI CERUTTI kulcsra készít másolatot, ezzel küszöböljük ki a nyerskulcsból adódó pontatlanságot. Ne bízzon mindenféle lakatosra kulcsmásolást, csak szaküzletben másoltasson Viro vagy Cerutti kulcsot! Évente több ezer biztonsági ajtókulcsot másolunk, rutinunk és tapasztalatunk megkérdőjelezhetetlen!

Ha nem szeretne időt és energiát pazarolni kulcsmásolásra, jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg a gondtalan és garanciális kulcsmásolást!

További biztonsági kéttollas kulcsokat is másolunk, mindet eredeti, gyári nyerskulcsra!

Pl.: Viro / Cerutti, Mottura, S.a.b., Mottura MyKey, Securemme, Potent, MOIA, ISEO, Cisa, CR, és még sok minden mást!

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület