Érzékeny téma: a kulcsmásolás árak

A Kulcskirály zárszaküzlet vezetőinek az a több évtizedes tapasztalata van abban, hogy mindig legyen egyensúly az ár és az érték között.  Ez az üzletünkben lévő, minden termékre igaz is. Több olyan „konkurenciáról” tudunk, akik közel sem tartják ezt olyan fontosnak. Egy budai oldalon lévő, elég híres vagy hírhedt (nem is tudom) „szaküzlet”, olyan horribilis árakat alkalmaz, hogy ez már számunkra is figyelemfelkeltő, hiszen azt próbálja elhitetni, hogy csak méregdrágán lehet jó minőségű termékeket vásárolni. Ez nem igaz!

Nos, nem tudom, hogy csak annak köszönhető-e ez, hogy ők Budán vannak, a Kulcskirály pedig Pesten, de közel sem alkalmazzuk azt az árpolitikát, amit ők.

Továbbá még megemlíteném, a kulcsmásolás és cipőjavítás országos hálózattal rendelkező szolgáltatóját is, amely cég sem minőségi munkára nem képes, sem versenyképes árakon nem dolgozik.

A Kulcskirály már nagyon régóta több ezres nagyságrendű visszatérő ügyfélkörrel rendelkezik. A kulcsválasztékunk egyedi az országban! Sajnos néha mi is rákényszerülünk az árak emelésére, ez nem titok, hiszen hol a gazdaság élénkítése miatt kényszerít a politika, hol olyan mértékű beruházást kell végrehajtanunk, ami miatt rákényszerülünk egy minimális áremelésre.

Azt vettük észre az évek során, hogy mi, másokhoz képest, nem is árat emelünk, csak nem akarunk nagyon leszakadni a többiektől. Ez tudjuk, hogy egy kicsit bután hallatszik, de sokszor az olcsó is gyanús…

A gépparkunk folyamatos cseréje és újítása viszont arra ösztönöz bennünket, hogy még gyorsabban, még pontosabban dolgozzunk, miáltal még több elégedett vásárlót tudjunk magunknak.

A többpontos kéttollas kulcsok másolásának az ára, az ajtó árához képest, szinte porszem, és csak a jó minőségű kulcsmásolat fogja működtetni a zárat. Pont olyan, amit mi készítünk.

A gyári kulcsok beszerzése bonyolult és költséges feladat, viszont csak ez a garancia arra, hogy sokáig, gondtalanul működjön az ajtaja.

A technológia fejlődése nem áll meg, a kulcsok és zárak még bonyolultabbá váltak az évek során, ezkehez pedig az emberek szeretnének biztonságos helyről, megfizethető áron hozzájutni. A Kulcskirály ezért áll az Önök szolgálatára nap, mint nap, a Nyugati térnél, a belváros központjában.

Legyen szó, akár több száz kulcs elkészítéséről, vagy csak egy darab kapukulcsról, nálunk minden ügyfél egyforma, mindenkit szívesen látunk.

Amennyiben kulcsot szeretne másoltatni, vagy valamilyen zárat – lakatot vásárolni, keressen fel bennünket, a kapcsolat menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket!

Az elmúlt évek alak sikerre vittük legújabb szolgáltatásunkat is, az autókulcs-másolást! A márkaképviseletek árainak töredékért vállaljuk immobilizeres kulcsok másolását. Tegyen egy próbát arra is!