Gyári vagy nem gyári kulcsok

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest A Kulcskirály hosszú évek óta megpróbál minden nyerskulcsból gyári kivitelt szerezni. Vannak olyan zárak, amihez nem minden esetben tudunk nyerskulcsot kapni. Ilyenkor alkalmazzuk főként az olasz Silca nyerskulcsait. Ritkább esetben a spanyol JMA, vagy a szintén spanyol Erebbi utángyártott kulcsokat. Hogy mi a gyári és az utángyártott közötti különbség?

Úgy kell elképzelni, mint az autó alkatrészeknél. Van gyári olajszűrő és utángyártott olajszűrő. A gyári kulcsok, mint pl. RB, CR, Mul-T-Lock, Mottura, stb., a gyártó forgalmazásából kerülnek hozzánk, tehát ők készítik, gyártják, így jobban odafigyelnek és jobb minőségű kulcs fog forgalomba kerülni.

Ezek a kulcsok semmilyen másolásvédelemmel nem rendelkeznek, így azt simán, minden gond nélkül tudják gyártani a nagyobb nyerskulcsgyártó cégek. Mi jobban kedveljük a gyári kulcsokat, mert jobb az anyaguk, pontosabb kulcsmásolat tud belőlük készülni. Ráadásul az ügyfél is jobban be tudja azonosítani zárcserekor, ha a kulcsfejen lévő feliratot elolvassa. Pl. Cerutti vagy Cisa, ellenben a Silca-val.

A Kulcskirályban, minden ügyfélnek keresünk megoldást a kulcsmásolás ügyében! Mi garantáljuk a pontos kulcsmásolatot, emiatt az ügyfélnek nem kell, hogy fájjon a feje!