Hevederzár kulcsmásolás

A hevederzárak betétei cilinderbetétek, amelyeknek a közepén különböző fogszámú, illetve átmérőjű fogaskerék van felszerelve. Ez a fogaskerék mindig a hevederzár típus fogasléceitől, illetve fogasléceire van meghatározva.

Van sima, egyszerű fogazott, zárbetét, mint pl. Elzett, Icsa, Tesa, illetve van lapon mart, egyszerűbb cilinder, pl. Abus D6, D10, Tesa T60. Létezik olyan a fogazott kivitelűből pl. BKS, Gera, Gege, amelyek már magasabb biztonsággal bírnak. Végül pedig vannak a lapon mart kivitelű, patented védelem alatt álló hevederzár betétek, amelyek a prémium kategóriába tartoznak. Ilyenek pl. a Mul-T-Lock Interactive, a Keso vagy az Evva, illetve a CEI, és az RB LocXis.

Hevederzár típusok

Itt megpróbáljuk körül írni, vagy elmondani milyen hevederzárak lehetnek az ön ajtaján, és a hozzá tartozó kulcsból tudunk-e másolatot készíteni.

Miskolci hevederzár – egy szimpla zártszelvényből álló szerkezet, a zárbetét kulcsának elforgatása közben jobbra és balra egy hasábot tol ki. A zárbetétje többnyire ICSA fogazott, vagy pontfúrt kulcsokkal van ellátva. Természetesen ettől lehet eltérő a kulcs vagy a zárbetét, ha már volt cserélve, vagy azért mert már másoltattak belőle. A kulcsmásolás nem probléma és megvárható.

hevederzar-kulcsmasolas-kulcskiralyKétrudas „osztrák” hevederzár –  Itt sem okoz semmilyen gondot, vagy problémát a kulcsmásolás, a kulcsot a nem szabályos fejformából fel lehet ismerni, vagy egy Elzett felirat van benne. Mind a két hevederzár kulcsot másolja Kulcskirály. Mivel sem a zárbetét, sem a kulcs nem beazonosítható, így a hozzá adott „papírkártya –(amit bárki legyárthat, de ehhez egyetlen komoly zárgyártó sem járul hozzá, és továbbra is azonosíthatatlan mind a zár, mind a kulcs). nekünk nem kell!

Cei vagy RB LocXis zárbetéttel szerelt prémium hevederzár – Ennek kulcsait csak a hozzájuk tartozó biztonsági kártyával tudjuk másolni. A kártya hiányában a pótkulcs készítést nem tudjuk megoldani.

Három rudas hevederzár – Ebben a hevederben többféle betétet szereltek gyárilag, és bármilyen típusúra is le lehet cserélni. Lehet Mul-T-Lock, vagy Titan, mindegyik keresztpánthoz tudunk kulcsot másolni.

A sima, fogazott zárbetéteket, illetve a középkategóriás zárbetéteket minden gond nélkül és igazolás nélkül másoljuk, árainkról érdeklődjenek telefonon.

A felsőkategóriás hevederzár betétek kulcsaihoz, a kulcs mellé, a biztonsági plasztik kódkártyát is elkérjük.

premiumkategorias-kodkartyas-hevedrzarak-kulcsmasolasaA fogazott hevederzár betétek kulcsainak a másolása gyorsabb folyamat, a kulcsmásoló gép forgótárcsájával, gyors V marásokat kell eszközölni. A folyamat végén egy drótkoronggal történő sorjázással letisztítjuk a kulcsot.

A lapon mart hevederzár kulcsok másolásánál kicsit összetettebb a feladat, mert mindkét oldalra bele kell fúrni a furatokat, amelyeket a gép egyik letapogatója beolvas, a marófej pedig végrehajtja a furat kikészítést.

A hevederzárak kulcsainak másolását is csakis pontosan beállított gépekkel lehet elvégezni. Régi, rossz, kopott, rosszul beállított kulcsmásoló gépekkel pontatlan kulcsmásolatok fognak készülni, ez pedig előbb – utóbb a zárbetét tönkremeneteléhez vezet.

Másoltasson Kulcskirály üzletünkben, ahol mindig pontos, illetve szakszerű kulcsmásolatot kap! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a speciális, kulcsfejbe beütött jelünk, amivel garanciát tudunk vállalni arra, hogy a kulcsok nálunk készültek, valamint elkerüljük azt is, hogy a máshol elkészített, pontatlan másolt kulcsok miatt is nálunk reklamáljanak.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!