Cisa kulcsmásolás

Kulcskirály – Minden Cisa kulcsot lemásolunk!

cisa-kulcskiraly-kulcsmasolasBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas Cisa nyerskulcs készlettel rendelkezünk, profi kulcsmásológépekkel dolgozunk! Kiváló szakemeberek másolják ügyfeleink kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Cisa zárak kulcstípusai

Általános szempontból kétfajta kulcs létezik: tollas kulcs vagy cilinderkulcs.

A Cisa tollas kulcs mérete általában hosszabb és lehet egy- vagy kéttollú. A cilinderkulcs változat a rövidebb. A Cisa cilinder kulcson lehetnek pöttyök, furatok (lapon mart) vagy pedig fogak, marások (fogazott). Mindkét esetben előfordulnak nyitott illetve védett profilú kulcsok.

Cisa kéttolaskulcs másolás

cisa-cilinderkulcs-kulcsmasolasEzeknek a Cisa kulcsoknak a másolását csak olyan helyen érdemes másolni, ahol kulccsal és zárral kapcsolatos dolgokat árulnak.

A kulcsmásolás folyamata során, a kulcsmásoló szakember az eredeti Cisa kulcsot behelyezi egy ún. kétállású satú egyikébe, majd a Cisa nyerskulcsot a másik satuba teszi. A kulcsmásoló gépen lévő bal oldali mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat méretezi. A jobb oldali kar emelget egy vágó körtárcsát, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi. A motor lassú fordulatú, de a másolás során érdemes védőszemüveget felvenni a kipattanó fémforgácsok ellen. Az egyik oldal bevágása után a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is a fentiek szerint végzik el a vágást. Ezután egy gyorsfordulatú drótkoronggal a kulcs mindkét oldalán lévő sorját letisztítják.

cisa-kulcsmasolas-kulcskiralyMennyibe kerül egy Cisa kéttollas kulcs másolás?  És mennyi idő?

A Cisa tollas kulcsok ára bruttó 4.000 forinttól kezdődnek, és pár perc alatt elkészül. A kulcsmásolás minden esetben megvárható!

Cisa pontfúrt, vagy fogazott kulcs másolása

Ebben is otthon vagyunk. Bátran hozza el hozzánk bármilyen Cisa kulcsa is legyen, a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük azt.

Egyéb kulcsok készítését és másolását is vállaljuk!

cisa-tollas-kulcs-masolasKulcskirály zárszaküzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollaskulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid hatridővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problámákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Például egy Elzett kulcsot bárhol lemásolnak 500 - 800 forint között, egy Fab 2000 profilú kulcsot csak a kártya felmutatásával, az adott helyen másolnak 2000 - 4000 forint között. További védett profilú betétek: Dierre, Iseo, Securemme, Mul-T-Lock interaktív, Evva, Keso, Mottura Champions, stb.

Létezik még szúró és csőkulcsos zár. A csőkulcsos zárak az új típusú postaláda rendszerekbe valamint bevásárlóközpontok elektromos redőnyeinek kapcsolójába vannak szerelve. Használatosak még motorkerékpárok tárcsazárjain is, de találkoztunk már velük nyilvános telefonfülkék pénzkiürítő dobozain is. A szúrókulcsos zárak egyszerűbb fajtája portálzárakban, a bonyolultabbak akár páncélszekrénybe is előfordulnak.

Cisa tollas kulcsok ismertetője

cisa-kulcsmasolasA Cisa tollas kulcsok ún. bástya mintázata és a bástyákon lévő méretugrások, emelkedések azért különbözőek, hogy minél nagyobb variáció számú zárat illetve kulcsot lehessen gyártani. Sajnos sokszor van az, hogy a gyártó cég már a több millió variációszámú kulcsemelkedés miatt elfeledkezik arról, hogy a kulcs fogazatának legszélső bástyája vékonyra sikerült. Ez biztonsági szempontból nem rossz, a biztonságot nem befolyásolja. Viszont, gondolom, mindenki már ejtett le kb. 1 m magasságból kulcscsomót, így a maximum a 1-3 mm hosszú, bevágott fog, pillanatok alatt letörhet.

Biztonsági szempontból mi a Cisa tollas kulcsos változatra voksolunk, elvégre ezek vannak a trezorokban, széfekben is. Persze a mai világban a kényelem is fontos szempont, így a cilinderkulcsos változatok is nagyon népszerűek, főleg Nyugat-Európában. Magyarországon a trezorzárakhoz, így a Cisa trezorzárakhoz is, tollas kulcsok tartoznak.

A tollas kulcsokat régebben egyáltalán nem lehetett másoltatni, de mára ez megváltozott. Nagy részük már bárhol lemásolható, ami nem befolyásolja a biztonsági fokozatot.

Pár szó a tollas nyerskulcsok típusairól: a gyári nyerskulcsok fején valamelyik oldalon minden esetben fel van tüntetve a gyártó cég neve vagy logója (pl. Cisa, S.a.b., Viro, CR, Mottura, Iseo, Securemme, Fiam, Potent). Mi általában ezeket szoktuk ajánlani, mert maga a gyártó cég készíti ezeket saját magának, de az utángyártott kulcsok is megfelelőek lehetnek (mint pl. Silca, Erebbi, JMA). Ezek kulcsok közül némelyeknek a fejére a gyár egy műanyagot húz rá, ezzel is megkönnyítve a kulcs fogását. Ezek színei változóak lehetnek, főként a feketét használják, de lehet akár kék, zöld, piros vagy szürke is. Attól függ melyik gyártó cégről beszélünk. A fent említett kulcsok hossza a 75 mm-től kezdve akár 120 mm is lehet. A méretváltozat azért mozog ilyen széles skálán, mert az ajtó mérete változó lehet. Például egy 45 mm szélességű ajtót még meg lehet növelni kívül-belül dekor elemekkel, így a kulcsméret is természetesen megnagyobbodik. Van olyan vastag páncélszekrény, amibe egy 200 mm hosszú kulcsot kell beletolni, de természetesen ezt nem hordjuk mindig magunknál.

Cisa kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívjanak a 06-1-312-20-64 vagy 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Cisa cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Cisa kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metró oldala)