Covid-19, avagy hol tudunk kulcsokat másoltatni a koronavírus ideje alatt?

Sok üzlet, bevásárlóközpont szinte teljesen bezárt, kijárási korlátozásokat vezetett be a hatóság annak érdekében, hogy a járvány terjedését lassítani tudják, ne legyen hatalmas számú beteg. Ez a mindennapi életünkre komoly hatással van, a szokásainkat meg kell változtatni, az ügyintézést gyorsabbá kell tenni. Nagyon sokan választják a termékek megvásárlásához a házhozszállítást és az online vásárlást. Ez nagyon helyes, mi is, amit tudunk elküldünk dpd-vel, így a zárakért vagy lakatokért nem kell eljönni személyesen hozzánk.

Amit nem tudunk másképpen megoldani, az a kulcsmásolás. A Kulcskirály továbbra is a frontvonalban van, továbbra is dolgozunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az eddig megszokott és elvárt, minőségi kulcskészítést tudjuk továbbra is nyújtani. Folyamatosan vállaljuk biztonsági zárak és páncélszekrények kulcsainak készítését, mindenféle ajtózár és szekrénykulcs másolását.

Kulcsmásolás az üzletben, személyesen

A kulcsmásolás, kulcskészítés nem megoldható postai úton, sem máshogy. Mindenképpen el kell hozni a kulcsot hozzánk és helyben kell elkészíteni azokat. Talán jó hír, hogy kevés időt kell tölteni nálunk, mert a kulcsmásolás pár perc alatt megvan.

Autókulcs-készítést a legmagasabb szinten kínáljuk, bármilyen típus és gyártási évre tudunk megoldást, és továbbra is javítunk autókulcsokat is.

Kulcsmásolás nyitvatartásunk

A nyitvatartási időnk a korlátozások miatt változott. Mint a legtöbb szaküzletnek, nekünk is reggel 8-tól délután 15 óráig lehet csak nyitva tartanunk. Kérünk mindenkit, hogy ebben az idősávban keressen bennünket! Minden hétköznap ilyenkor tudunk a kulcsmásolásban segíteni. Vannak olyan kulcsok is, melyek elkészítése több időt vesz igénybe. Kérjük ezeket minden esetben beszéljék meg kollegánkkal előzetesen, akár telefonon, hogy mennyi ideig tart a másolás, vagy mikor jöhetnek vissza érte. A kulcsmásoló pult előtt tartsanak kellő távolságot egymás között!

Kulcsmásolás szombaton

Szombati napon is van lehetőség a kulcsmásolásra, igaz, ekkor még rövidebb ideig vagyunk elérhetők, a szokásos 9 és 13 óra közötti nyitvatartással lehet számolni.

A kulcsmásoló pult elé helyeztünk egy biztonsági fóliát, ami a dolgozóink védelmét szolgálja, ezt kérjük senki ne fogdossa, ne nyúljon hozzá!

Ahogy a korlátozások feloldásra kerülnek, mindenki felé jelezzük a weboldalunkon is!

Mindenkinek kívánunk jó egészséget, akinek tudunk, segítünk a kulcsok készítésében!

Elérhetőségeink: +36 70 322 7328 és 36 70 679 6363

Weboldal: www.kulcsmasolas.eu

E-mail cím: zarplaza@zarplaza.hu