G-U automata szalagzár

A G-U élen jár a különböző automatikus bejárati rendszerek gyártásában és telepítésében, értjük ez alatt a tolóajtókat, nyíló/mozgató ajtókat, forgóajtókat, vagy a biztonsági személy beléptetést. Ezek mindegyike megtalálható közületi épületeken, irodaházakon, üzletközpontok bejáratain és kijáratain. A G-U több évtizede sikeresen értékesíti az RWA rendszereket, a felméréstől kezdve a teljes kivitelezésig.

Most elsősorban egy olyan zártípust mutatunk be, ami a biztonság fokozása mellett, a kényelmet is biztosítani tudja.

A G-U ajtóvasalatai között megtalálható egy speciális önreteszelő zárszerkezet. Fontos a gyártó számára különböző szempontokat figyelembe venni, ilyen a betörésbiztonság, a tűzgátlás, a tömítettség, és a kényelmi szempontok. A G-U többpontos zárszerkezetei különböző helyzetekre kínálnak megoldásokat, minden szempontot figyelembe véve.

Fa- vagy acél ajtóknál, a nagy dorn méretet figyelembe véve, kellő mélységben lehet erős, többponton záródó biztonsági ajtózárat alkalmazni. Síkban a fába beeresztett zárólemezzel esztétikus és erős zárás biztosítható.

A Kulcskirály, mint G-U hivatalos viszonteladó partnere, számos egyedi igényre kínál megoldást a biztonsági zárak területén. Az automata zárszerkezetek egy speciális megoldást kínálnak.

Fa ajtóba, acél ajtóba és műanyag ajtóba való változat is elérhető, 16, 20 és 24 mm-es előlappal egyaránt. Az automata többpontos zárszerkezet működési lényege, hogy ajtócsukódás esetén, automatikusan az alsó és felső táskából a zárócsapda (AB2-es kivitel) vagy zárónyelv (SB2-es kivitel) kilökődik, és meggátolja, hogy az ajtót kívülről ki lehessen bármilyen módon kulcs használata nélkül nyitni. Minden esetben ezeken az ajtókon a külső oldalon fix gombot vagy fogantyút használnak, esetleg húzópajzsot. A belső oldalon normál kilincs van szerelve.

G-U SecuryAutomatic AB2 többpontos ajtózárak acéltokos rendszerű ajtók lezárásához ideális. Ilyen ajtókat gyárt többek között a Westag vagy a Hörmann is. A tökéletes zárás érdekében a két automata csapretesz az ajtó becsukódása után 20 mm kiállást ad. Ezek automatikusan retesszé válnak és visszanyomás ellen biztosítottak.

Egyszerű, utólagos beépítés már meglévő lakásajtókba kivitelezhető, az automata csapreteszek a kialakított nyílásokba illeszkednek, külön zárfogadót nem igényelnek.

Az SB2 kivitel fa ajtótoknál is alkalmazható, ugyanezen zárási megoldást biztosítva. Ehhez már tartozik zárfogadó ellendarab is, amibe az automatikusan kilökődő nyelvek beugranak.

Minden ilyen G-U zár VDS minősítéssel rendelkezik, ezen kívül RC2 vagy RC3-as besorolásban is kapható. Akár egy- vagy kétszárnyú ajtók esetében is alkalmazható.

A Kulcskirály bizonyos fajtájú G-U többpontos automata reteszelésű zárat tart raktáron, de ha valami speciális kivitelre van szükség, azt is beszerezzük.

Amennyiben elektromos zárfogadó van tervezve, de éjszakára komolyabb biztonságot szeretnénk elérni, a G-U egy speciális megoldása lehet az ideális. Ez a napközbeni reteszelés kioldás, ami annyit tesz, hogy az állandó automatikus reteszelést napközben meg tudjuk szüntetni manuálisan, ilyenkor csak az elektromos zárfogadó dolgozik, és nincs szükség kulcsra a nyitáshoz, záráshoz. Ha visszaállítjuk az automata zárást, akkor újra csak a kulcs használatával tudunk mozogni. Az alsó- és felső záródási pontok 20 mm-es kilökődés után vissza nem tolhatók. Csak a kulccsal vagy belülről a kilincsel lehet nyitni az ajtót.

Ilyen és ehhez hasonló önreteszelő zárakat a Kulcskirályban -bizonyos méretekben- azonnal, raktárról meg lehet vásárolni!

KULCSKIRÁLY

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület