CR kulcsmásolás Budapest

Az olasz CR-Serrature zárgyártó termékei közül a legtöbb biztonsági ajtókba van beépítve, ezek a kéttollas kulccsal működő biztonsági trezorzárak.

Ezen kívül még többféle rászerelhető biztonsági zárakat gyártanak, elsősorban olasz és ukrán piacra, amelyekből nálunk kevés van.

Ami a CR zárgyártót illeti, sok tulajdonosuk volt az elmúlt időben. Ebből is látszik, hogy a felvásárlások nem állnak meg, többnyire mindenki előre menekül. Az elmúlt évtizedben a Francia Securidev csoport erősödött meg, és vásárolt fel elég sok gyárat, többek között a német DOM-ot, illetve az olasz CR-t, számunkra viszont a legfontosabb, hogy a hazai Sopron Elzett gyár is a része lett.

Az elmúlt években történtek változások a háttérben, a német DOM megerősödött, és most a Sopron Elzettet, a szlovén Titán gyárat, az olasz CR-Serrature gyárat vásárolta meg, az értékesítést pedig már DOM CR Serrature néven végzik.

Kétféle CR kulcstípus fordul elő a leggyakrabban, a kéttollas, aminek a kulcsai különböző ötvözetekből áll, illetve egy szúrókulcs, ami sokkal rövidebb, mint a kéttollas kulcs.

A Kulcskirályban, mint CR zárforgalmazó és CR kulcsmásoló partner, a gyári nyerskulcsot preferáljuk. Ez nem jelent ár növekedést, semmivel sem drágább a gyári nyers kulcs, mint az utángyártott, de a zárszerkezet élettartamát nagyban növeli a gyári kulcsok alkalmazása a kulcsmásolás során.

Honnan tudom, hogy CR kulcsom van? – A kulcs fején jól látható a márkajelzés, egy nagy háromszögbe van írva, hogy CR. Ezen kívül még egy „mod. Dep” felirat is olvasható a kulcson. Ez csak a kéttollas biztonsági ajtókulcs gyári kulcsfején található meg.

Hol tudok CR kulcsot másoltatni? – Budapesten, a Nyugati tér mellett, a Kulcskirályban. Üzletünk több évtizede másolja a CR biztonsági kulcsokat, igen nagy darabszámban. Éves szinten pár ezer darabot biztosan elkészítünk. Ami még fontos, hogy mi nem rontjuk el, nem kell visszahozni, hogy hibás a másolt kulcs, vagy nem működik.

Többen jelezték már felénk, elsősorban Budáról, hogy az ottani kulcsmásoló “szaküzletnek” a gépe már elég fáradt, mert többször kellett visszavinni, hogy próbálják javítani a rossz kulcsot, de nem sikerült. Nálunk ez azért sem fordulhat elő, mert a legjobb és a legújabb kulcsmásoló gépeket használjuk. A dupla tollas kulcsoknak a másolásához sokan rossz minőségű marótárcsát és használt, régi gépeket használnak. A Kulcskirály ezzel ellentétben a legújabb Silca Omnia Max típust használja, az igen magas ára ellenére is. Nekünk nem fér bele, hogy vissza kelljen jönni akár Zuglóból, mert a helyi kulcsos, az udvarban eldugott műhelyében, nem megfelelő hozzáértéssel és gépparkkal áll neki kulcsot faragni.

Hétvégén mikor tudok CR kulcsot másolni? Erre önnek a Kulcskirály, kulcsmásoló részében van lehetősége, minden szombaton reggel 9 és délután 13 óra között, a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt, a Nyugati tér szomszédságában.

Mennyi kulcs jár a zárhoz? - 3 db vagy 4 darab?

A gyári csomagolás 3+1 kulcsot tartalmaz, hogy pontosan ez miből is áll, elmondjuk.

Van benne 3 db teljes értékű kulcs, ami minden esetben működteti a zárat, és van a csomagban egy darab, úgynevezett szervíz kulcs, amivel zárni nem lehet, de a felső kilincs mozgatású csapdát hátra lehet húzni.

CR kulcsok másolása a Kulcskirály szaküzletben!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület