IDEA kulcsmásolás

Az Idea zárbetétek kulcsairól annyit érdemes tudni, hogy Budapesten a Kulcskirály zárszaküzletben lehet a kulcsot elkészíttetni.

Az Idea zárbetét nem rendelkezik Mabisz bizonylattal, kimondottan egy olcsó, egyszerű, lapon mart kulcsos zárbetét. Nagyon hasonló a GMB vagy az Anbo hengerzárakhoz. A zárbetétből nem érhető el minden méret, csak kb. 5-6 féle. A kulcsot egyszerű felismerni, mind a két oldalán a kulcsfejnek az IDEA felirat olvasható. A lapon mart kulcsos technológiának köszönhetően, használata egyszerű, és könnyű.

Egy Idea kulcskészítés, kulcsmásolás megvárható, és minden esetben garanciát vállalunk rá.

Amikor megvásároljuk a zárat, öt darab kulcsot kapunk a zárbetéthez. Akinek több kulcsra van szüksége, hozza el a Nyugati tér mellett található Kulcskirályba és elkészítjük kulcsát.

Az Idea kulcsmásolás menete: szükséges egy mintakulcs, amit el kell hozni az üzletbe, a kulcsmásoló részlegbe. A kulcsmásoló kollégák elmondják a kulcskészítés árát, majd behelyezik a mintakulcsot a kulcsmásoló gépbe. Ezeket a lapon mart kulcsokat is a legújabb Silca Matrix Professional gépen készítjük. Az Idea kulcsokat kétféle maróval kell elkészíteni. Egyszer le kell tapogatni és kimarni a kis furatokat, ha ezzel végeztünk a kulcs mindkét felén, akkor marót és tapogatót kell cserélni. A kisebb méretű maróval elkészítjük a kis hernyójáratot a kulcsban. Minden kulcsot nagy pontossággal és precizitással készítünk el. Egy kulcsmásolás átlagos időtartama kb. 5 perc.

A legújabb kulcsmásoló gépünknek köszönhetően nem probléma a nagyobb mennyiségű kulcsmásolás sem!

A Kulcskirály az Idea kulcsot is gyári alapanyagra készíti. Az általunk másolt kulcsok pontosak és garancia van rájuk. Ha nagyobb mennyiségben szeretnének kulcsot másoltatni, akkor lehetőség van kedvezményes árat kérni. Ezt minden esetben előre kell egyeztetni. A nagyobb mennyiség 50 db feletti darabszám esetén értendő.

Az Idea kulcsokat és zárbetéteket előszeretettel használják zárszerviz cégek, mivel olcsó, és nagyon biztonságosnak néz ki. Több gyártó is van, aki ezzel a kettős mechanikus védelemmel dolgozik (a pontfúrt és a hernyó járat).

Az egyik legismertebb a Mul-T-Lock Mt5+ vagy a CEI zárbetétek. Ezek belső szerkezetre lényegesen bonyolultabbak és összetettebbek.

Származását tekintve az IDEA zárbetétek kínai gyártásúak, amikkel alapvetően nagy baj nincs, de nem javasoljuk ezeket nagyobb igénybevételnek kitenni. Ha van lehetőség, ilyen zárat ne szereltessenek olyan társasház kapuba, ahol további több száz kulcsmásolásra van szükség, mert a zárbetét élettartama sem bírja hosszú távon!

KUCSKIRÁLY – 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület