Vigyázzanak a kulcsmásolással!

Sajnálatos, de 100 emberből 99 nem tudja, hogy a rossz kulcsmásolatok mekkora galibát tudnak okozni. Persze, honnan is tudnák, hacsak egy percet nem szánnának rá, hogy józan paraszti ésszel átgondolják a dolgokat, de erre nincs idő. Egyszerűbb nem gondolkodni ebben a világban (ebben az országban).

Nagyon szomorú tényként állapítottuk meg évtizedes trezorzárakkal történő foglalkozásunk során, hogy nálunk nem a zárakkal van a baj, nem az olaszok rontottak el megint valamit. A bajt egyrészt a csodálatos magyar iparosok okozzák, akik képtelenek egy biztonsági ajtót normálisan és szakszerűen beépíteni. Tisztelet a kivételnek. A másik nagy probléma pedig az ügyfél hibájából ered, azaz a kulcsmásolatok okozzák a bajt.

Mai írásunkban ezzel foglalkozunk.

Ha a kulcs, ebben az esetben a Cerutti biztonsági zár kéttollas kulcsa rosszul, pontatlanul van lemásolva, akkor az tönkreteheti a zárszerkezetet. Egy ilyen Cerutti trezorzárnak, alsó hangon 12-15 évet kellene bírni, ám a rosszul beépített ajtó, amikor rángatni, cibálni, csapkodni kell, hogy egyáltalán becsukódjon, illetve a rossz kulcsmásolások ezt lecsökkenthetik 1-2 évre! Ez pedig nem mindegy!

Kulcsot csak olyan helyen szabad másoltatni, immár századszor mondjuk, ahol ez a fő profil. Ahol kulcsmásolással és zárakkal foglalkoznak, ahol jók a másológépek és hozzáértő a szakember. Ilyen pl. a Kulcskirály, a Bajcsyn.

Az M betűs franchise vállalkozást messziről kerüljék el, mert aki mindennel foglalkozik, az semmihez sem ért. Vacakok a gépeik, a szaktudásuk nulla, és a legdrágábbak az országban! Sokszor a náluk másolt kulcsok nem is nyissák az ajtót, annyira pontatlan a kulcsmásolat! Nem szabad ilyen helyen kulcsot másoltatni! Tudjuk, hogy ez van benne a fejekben, mert minden üzletközpontban ott vannak, de nem ez a megoldás!

A Cerrutti záras ajtó egy több százezer forintot érő ajtó, amelyben maga a zárszerkezet csere 50 ezer Ft felett van. Egy ilyen komoly ajtó és zárszerkezet esetében csak el kellene gondolkodni azon, hogy hol érdemes a kulcsokat lemásolni!

A rossz kulcsmásolatok olyan mértékben rongálják a zárszerkezetet, hogy akár hónapok alatt is tönkremehet a 15 éves élettartamra tervezett zár.  Mi minden zárcserekor elmondjuk ügyfeleinknek, hogy hol tudnak jó minőségű kulcsot másoltatni. Ahol annyira jó minőségű a másolt kulcs, hogy garanciát vállalnak rá! Mi kell ennél több? Csupán lustaság miatt nem érdemes kockáztatni! Irány a Kulcskirály a pontos kulcsmásoláshoz!

És akkor egyben megragadnánk itt azt a lehetőséget is, hogy a rossz kulcsmásolatok miatt történő ajtózár-cserekor nem érvényes a garancia. A zárszerkezet 3 darab gyári Cerutti feliratú kulccsal érkezik az országba. A Kulcskirály eredeti Cerutti feliratú nyerskulcsokra másolja a kulcsot, nem pedig utángyártott kulcsokra. Így a garanciális munkáknál könnyen beazonosítható, hogy a másolt kulcsok okozták-e a bajt. Ha más feliratú, utángyártott kulcsokra másolták, akkor lehet a hiba oka a rossz kulcsmásolat, így erre garancia nincs.

Érdemes erre figyelmet fordítani! Ha bármi kérdés merülne fel, inkább hívják ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink segítenek! Ne kockáztassanak, mert sem hosszú, sem rövid távon nem éri meg! 06-1-312-20-64 KULCSKIRÁLY