Fogaskerekezés

A Kulcskirályban a kulcsmásolás szolgáltatásunk mellett nagy igény van a hevederzárbetétekre. Különböző méretű és minőségű hevederzárbetéteket tartunk. Azt azért tudni kell, hogy minden hevederzárnak más méretű, illetve fogszámú fogaskerék meghajtásra van szüksége. Ha az ügyfél behoz nekünk egy régi hevederzár betétet, és vásárol egy újat, akkor vagy a régi fogaskereket szereljük rá az új zárbetétre, vagy pedig egy új fogaskerék kerül felrakásra.

Munkánk függvényében, a hevederzárbetét fogaskerekezése megvárható, de vannak előre felfogaskerekezett zárbetétjeink is, amit már vihet is az ügyfél. Ilyen pl. az Abus D6, Mul-T-Lock 7×7, vagy a gyengébb minőséget képviselő, Icsa fogazott- vagy lapon mart kulcsos zárbetét.

Szinte az összes hevederzár-gyártó fogaskerekét raktárkészleten tartjuk, legyen szó akár Biztibuk hevederzár fogaskerekezésről, Miskoli, Magzett, Turiss, Prezidium, Abus, Mottura, BARLOCK, Elga vagy Iseo hevederzárakról. Mi készen állunk a hevederzárbetétek föl- és átfogaskerekezésére.