Fab kulcsmásolás

fab-logoA Fab kulcsmásolásra nagyon büszkék vagyunk, mert bátran kijelenthetjük, hogy az általunk forgalmazott Fab zárbetétekhez a kulcsot, csak mi tudjuk másolni!

A Fab kulcsnak a fejébe is cégünk neve és logója van belegravírozva. Megemlítenénk még azt, hogy nemcsak Fab kulcsmásolással foglalkozunk, hanem a Fab zárbetéteket nagy méretválasztékban értékesítjük lakosság és közületek részére egyaránt. A kimagasló minőségnek köszönhető, hogy nagy cégeknek fő- és vezérkulcsos rendszereket telepít a Kulcskirály. A Fab zárbetét fogaskerekezhető, így gyakran használják hevederzárbetétnek is!

A Fab kulcsmásolás megvárható! Minden Fab kulcshoz tartozik egy biztonsági kártya, ezt adjuk a Fab zárbetétekhez magánszemély ügyfeleinknek. Csak a kártya megléte és fekmutatása mellett lehetséges a kulcsok másoltatása.

Közületek és irodaházak esetén, ahová mi szállítottunk Fab zárrendszert, ott egy nyilatkozat van, amin a felhasználó nyilatkozik, hogy ki vagy kik azok a személyek, akik megbízásukból jogosultak a kulcsok rendelésére.

Fab zárak – zárbetétek

fab-vedett-kulcs-masolas-kulcskiralyA világhírű Assa Abloy csehországi Fab zárgyártó cégének szerteágazó termékpalettáját üzletünkben meg tudja vásárolni. Széles méretválasztékunk van a zárbetétekből, azonnali kulcsmásolási lehetőség is biztosított. Cégeknek, társasházaknak főkulcsrendszer készítés, illetve szükség és kérés esetén, teljes körű zárszerviz szolgáltatást biztosítunk a Fab zárak, zárbetétek telepítéséhez, szervizeléséhez.

Kérdés vagy egyéni igények esetén, hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy fáradjon be a KULCSKIRÁLY zárszaküzletünkbe (Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.)!

fab-rendszerek-keszites-kulcskiralyFAB200 egyedi zárbetét:

 • Mechanikus hengerzárbetét 5 csapos mechanizmussal.
 • Finomnyitás, letörés és letapogatás elleni védelemmel ellátott.
 • Nyerskulcs kereskedelmi forgalomban csak korlátozottan kapható hozzá.
 • 30 000 variáció közepes vezérkulcsos rendszerek kialakításához.
 • Egyenkulcsosítható.
 • Egy- vagy két oldalas, illetve gombos réz- vagy fényes nikkel felületű kivitelben is elérhető.
 • Fúrásvédelemmel is rendelhető méretek, 58-135 mm teljes zárhosszig.
 • Az összes típusú verettel, rozettával kompatibilis.
 • A szabványos és a tipikus ajtóvastagságokhoz is alkalmazható.
 • A hengerzárbetét 10 vagy 12 fogú fogaskerékkel is gyártható.
 • A kétoldalas hengerzárbetét hossza 58 mm-től indul (29 + 29 mm) és maximum 155mm (65 + 90).
 • Az egyoldalas hengerzárbetét hossza 39 mm-től indul (29 + 10 mm).
 • MABISZ minősített termék, MSZ EN1303 szabvány szerinti 4. fokozattal rendelkezik.

Fab kulcsmásolás

fab-cilinder-kulcsok-masolasaA Fab fogazott kulcsok ellenőrzött körülmények között készülnek, minden esetben eredeti, gyári alpakka Fab nyerskulcsra. A kulcs fogkiosztása, vágási mérete kiolvasható és a kódkártyán lévő adattal könnyen beazonosítható. Amikor a kettő összeolvasásra kerül, egy erre alkalmas Silca Professional kulcsmásoló gépen elkészítjük a kulcsot.

A kulcs lemásolása után, a felesleges sorját eltávolítjuk, és az ügyfélnek átadjuk.

Egy védett Fab kulcsmásolás ára, a Kulcskirály profiljából bruttó 2.490 forint / db .

Egyedi kulcsmásolás csak a Kulcskirályban!

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

Budapest egyik legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Fab, Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Fab kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják üzletünket a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Fab cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Fab kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!