Cerutti vs. Viro

Akinek tollas kulcsos Viro vagy Cerutti zárja van, azok biztonságban érezhetik magukat, mert egy nagyon megbízható, időtálló zárszerkezetről beszélünk. Sokan kérdezik, hogy mi a különbség a Viro és a Cerutti között. Rövid válaszban: semmi.

A szintén olasz Viro felkérte a torinói Cerutti zárgyártó céget, hogy gyártson le neki több ezer darab biztonsági ajtózárat a magyar piacra. Feltételként szabták, hogy a kulcs feje egy kicsit módosítva legyen, illetve, hogy a Viro márkanév legyen rajta feltüntetve. Ez egyértelmű üzleti fogás volt, hiszen így saját zárjaként tudta értékesíteni a trezorzárakat.

Ilyen kulcsfejjel ellátott Viro zár már nincs forgalomban, viszont az eredeti zár folyamatosan kapható a Kulcskirályban. A kulcs ugyanaz a profil, semmi változás nem történt, hiszen a gyártó mindig is a Cerutti volt. Ugyanazok a kulcsok, ugyanaz a minőség. A Viro és Cerutti biztonsági, tollas kulcsos zárszerkezet egy és ugyanaz. Természetesen a kulcsmásolásban is ügyfeleink szolgálatára állunk, továbbra is kiváló minőségű, pontos másolatokkal!