Dierre kulcsmásolás megvárható

A Kulcskirály egyik legfontosabb szolgáltatása a kulcsmásolás, mind a lakosság, mind cégek, közületek részére. A zárszaküzlet a termék kínálatával is próbál ügyfelei kedvébe járni, igyekszik minél szélesebb körű termékpalettát fenntartani és a piacon a legjobb árat garantálni.

A Kulcskirály raktárkészlete a kulcsmásolás vonatkozásában elég nagy mennyiségű nyerskulcsból áll. Ezért nem okoz számunkra egyáltalán problémát, ha bármelyik kulcstípusból 10, 50 vagy 100 darabot kell lemásolni.

A kulcsmásoló gépparkunk folyamatosan karban van tartva, illetve frissítve van, mindig újabb és modernebb gépekre van cserélve. Mindezzel is biztosítjuk az ügyfelek, vásárlók számára a pontos, precíz és kedvező árú kulcsmásolást. Nemcsak a gépparkunk van frissítve, hanem a kollégák is folyamatos képzést kapnak.

Hétköznap 8 és 18 óra között Dierre kulcsmásolás

Jöjjön be az üzletbe, ahol barátságos kollégák és mérsékelt árak várják! Budapest szívében jól megközelíthető helyen várjuk, mind BKV-val, mind autóval könnyű elérni minket, jó parkolási lehetőség biztosított az üzlet közelében.

A Kulcskirály alapvető hozzáállása a kulcsmásoláshoz, hogy csakis olyan helyen érdemes és szabad kulcsot másoltatni, ahol erre szakosodott üzlet van. Illetőleg, nem egy zárszerviz cég másol otthon, egy kis irodában, gyenge, pontatlan gépekkel kulcsokat, amelyek még tönkre is teszik a zárszaküzletben vásárolt Dierre biztonsági zárakat! Jöjjön inkább a Kulcskirályba!

A pontos Dierre kulcsmásolás tapasztalatokban gazdag kulcsmásoló szakembert követel, aki minimum 10-15 éve ebből él. Egy Dierre tollas kulcs másolásánál nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy fordítva helyezik be a kulcsot a satuba, tehát a letapogató egyik fele balos, a másik fele pedig jobbos. A kulcsot ezek után ki is lehet dobni, mert a rossz oldal került vágásra.

Tollas kulcsos Dierre kulcsmásolás

A Dierre tollas kulcsok másolása történhet rövid- illetve hosszú kivitelben. Sok cég csak hosszút vesz, hogy azzal áthidalja mindkét megoldást, hogy ne kelljen rövid kulcsokból is készleteznie. Őket nem érdekli az, hogy az ügyfél egy 2,5 cm-rel hosszabb kulcsokkal küszködik feleslegesen.

Nagyon sok Dierre kulcs érkezik be a Kulcskirályba, mondván, hogy tegnap másoltatták az egyik zuglói zárszerviz cégnél és ma már nem nyílik az ajtózár vele. Egy rossz, kopott kulcsról történt ilyenkor a másolás, ami elég nagy hiba, mert kopott kulcsról csakis pontatlan másolat készülhet! Egy agyonkoptatott, lekerekített élű Dierre tollas kulcsnál nagyon kevés az esély arra, hogy a másolat működtetni fogja a zárat, mert mínuszos lesz a másolat, ami azzal jár, hogy nem emeli fel a lamellát, így a kulcs átfordul a zárban és beleszorul.

A Dierre bicskakulcsok másolásánál csak úgy lehet a másolást elkészíteni, hogy a műanyag házból ki kell csavarozni a szárat és úgy kell befogni a kétállású satu egyikébe. Ha a másolás nem így történik, hanem a műanyag házzal együtt, akkor itt is pontatlan lesz a másolt kulcs.

A Kulcskirályban a Dierre kulcsokra egy C betű kerül beütésre, mert sok ügyfél visszahoz olyan kulcsokat az üzletbe, amit valamelyik magát kulcsmásoló cégnek mondó cég rontott el, és itt próbálják a garanciát érvényesíteni. Ezt a beleütött C betűvel lehet kiküszöbölni, ilyen kulcsokat pedig nem hoznak vissza!

Pontos, precíz, hosszú és rövid kivitelű Dierre kulcsokat, Dierre bicskakulcsokat csakis a Kulcskirályban másoltasson! A kulcsmásolás itt garanciális és pontos!

Kulcsmásolás felsőfokon – KULCSKIRÁLY

Télen – nyáron: Bajcsy 63.!

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328