Hevederzárbetét kulcsmásolás Budapest

Hevederzár kulcs, hevederzár kulcsmásolás

miskolci-hevederzarbetet-kulcsmasolasaAz ajtóra rászerelt keresztpánt, másnéven hevederzár hivatott az ajtót a befeszítés ellen védeni. Ezeket a zárakat többnyire biztonsági zárbetét működteti. A biztonsági zárbetétekhez tartozó kulcsok pedig sok esetben kevésnek bizonyulnak, és még másoltatni szeretnének hozzá.

Hol érdemes a hevederzáramhoz kulcsot másoltatni?

Mi a budapesti Kulcskirály zárszaküzletet ajánljuk, a Nyugati térnél, a Skála Metro oldalában. Kiváló szakemberek dolgoznak ott, akik bármikor, bármilyen típusú hevederzárhoz tudnak kulcsot készíteni, másolni.

Az üzlet központi elhelyezkedése, a tömegközlekedőknek is kiváló, hiszen könnyedén, akár a Nagymező utca felől trolival, akár a Nyugati pu. felől a 3-as metróval megközelíthető. De vidéki ügyfelek is pár perc sétával a Nyugati pályaudvarról hamar elérik.

Nyitvatartási ideje nagyon széles intervallumú, már reggel 8 órától nyitva tart, egészen délután 18 óráig.

hevederzar-kulcsmasola-kulcskiraly

Milyen típusú hevederzárakhoz tudnak kulcsot készíteni?

prezidium-kulcsmasolas“Miskolci “ hevederzárhoz, illetve a benne lévő ICSA kulcsfeliratú zárbetéthez. Ebből a kulcstípusból kétféle is létezik, a fogazott kulcsos, illetve a lapon mart kulcsos kivitel. Könnyedén felismerhető, mert egy 20x40-es zártszelvény az egész, ami a kulcs forgatásával működtethető.

Ebben a hevederzárban is könnyű a zárbetétcsere, így előfordulhat, hogy az új bérlő, vagy tulajdonos már más márkájú zárcilindert szerelt bele. Ezt könnyedén tudjuk ellenőrizni, a kulcson kell elolvasni a feliratot.

A kulcsmásolás nem bonyolult és nem is drága, pár perc alatt elkészül bármelyik kulcs, a másolásra garanciát vállalunk!

“Prezídium” hevederzár, ez arról ismerszik meg, hogy 3 db kör rudazatot tudunk kitolni a kulcs elforgatásával. Ezt a típust gyárilag többféle zárbetéttel szerelik, de gyakori ebben is a zárbetétcsere is, így tulajdonképpen lehet benne akár Titan K1 fogazott kulcs, vagy Mul-T-Lock interactive zárbetét is. A lényeg nem változik, ehhez is tudunk kulcsot készíteni. Amennyiben valamilyen másolásvédett kulccsal felszerelt zárbetétet szereltek a keresztpántba, úgy szükség van a biztonsági kártyára is. A kulcsmásolás itt is megvárható, és garancia jellel látjuk el az általunk készített kulcsokat.

mul-t-lock-hevederzar-kulcsmasolas“Osztrák” hevederzár, ez egy kicsit megtévesztő kifejezés, de a magyar gyártó ehhez ragaszkodik. A keresztpánt nem Ausztriában készül, csak a benne lévő zárbetét, ami egy osztrák Gege AP 2000 típusú régi zárbetét, a KABA kínálatából.

Szaküzletünk vállalja ezen kulcsok másolását is. Szükség esetén javasoljuk inkább zárcserét, mert egy több mint 15 éves technológiáról beszélünk. Egy mai CEI zárbetéthez, vagy RB LocXis, esetleg egy Mul-T-Lock MT5+ zárhoz képest már eléggé elavult.

De nem csak az AP 2000-el lehet a zárszerkezet felszerelve, hanem a sokkal gyengébb Nova kulcsprofillal is, amit már bármelyik kulcsos le tud másolni, de a Kulcskirályban biztosan másoljuk.

CAS – zárbetéttel ellátott hevederzár – kulcsmásolás

zarplaza-szorolap-01Van egy hevederzár típus, amiben gyárilag vagy Mul-T-Lock zárbetét volt, vagy egy gyenge minőségű olasz CAS zárbetét. Ezt ne tévesszük össze a kiváló minőségű CES betéttel!

Ehhez a keresztpánthoz is másol kulcsot a Kulcskirály, de inkább a zárbetét cserét javasoljuk, hiszen, komoly értékek lehetnek egy ajtó mögött.

A zárcserét sok esetben bízzuk szakemberre, mert minden hevederzárnak megvan a maga trükkje, hogyan lehet szétszedni, és hazánkban sikerült “meghonosítani” több mint 6 féle fogaskerékkel ellátott zárat.

Ha már kiszerelte a betétet, mindéképpen el kell vinni az üzletbe, mert csak a régi fogaskerék beazonosítása után tudnak az eladók biztosan jót típust adni.

Barlock – hevederzár

zarplaza-szorolap-02Ez a valaha gyártott legjobb zárbetéttel ellátott keresztpánt! Igaz, hogy 3 db kulcs tartozik hozzá, ami sok esetben nem elég, így mindenképpen másoltatni kell, de megéri az árát!

A zárbetét minden ellen véd, és a kulcsait csak a hozzá tartozó biztonsági kártyával lehetséges másolni. Keresse fel partnerünket a Nyugatinál, és pár perc alatt elkészül az RB LOCXIS vagy CEI kulcsmásolás a Kulcskirály üzletben!

Az RB LOCXIS és CEI kulcsok, minden esetben el vannak látva többszörös védelemmel, a kulcsmásolás csak a hivatalos partneren keresztül lehetséges, így is fokozva a biztonságot!

Milyen zárbetét lehet a hevederzárban a gyári betéteken kívül?

Szinte minden zárgyártó kínál megoldást a keresztpántokba!

Abus hevederzár kulcs / kulcsmásolás

kulcsmasolas-szamokMul-T-Lock hevederzár kulcs / kulcsmásolás

BKS hevederzár kulcs / kulcsmásolás

Evva hevederzár kulcs / kulcsmásolás

Mauer keresztpánt kulcsmásolás / kulcs

Elzett hevederzár kulcsmásolás

Titan kulcsmásolás / hevederzár kulcsmásolás

CEI hevederzár kulcsmásolás

RB LOCXIS kulcsmásolás

Ezeken felül számtalan kulcs működtethet hevederzárat, hiszen lehet, hogy ami a kulcscsomón rajta van, az már egy másolat. Ettől függetlenünk, nyugodtan hozza el üzletünkbe, a  Kulcskirályba, és azt pár perc alatt, garanciavállalás mellett lemásoljuk!

Mikor nem lehet garanciát adni egy kulcsra?

  • Amikor törött kulcsot hoznak
  • Amikor szemmel láthatóan el van hajolva a kulcs
  • Amikor már nagyon elkopott a kulcs
  • Bármelyik kulcsra, amely már másolat és nem nálunk készült.
  • A nálunk készült, de már a másolat-másolatának a másolatáról kell az „új” kulcsot elkészíteni.

kulcskiraly-zarszakuzletaz-igazi-kulcskiraly-zarszakuzletKulcskirály zárszaküzletet

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

E-mai cím: zarplaza@zarplaza.hu

Nyitva: hétköznap 8-18, szombaton 9-13.

Fontos!  A Kulcskirály zárszaküzletből EGY van! Nincs franchise partner, és másik üzlet! Csak a Pesti oldalon vagyunk! A Budán található hasonló, de a miénkkel összetéveszthető névvel ellátott üzlet, nem a mi üzletünk, áraitól és választékától elhatárolódunk!