Evva kulcsmásolás

Evva zárakról és kulcsokról röviden

evva-kulcsmasolas-kartya-alapjanMagyarországon évekig működött egy Evva hivatalos képviselet, akiknél lehetett zárat és kulcsot is vásárolni. A lakosság felé a többi gyártóhoz képest nagyon drágák voltak, de több ide települt szálloda, és iroda (német vagy osztrák tulajdonossal) ragaszkodott a számukra hazai termékhez. Ez a képviselet pár éve megszűnt. Mielőtt azonban teljesen eltűntek volna, lehetőséget kaptunk, hogy a pótlólagos hiányt, akár kulcs, akár zár vonatkozásában, meg tudjuk oldani.

Milyen Evva kulcsok vannak? Van egy pár régi DPI kulcs, ami nem másolásvédett, de ezek igán ritkák, és többnyire bármelyik kulcsos le tudja másolni.

Másolásvédett EVVA kulcsok

  • Evva DPI kulcsok
  • Evva GPI kulcsok
  • Evva DPS kulcsok
  • Evva EPS kulcsok
  • Evva Dual kulcsok
  • Evva 3KS kulcsok
  • Evva MCS kulcsok

evva-kulcsmasolas-budapestEzeket a kulcsokat tudjuk rendelni, az árak nettó 10.000 forinttól kezdődnek. Minden esetben érdeklődjön nálunk az üzletben erről, akár telefonon, akár személyesen!

Ha telefonon szeretne felvilágosítást kérni, minden esetben legyen önnél a kulcs és a biztonsági kódkártya is!

Kódkártya hiányában nem tudjuk megoldani a kulcsrendelést!

Szállítási határidő általában 2 hét, de sajnos előfordulhat csúszás.

Minden esetben előre ki kell fizetni a kulcsot, ha a mi hibánkból nem jó kulcs érkezik meg, akkor visszafizetjük az összeget.

Amennyiben több Evva zárja is van, kérjük, győződjön meg arról, hogy a jó kulcsról szeretne másolatot kapni. Ne legyen felcserélve a kártya és a kulcs!

Evva kulcsok másolásának igényével forduljon bizalommal a Kulcskirályhoz!

Evva zárak és kulcsok minősége

evva-kulcsmasolas-megvarhatoSzakértői szemmel is nagyon jó minőségű zárak az Evva zárak, és a Kulcskirályban van is lehetőség Evva zárat vásárolni, vagy főkulcsrendszert rendelni. Minden esetben felhívjuk vevőink figyelmét, hogy nem tud annyival többet egy ilyen zárbetét és kulcs, mint a többi felsőkategóriás zárcsaládok. Így nekünk van lehetőségünk más alternatívát is kínálni.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

evva-kulcsok-masolasaBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

evva-kulcsmasolas-kulcskiralyZárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Evva kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresnek minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tudnak nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha az Evva cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Evva kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!