Iseo kulcsmásolás

Kulcskirály – Iseo kulcsmásolás

iseo-kulcsok-masolasaBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható! 

Az Iseo olaszországi anyavállalata 40 éve gyárt cilinderbetéteket és mára elérték az évi 12 milliós (!) darab számot. Ennek a tapasztalatnak, továbbá konstans fejlesztéseiknek és a kivitelezés pontosságának köszönhetően tudják a legmagasabb színvonalat nyújtani a biztonsági termékek gyártásának piacán.

Iseo zárak kulcstípusai

iseo-kulcsmasolasKulcsok szempontjából kétfajta kulcsot különböztetünk meg.

Az Iseo tollas kulcs mérete általában hosszabb és lehet egytollas vagy kéttollas. A cilinderkulcs változat a rövidebb, hasonlít egy slusszkulcshoz. Az Iseo cilinder kulcson lehetnek pöttyök vagy furatok, ezt nevezzük lapon mart kulcsnak. Amin pedig fogak vagy marások vannak, az a fogazott kulcs. Mindkét kulcs esetében előfordulnak nyitott- és védett profilok. A nyitott profil másolható, a védett kulcsprofil, csak a biztonsági kártya meglétével készíttethető el.

Iseo tollas kulcsok ismertetője

isei-r9-kulcsmasolas-garanciavalAz Iseo tollas kulcsok ún. bástya-mintázatai és a bástyákon lévő méretugrások, emelkedések azért különbözőek, hogy minél nagyobb variáció számú zárat illetve kulcsot lehessen gyártani. Sajnos sokszor van az, hogy a gyártó cég már a több millió variációszámú kulcsemelkedés miatt elfeledkezik arról, hogy a kulcs fogazatának legszélső bástyája vékonyra sikerült. Ez biztonsági szempontból nem rossz, a biztonságot nem befolyásolja. Viszont, gondolom, mindenki már ejtett le kulcscsomót, így a maximum a 1-3 mm hosszú, bevágott fogak, pillanatok alatt letörhetnek.

Biztonsági szempontból mi az Iseo tollas kulcsos változatát preferáljuk, elvégre ezek vannak a páncélszekrényekben, trezorokban is. Persze a mai világban a kényelem is fontos szempont, így a cilinderkulcsos változatok is nagyon népszerűek, főleg Nyugat-Európában. Magyarországon az Iseo trezorzárakhoz többnyire tollas kulcsok tartoznak.

A nyerskulcsokról / kéttollas biztonsági zárak kulcsai

profi-iseo-kulcsmasolasPár szót ejtenénk a tollas nyerskulcsok típusairól. A gyári nyerskulcsok fején valamelyik oldalon mindenképpen megtalálható a gyártó cég neve vagy logója (pl. Iseo, S.a.b., Viro, CR, Mottura, Iseo, Securemme, Fiam, Potent). Mi általában ezeket szoktuk ajánlani, mert maga a gyártó cég készíti ezeket saját magának, ám az utángyártott kulcsok is megfelelőek lehetnek (mint pl. Silca, Errebi, JMA). Ezek kulcsok közül némelyeknek a fejére a gyár egy műanyagot húz rá, ezzel is megkönnyítve a kulcs fogását. Ezek színei változóak lehetnek, főként a feketét használják, de lehet akár kék, zöld, piros vagy szürke is. Attól függ melyik gyártó cégről beszélünk. A fent említett kulcsok hossza a 75 mm-től kezdve akár 120 mm is lehet. A méretváltozat azért mozog ilyen széles skálán, mert az ajtóméretek is változóak. Például egy 50 mm szélességű ajtót még meg lehet növelni kívül-belül dekor elemekkel, így a kulcsméret hosszúsága is növekszik. Van olyan vastag páncélszekrény, amibe egy 200 mm hosszú kulcsot kell beletolni, de természetesen ezt nem hordjuk mindig magunknál.

Iseo trezorkulcs másolás

iseo-kulcsmasolas-budapestAz Iseo trezorkulcsoknak a másolását csak olyan helyen érdemes másolni, ahol kulccsal és zárral kapcsolatos dolgokat árulnak. Ilyen hely a Kulcskirály zár és kulcsmásoló szaküzlet, már több mint 50 éve!  Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen kulcsok másolása elég drága. 3500-5000 forint között van, de helyenként akár 5000-7000 forintot is elkérhetnek darabjáért.

Iseo kéttollas kulcsok másolásának folyamata:

iseo-tollas-kulcs-kulcsmasolas-kulcskiralyA kulcsmásolás folyamata során, a kulcsmásoló szakember az eredeti Iseo kulcsot behelyezi egy ún. kétállású satu egyikébe, majd az Iseo nyerskulcsot a másik satuba teszi. A kulcsmásoló gépen lévő bal oldali mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat méretezi. A jobb oldali kar emelget egy vágó körtárcsát, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi. A motor lassú fordulatú, de a másolás során érdemes védőszemüveget felvenni a kipattanó fémforgácsok ellen. Az egyik oldal bevágása után a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is a fentiek szerint végzik el a vágást. Ezután egy gyorsfordulatú drótkoronggal a kulcs mindkét oldalán lévő sorját letisztítják. Ezek az Iseo tollaskulcsok többnyire Budapesten vannak forgalomban, de igény szerint az Iseo cég termékkatalógusából is lehet rendelni.

Iseo R7 zárbetét kulcsmásolás

iseo-r7-cilinderkulcsok-masolasaAz egyik, hazai, nívós, biztonsági ajtógyártó cég által, az ajtókba beszerelt, Iseo R7 cilinderes zárbetétek kulcsainak lemásolásához sincs szükség különleges nyerskulcsra vagy védőkártyára. Egy profi kulcsmásoló szakember tudja, hogy ezt a kulcsot, egy R6 Iseo nyerskulcsból vagy egy Silca utángyártott nyerskulcsból minden probléma nélkül le lehet másolni. Csupán a megfelelő szakembert kell megtalálni hozzá. Nálunk ennek a kulcsmásolásnak az ára bruttó 4000 forint. Semmit nem kérdezünk, csak másolunk!

iseo-kulcsok-kulcsmasolasa-a-kulcskiralybanKulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

iseo-r7-kulcsmasolas-kulcskiralyZárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Iseo kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha az Iseo cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Iseo kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!