Egyedi – BARLOCK hevederzár

barlock-alegmasszivabb-hevederzar-a-kulcskiralybanbarlock-hevederzar-specialis-toresvedo-pajzzsalÜzletünkben, a Kulcskirályban, elérhető a Magyarországon kapható legmasszívabb hevederzár, a BARLOCK!

A hevederzár, hazánkban egyedülállóként, felsőkategóriás zárbetéttel kerül értékesítésre, miáltal nemcsak a befeszítés, de a hevederzárat működtető zárbetét bármilyen manipulációs nyitás ellen is védett! A zárbetét törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, finomnyitás elleni védelemmel, savazás és magkihúzás elleni védelemmel van ellátva, kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak, így a kulcsmásolás csak nálunk, a Kulcskirályban biztosított, kizárólag a kódkártya bemutatása alapján!

Ha már hevederzár, válassza a minőséget! Védje lakását BARLOCK hevederzárral!

Kivitelei

barlcok-hevederzar-negy-szinbenA BARLOCK hevederzár kapható vízszintes-, függőleges-, egykaros- (egyszárnyú), és kétszárnyú kivitelben! Szinte minden ajtóra könnyedén felszerelhető!

Méretek

Vízszintes: 800, 850, 900, 950, 1000 mm

Függőleges: 2000 mm

Egykaros: 630 mm

Kétszárnyú: 630 + 580 mm

Színválaszték

barlock-hevederzar-ertekesites-kulcskiralyA BARLOCK hevederzár vízszintes változata négyfajta színben érhető el, fehér, barna, elox F1 (alumínium) és elox F2 (réz) színben.

A függőleges-, egykaros- és kétszárnyú változat, barna és fehér színekben kapható.

Ár

A BARLOCK vízszintes hevederzár ára, minden színben, 800, 850, 900 mm méretekben 35.000 Ft.

Az egykaros változata (630 mm) szintén 35.000 Ft.

A BARLOCK hevederzár vízszintes kivitelben, 950 mm és 1000 mm méretben is 37.000 Ft.

A kétszárnyú hevederzár ára (630 + 580 mm) 41.000 Ft.

A függőleges BARLOCK hevederzárat rendelésre tudjuk beszerezni, ennek költsége 60.000 Ft és kb. egy hét időtartammal kell számolni.

Zárbetét

egyedi-hevederzar-firgalmazas-kulcskiralybarlock-hevederzar-kiegeszitoiA BARLOCK hevederzár, Magyarországon egyedüliként, felsőkategóriás zárbetéttel van ellátva. A CEI zárbetét rendelkezik, finomnyitás-, törés-, fúrás-, magkihúzás- és savazás elleni védelemmel. A zárbetét belseje interaktív rendszerű, csap a csapban rendszerrel van ellátva, amellyel szintén a csúcskategóriát képviseli. És ne feledkezzünk el a kulcsok szabadalmi védelméről sem! Az illetéktelen kulcsmásolást kódkártyával védik, azaz csak az a személy másoltathat kulcsot, akinél a kódkártya és az eredeti kulcs van. A CEI kulcsok másolását kizárólag a Kulcskirály végzi Magyarországon!

barlock-logo

Törésvédő pajzs

barlock-hevederzar-toresvedett-zarbetettelA törésvédő pajzs az egyik lényeges eleme a hevederzárnak, hiszen kívülről védi a zárbetétet az erőszakos behatolás ellen. Az anyaga tömör vas, tehát lefeszíteni nem lehet, szétfúrni, flexelni pedig időigényes.

Ajtóvastagság függvényében két fajtát értékesítünk a törésvédő pajzsokból. Az egyiknek a teljes hossza 48 mm. Ebbe egy 30/55 mm méretű zárbetét szükségeltetik. A másik pedig egy 63 mm-es törésvédő pajzs. Ebbe egy 30/70 mm méretű, fogaskerekes zárbetét szükséges.

Tartozékok

A hevederzárhoz gyárilag 2 darab, lapos fali fogadó tartozik. Ezen kívül van még 20, 40, 60 mm méretű omega konzol, azaz fali fogadó is. Illetve alátét lemezeket tartunk még a kisebb egyenetlenségek átfedésére.

Üveges ablakoknál, belső rácsavarozható törésvédelmet szoktunk még ajánlani, de ez annyira nem fontos, mert a zárbetét törésvédelemmel van ellátva.

Az omega kengyel ára 1.000 Ft.

 A belső törésvédő csőr pedig 5.000 Ft-ba kerül.

Csomagolás

barlock-hevederzar-kulcskiralyA hevederzárak összeszerelt állapotban kerülnek az üzletbe. Ez azt jelenti, hogy a rudazatok 120 mm kitekerésig vannak beállítva. Akinek esetleg ez hosszú, az a betétrögzítő csavar és a zárbetét eltávolítása után visszább tud állítani a rudazatokon.

A hevederzár egy nylon tasakba is be van csomagolva a papírdobozon kívül. A doboz tartalma még 3 db gyári kulcs, a másolásvédő kártya és a külső díszítő gyűrű.

A hevederzár anyaga

A BARLOCK váza alumínium ötvözetből készül. Nagyon kemény és merev ez a váz. A BARLOCK felülete a kívánt színre van színterezve, galvanizálva. A benne lévő orsó edzett anyagból van, a két oldalon csatlakozó dupla acéltüske pedig tömör vas.