Iseo kulcsmásolás megvárható a Kulcskirályban

Az Iseo biztonsági zárakhoz tartozó kéttollas kulcsok mintázta a legegyedibb az olasz biztonsági zárak között.

Ez köszönhető annak a precíz mérnöki munkának, hogy a toll egyik felén, közvetlenül a kulcs-szár mellett található egy, a kulcstoll teljes hosszán végigfutó barázda, majd a kulcsot átfordítva ez a barázda a másik kulcs-tollon is megtalálható, de itt nem közvetlenül a kulcs-szár mellett fut végig, hanem attól kicsit távolabb, mondhatni, hogy a kulcs-toll közepén.

Ez a barázda gyakorlatilag a kulcs használatának megkönnyítésére lett kitalálva, melynek köszönhetően, a kulcs meg van vezetve mindkét szárnynál, így sokkal egyszerűbb azt a zárszerkezetbe behelyezni. A barázda szerepe itt még nem ér véget, ugyanis ezzel megnehezítik azt is, hogy bárhol és bárki le tudja másolni ezt a kulcsot.

Az Iseo kéttollas kulcsok másolása vagy gyári nyerskulcsra kell, hogy történjen, vagy pedig valamelyik nevesebb nyerskulcsgyártó cég (JMA, Erebbi, Silca), az Iseoval 100 százalékban megegyező nyerskulcsára. Aki pedig nem rendelkezik ilyen nyerskulcsokkal, az a kulcsmásolást sem fogja tudni elvégezni.

Iseo tollas kulcsok másolása, cilinder kulcsok másolása

Az Iseo kulcsmásolás során nagyon fontos a jó minőségű nyerskulcs használat. Legalább ugyanilyen fontos, hogy a kulcsmásoló gép vágótárcsája mindig éles legyen, a gép legyen rendszeresen karbantartva.

Azok a másolt kulcsok, amelyek nem jó minőségűek, a zárat rövid idő alatt tönkretehetik, vagy legrosszabb esetben, már az első használatkor nem fogják nyitni az ajtót.

Az Iseo tollas- és cilinder kulcsok másolását bízza a Kulcskirály zárszaküzlet profi kulcsmásoló mestereire, akiknek több évtizedes szaktudása garancia a jó minőségre. Ehhez adódik még hozzá a modern kulcsmásoló géppark, a rendszeresen cserélt vágótárcsa, a mindig kellő odafigyeléssel történő karbantartás és a hatalmas nyerskulcs-készlet. Mindezek ismeretében nem túlzás garanciát vállalni a kulcsmásolásra, amelyet az üzletben, minden általuk lemásolt kulcsra és minden ügyfélnek biztosítanak.

Mivel ez nem igazán jellemző erre az országra, érdemes itt kulcsot másoltatni! Mielőtt bárki szörnyülködni kezdene az árakon, tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Kulcskirály nem a legdrágább kulcsmásoló üzlet Budapesten, náluk tényleg minőségi másolat érhető el, megfizethető árért!

Az Iseo kulcsmásolás folyamata a Kulcskirály üzletben

A szakember az eredeti Iseo kulcsot behelyezi egy ún. kétállású satu egyikébe, majd a gyári nyerskulcsot a másik satuba teszi. A kulcsmásoló gépen lévő bal oldali mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat feltérképezi. A jobb oldali kar egy vágó körtárcsát mozgat, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi, mint ami a kulcson van. A motor lassú fordulatú, de a másolás során ajánlott a védőszemüveg használata, nehogy a kipattanó fémforgácsok sérülést okozzanak. Az egyik oldal bevágása után a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is a fent leírtak szerint végzik el a vágást. Ezután egy gyorsfordulatú drótkoronggal a kulcs mindkét oldalán lévő sorját eltávolítják.

Pontos, precíz, jó minőségű Iseo kulcsokat a Kulcskirályban másoltasson! A kulcsmásolás itt garanciális és pontos!

Kulcsmásolás felsőfokon – KULCSKIRÁLY

Télen – nyáron: Bajcsy 63.!

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület