CR kulcsmásolás megvárható

A CR kulcsok régebben még rézből készültek, mára már inkább alpakka kivitelűek. Éveken keresztül maga a zárszerkezet Torinóban készült, de mivel a zárpiac hígul, keveredik, így kisebb csoportokba kovácsolódtak a zárgyártó cégek. Ezt a CR zárat már Szlovéniában gyártják.

A CR kulcsmásolása minőségi kulcsmásoló gépet és pontos munkafolyamatot von maga után. Viszonylag egyszerű folyamatnak tűnhet, mégis a vágási magasság, illetve mélység nagyfokú precizitást követel meg.

A Kulcskirályban törekednek arra, hogy folyamatos géppark cserével, a kopó-forgó alkatrészek rendszeres cseréjével mindig pontos kulcsmásolatok készüljenek. Egy pontatlan kulcsmásolás a zár meghibásodásához vezet, és az elégedetlen ügyfél nem fog visszatérni az üzletbe másoltatni.

A kulcsmásolás folyamata a kulcs beszerzésénél kezdődik, majd a készlet tárolása következik. A Kulcskirályban nagy a nyerskulcskészlet, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni. Az ügyfél által átnyújtott kulcs alapján készül el a kulcsmásolat a megfelelő kulcsmásoló gépen, a gyári nyerskulcsokra.

CR kulcsmásolás Budapesten

A Kulcskirály üzletben mindig egy megjelölést kap minden másolt kulcs. Ezzel igazoljuk önmagunk felé, hogy a kulcs az üzletben készült. Továbbá a jogtalan reklamáció is kiküszöbölhető ezzel, mert egy máshol, rosszul lemásolt kulcs reklamációjával is ahhoz a helyhez kell fordulni, ahol a kulcsmásolás történt.

A kulcsmásoló gép egyik része tapogat, a másik része pedig vágja a megfelelő szélességű és mélységű fogazatot. Miután az egyik oldal vágása megtörtént, a kulcsmásoló szakember megfordítja a nyerskulcsot a satuban és ezt a folyamatot a másik oldalon is elvégzi. A kulcsmásolás műveletét nem lehet gyorsan végezni, mert tárcsatörés következhet be, ráadásul a motornak sem tesz jót az erőltetés. Továbbá a kulcs sem szereti, ha gyorsan forgácsolódik benne az anyag.

A CR kulcsok másolása Budapesten, a legjobb áron a Kulcskirály üzletben érhető el. A 15 éves tapasztalat, a profi géppark, mind-mind a kulcsmásolás legjobb minőségét igazolja.

Másoltasson CR kulcsokat a Kulcskirályban!

KULCSKIRÁLY- kulcsmásolás felsőfokon!

Budapest VI., Bajcsy-Zs. út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület