HiSec ajtó kulcsmásolás

A Kulcskirály zárszaküzlet, a “hagyományos” kulcsoktól kezdődően a legbonyolultabb kulcsokig bezárólag, másol mindenféle ajtó- és lakás kulcsot. A HiSec bejárati ajtók kulcsai és zárjai igen elterjedtek hazánkban az elmúlt tíz-tizenöt év alatt. A belvárosban a lakások jelentős része ilyen ajtóval van szerelve, de nagyon sok egyéb budapesti kerületben találkozni ezekkel a kínai biztonsági ajtókkal és a hozzá tartozó kulcsokkal.

Az ajtókat eredetileg, típustól függően, többféle kulcsokkal szállítják. Lehet olyan, ami különböző színekből áll, a csomagban találni sárga, piros és fekete kulcsokat. Ezeknek mind más-más funkciója van. Aki azt a kulcsot és zárat használja, amit a gyártó az ajtóval együtt szállít, akkor szinte biztos, hogy kínai kulcsmásolásról beszélhetünk. A legtöbb HiSec ajtózár kulcsainak a feje műanyag betétes, és valamilyen angol nyelvű, vagy kínai feliratot olvashatunk rajtuk. A műanyag betétek lehetnek színesek, vagy sima fekete színűek.

Mindegy milyen kínai Hi-Sec ajtókulccsal rendelkezik, a kulcsmásolást biztosan elvégzi szaküzletünk!

A kulcsok minden esetben lapon mart típusúak, ami azt jelenti, hogy az ajtózárba vízszintesen kell behelyezni a kulcsot. Mivel a kulcs szimmetrikus, így teljesen mindegy, hogy melyik felével helyezzük a zárba. A HiSec kulcs érdekes módon többféle hosszúságú lehet. A kulcs hossza attól függ, milyen zárbetéttel szerelték az ajtót. Ez lehet hat- vagy hétcsapos kivitelű. Mivel a csapok minősége és méretválasztéka nem túl nagy, így ez nem jelent sem nagyobb, sem kisebb biztonságot.

A HiSec kulcsok anyaga, se nem réz, se nem vas, de valamilyen ötvözet, nem igazán kellemes másolni. A legújabb kulcsmásoló gépjeink keményfém marót használnak, így nem probléma a kulcsmásolás. A kulcsok kopásállósága az, ami igazán meghatározza a kulcs és a zár élettartamát. Pár éven belül többnyire mindenki zárbetétet cseréltet a kínai ajtóban, de aki teheti, inkább válasszon egy minőségi biztonsági ajtót!

Ezeket a kulcsokat a Kulcskirály a kezdetektől fogva beszerezte és másolta is. Minden általunk másolt kulcs tökéletesen működik! Jelenleg nagyságrendileg tíz különböző kínai lapon mart kulcsfajtáról beszélhetünk, és a HiSec ajtón belül is lehetnek eltérések.

Az ajtó lehet egy- vagy kétzáras. Ez azt jelenti, hogy egy zár esetén, csak a kilincses zár működteti a többpontos zárást, így az abban lévő zárbetét és kulcs minősége fogja meghatározni, hogy milyen biztonsági szintet képvisel az ajtó. A kétzáras HiSec ajtónál már lehet variálni, hogy a felső zárat cserélem, vagy csak a kilincseset.

A felső zár a legtöbb esetben gyárilag belülről forgatógombos, így azt egy mozdulattal zárhatóvá lehet tenni.

A Kulcskirály a belváros közepén található, ahol könnyedén megoldható a kínai ajtókulcsok készítése, bármekkora mennyiségről is legyen szó. Nálunk nem probléma, ha több kulcsot szeretnének másoltatni, hiszen több egyforma gép is rendelkezésre áll, hogy a lehető leggyorsabban ki legyen szolgálva minden kedves vásárlónk.

Az elmúlt közel tíz évben több ezer HiSec ajtóhoz tartozó kulcsot készítettünk el, sőt olyan is volt, hogy már olyan kulcsot hoztak újabb másolásra, amit a Kulcskirály készített el! Ezt a kulcsba ütött garancia-jelünk alapján tudjuk azonosítani. A legjobb eredményt lapon mart kulcsok másolása esetén akkor kapjuk, ha minden esetben eredeti kulcsot hoznak hozzánk másoltatni.

Kínai HiSec kulcsok másolása a Kulcskirályban!

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63. (a Nyugatinál)

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328