Hevederzárbetét fogaskerekezése zárszaküzletben

Minden hevederzár szerkezetet egy bizonyos fajta fogaskerék működtet. A hazánkban lévő hevederzárakban lévő fogaskerekek 6-7 különböző méretben és fogaskerék modulszámban fordulnak elő. Ez annyit jelent, hogy a hevederzárbetét csere esetén nemcsak a hevederzárbetét hosszát (méretét) kell ismerni, hanem a hevederzár fogaskerék méretét és fogszámát is.

Különböző típusú zárbetétek fogaskerekezése

Más méretű fogaskerék kell a Barlock hevederzárba, más a régi, illetve az új Miskolci hevederzárba, más a Prezidium-, illetve a Biztibuk hevederzárba, valamint a Magzett- illetve az Ajtómentő hevederzárba is. A régi Iseo/Turiss hevederzárban nem fogaskerék, hanem fogaskoszorú van. Ennek a szétszedését egyáltalán nem ajánljuk, mert a tapasztalataink szerint, minden laikus, aki eddig szétszedte, az még nem tudta összerakni! Ehhez mindenképpen szakember szükséges.

A Kulcskirályban bármilyen kiválasztott zárbetétre fel tudjuk szerelni az adott fogaskereket. Tehát a zárbetét megvásárolható nálunk és a fogaskerekezés is megvárható.

A magyar fejlesztésű, MABISZ tanúsítvánnyal ellátott BARLOCK hevederzár, amelyet magas biztonsági fokozatú, izraeli RB zárbetét hajt, egyedi fogaskerékkel rendelkezik. A zárbetét hossza lehet 31/50 vagy 31/70 mm hosszúságú, a gyártó különböző méretű zárcsőrt alkalmaz a gyártás során.

Erre a hevederzárra való fogaskereket a Kulcskirály szaküzletben szakképzett munkatársaink felszerelik Önnek a kiválasztott RB zárbetétre. Mi ezt a típust ajánljuk, mert mind minőségileg, mind biztonságilag megállja a helyét, miáltal a hevederzár a betéten át sem válik támadhatóvá.

Az alábbi videóban megmutatjuk, hogyan kell a gyári zárbetétre felszerelni a fogaskereket. Így ügyfeleik is érteni fogják, hogy a gyári tolókavivő helyett miért is kell a fogaskerék.

Ezt a fogaskerekezési eljárást mindenképpen a zárszaküzletünkben végeztesse el, mert ha nem jól van rögzítve a zéger-gyűrű, akkor a fogaskerék elszabadulhat, a kulcs meg forog majd körbe-körbe, és a hevederzár nem nyílik!

Zárbetét fogaskerekezésénél szükséges

A Kulcskirály egy zárszaküzlet, nem pedig helyszíni zárszerviz-ellátó, ezért ahhoz, hogy a vásárló saját magának ki tudja cserélni a hevederzárbetétet egy újra, szükségünk van a régi hevederzár betétre, illetve a rajta lévő fogaskerékre! Ha nincs meg a régi betét, mert a rendőrök elvitték pl. a fogazott kulcsos, rossz minőségű Biztibuk zárbetétet, akkor az ügyfélnek kell megadni a zárbetét osztását, illetve a fogaskerék típusát.

Általában 31/55 mm a sztenderd méret és ha valójában Biztibuk zárbetétről van szó, akkor annak a helyére mi már egy minőségi izraeli zárbetétet ajánlunk! A Biztibuk zárbetét már egy elavult konstrukció, ami egyáltalán nem másolásvédett, ellentétben a gyártó állításával. Ez sajnos az ügyfelek félrevezetése, megtévesztése és az önreklámozás. Ha valakinek mégis Biztibuk hevederzárja van, akkor jöjjön hozzánk nyugodtan, mi lemásoljuk Önnek a kulcsokat, ezért ne utazzon ki feleslegesen a XI. kerületbe! A gyártó által mellékelt papírkártyát nyugodtan dobja el, arra nincs szükség, eleve csak a környezetet szennyezte a legyártása!/

Jöjjön hozzánk a minőségi heveder-zárbetétért és a fogaskerék szakszerű felszereléséért a teljes biztonság érdekében!

Ne felejtse! Kulcskirály télen nyáron - Bajcsy 63!

06-1-312-2064

06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület