Hevederzárbetét kulcsmásolása

Sajnos a hevederzár kulcsainak másolását már boldog-boldogtalan végzi, és nagyon nagy az a szortiment és egyre több, akik rossz kulcsmásolatot készítenek el, amiért még pénzt is elkérnek!

Nem gondolnánk, hogy egy cipó javítónak kulcsot kellene másolnia, pláne egy olyan kulcsmásoló gépen, amit házilag eszkábáltak össze! Tehát pontatlan, a hevederzárbetét kulcsának másolására teljesen alkalmatlan. Persze vannak olyan helyek, ahol sikerül a kulcsmásolás, de ez a ritkábbik eset.

Általában a hevederzárbetétekhez 3 db kulcs tartozik. Itt vannak egyszerűbben másolható és kódkártyával ellátott zárbetétek. A kódkártyás zárbetétek a komolyabb, felső kategóriába tartozó termékek, ezeket csak bizonyos komolyabb kulcsmásoló cégeknél lehet lemásolni. Ilyen pl. az RB LOCXIS izraeli zárbetét kulcsa. Itt kiemelnénk, hogy ezt Magyarországon csakis a Kulcskirályban lehet lemásoltatni és kizárólag a kódkártya jelenlétében!

A nem komoly fogazott hevederzár kulcsok másolását szinte bárhol elvégzik. A hozzájuk tartozó papírkártya csak az emberek félrevezetésére van mellékelve, magyarul ez akár el is dobható.

A legfontosabb, hogy a hevederzárbetét kulcsát mindig pontosan másolják le, mert a mély vagy alacsony vágású kulcs lehet, hogy akadozva működik, de egy félév alatt tönkreteszi az addig tökéletesen, precízen működő zárbetétet!

A Kulcskirályban szinte minden kulcsot lemásolnak, amihez védőkártya tartozik. Ha az üzletnek van jogosultsága a kulcsmásoláshoz, akkor a kártyát elkérik, ha pedig nincs (bizonyos Evva modellek), akkor ők sem tudnak segíteni.

A Kulcskirályban a kulcsmásolás megvárható. Az alábbi hevederzárbetét márkákhoz tudnak kulcsot másolni:

Anbo, Abus, Abloy, Biztibuk, Basi, Cisa, Gege, Elzett, Mul-T-Lcck, Mottura, RB, Securemme, Tesa, stb.

A mi cégünk kizárólag hevederzár szereléssel foglalkozik és a Kulcskirályt, mint partnert szoktuk ajánlani, ha valakinek hevederzárbetét kulcsmásolásra van szüksége Budapesten. A Kulcskirály Budapesti szívében, a VI. kerületben található, a Bajcsy-Zs. út 63 szám alatt. Az üzletben három kulcsmásoló szakembere biztosítja a pontos és folyamtaos kulcsmásolást, így az ügyfélnek maximum 5-10 percet kell várnia, míg a kulcs elkészül.

Az üzlet nyitva van hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, továbbá szombaton 9 és 13 óra között.

Ne felejtse: Kulcsmásolás télen nyáron, Bajcsy 63!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület