Iseo Silver kulcsok

A budapesti Kulcskirály méltó a nevére és olyan kulcsokat is be tud szerezni, amit senki más nem tud lemásolni. Ilyen kulcs az Iseo Silver kulcs is. Ez az egyszerűnek tűnő kulcs egy normál fogazott kulcsprofil, ami nem túl gyakori. Voltak és vannak olyan társasházak, akik ilyen Iseo zárbetétből készítettek kisebb vagy nagyobb főkulcsos zárrendszert. Mivel az Iseo-nak nincsen Magyarországon hivatalos képviselete, így igen nehéz utólag beszerezni szinte bármilyen alapanyagot.

Az Iseo Silver kulcskészítés ugyanolyan kulcsmásoló gépen történik, mint a többi fogazott kulcs. Ez a Silca Bravo Professional gép, ami gyors és kellően pontos.

Iseo fogazott kulcsokból még tartjuk az F3 és az F5 jelölésű kulcsot is. Ezek is a legtöbbször szintén társasházak ajtajában vagy kapujában fordulnak elő.

A társasházakhoz a kulcsmásolás minden esetben speciális tudást igényel. Mivel nagyon sok kulcs nyit bele ugyanabba a zárba, így a zár és a kulcs kopása is jóval gyakoribb, mint egy normál zárhasználat során.

Figyelembe kell vennünk, hogy mennyire kopott kulcsot hoznak, amiről elvárják, hogy tökéletes kulcsot készítsünk. Ez nem rajtunk múlik. A Kulcskirály kulcsmásoló gépei minden esetben századmilliméter pontossággal működnek, viszont egy kopott kulcsról, egy kopott zárhoz igen bonyolult másolatot készíteni. Sok esetben szoktunk javasolni pár évenként zárcserét, majd olyankor érdemes elkészíteni a sok kulcsot, többet, mint amire szükség van, így a közös képviselő vagy a gondnok tud kulcsot biztosítani a lakók részére.

Nagy igénybevétel esetén a következő meghibásodások fordulhatnak elő:

  • Akad a kulcs azon az oldalon, ahol a legtöbbet használják kulccsal. Mivel nem mind a két oldalról használják a kulcsot, többnyire a belső oldalon van egy elektromos kapcsoló, amivel ki tudják nyitni az ajtót, ezáltal nincs szükség a kulcsra.
  • Nem fordul el a kulcs a zárban semennyire, mivel teljesen elkopott a kulcs, vagy a másolat, ami készült, nem lett jó.
  • Elfordul a kulcs a zárban, de csak az egyik irányba. Ilyenkor is már nagyon el van kopva a hengerzár, érdemes cserélni.

Ilyen nagy igénybevételre és használatra nincs sehol garancia, nem lehet reklamálni, ha nem bírja ki a zárbetét tíz évig. A közepes minőségek is azért jó pár évig tudnak működni, akár több száz kulcs használata mellett is. Az Iseo Silver zárbetétet és kulcsot pedig kifejezetten azért szokták választani, mert nagyon jó a minősége és olcsón lehet hozzá kulcsot készíteni. Nincs másolásvédelme, de különleges profillal rendelkezik, ami más nyerskulcsra nem készíthető el. A budapesti Kulcskirály, amikor rendel ilyen nyerskulcsot, jó pár száz darabot szokott venni, mert sok esetben nagy mennyiséget kérnek tőlünk is.

Az olaszországi Iseo gyárral különösen jó viszonyt ápolunk, de csak azokat a termékeket vásároljuk tőlük, amire nekünk szükségünk van. Évente 3-4 alkalommal jön nagyobb mennyiség, ami a mi és a nálunk vásárlók igényeit kielégíti.

Kulcskirály zárszaküzlet csak a pesti oldalon található, a Nyugati tér mellett! Nincs másik üzletünk, a budai oldalon semmilyen érdekkörrel nem rendelkezünk! Aki a II. kerületben vagy a XI. kerületben szeretne Iseo kulcsot másoltatni kedvező áron, annak érdemes eljönni a Kulcskirályba a pesti oldalra!

Címünk: KULCSKIRÁLY 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefonszámunk: 06-1-312-2064

E-mail címünk: zarplaza@zarplaza.hu

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület