Kulcsmásolás

Izraeli zárbetétek újrakódolása új kulcsokra

A Kulcskirály szakmailag fel van készülve bizonyos típusú zárbetétek újrakódolására, ami annyit jelent, ha valaki behoz a boltba egy 40 ezer forintos MT5 zárbetétet és itt hagyja, akkor másnapra kulcsmásoló szakembereink szétszedik, kitisztítják, új csapokat tesznek bele az új kulcskészlethez. Tehát a régi kulcsok már nem fogják működtetni ezt a zárat.

Mi szükséges zárbetét átkódolásához?

Először is idő, mert sok a munka az üzletben, így azonnali munkavégzésre ezt nem tudjuk elvállalni. Másodsorban pedig maga a zárbetét és 2 db hozzátartozó kulcs, illetve a kódkártya, ami a zárbetéthez tartozik. Ha esetleg ez utóbbi nincs meg, nem olyan nagy probléma, nekünk igazából a munkánkat segíti a kódkártya jelenléte.

Miért jó a zárbetét újrakódolása?

Főleg a több 10 ezer forintos, prémium zárbetétek esetében sokkal olcsóbb a zárkódolási művelet, mint egy új zárbetét vásárlása, konkrétan annak a töredéke. Az évek alatt felgyülemlő kosz, piszok a kódolás alkalmával eltávolításra kerül a zárbetét belsejéből, ami nem koptatja a továbbiakban a zárhengert és a zárházat. Csak olyan profilokat tudunk átkódolni, ami a magyar piacon jelen van, ilyen pl. az RB LOCXIS, Keylocx, Dynamic, a Mul-T-Lock MT5, Integrator és az Interactive zárbetétek.

A nem izraeli kategóriába eső zárbetétek kódolásáról érdeklődjön telefonon vagy emailben! Kapcsolat menüpontunkban megtalálja az elérhetőségünket.

Válassza a zárkódolást üzletünkben

A zárkódoláson, az esetek túlnyomó részében, a zárbetét kódolást értjük. Ez arra jó, hogy nem kell komplett zárbetét cserét elvégezni. A hozzáértő kulcsmásoló szakember az üzletben átkódolja azt új kulcsokra, így a régi kulcsok nem fogják már nyitni/zárni az ajtót. Ezzel pénzt spórolhat meg.

Melyik és milyen zárbetéteket érdemes átkódolni?

Természetesen minden zárbetétet át lehet kódolni, csak nem mindegyiket érdemes. Ez alatt azt értjük, hogy az olcsóbb fajta zárbetéteket (pl. Elzett és társai, valamint a kínai, pár ezer forintos zárbetétek) egyszerűbb lecserélni, hiszen többe kerülne a kódolás munkadíja, mint magának a zárbetétnek az ára. Tehát ezeket felejtsék el, vegyenek egy újat, vagy cseréltessék ki magasabb minőségűre!

Zárbetét kódolása a Kulcskirályban

Cégünk a prémium kategóriás izraeli zárbetéteket kódolja elsősorban, mint pl. az RB LOCXIS vagy a Mul-T-Lock Interactive. Ezeknél a csúcskategóriás zárbetéteknél a kódolási díj már alatta van a komplett zárcsere árának. Ha ilyen van az ajtóban, azt mi átkódoljuk a Kulcskirály üzletben egy új kulcskészletre, kapnak egy új kódkártyát és készen is van. A zárkódolást korlátlan alkalommal el lehet végezni. Önnek csak a betétet kell visszatenni az ajtóba.

Mul-T-Lock zárbetét átkódolása új kulcsokra

Javasolt még a Mul-T-Lock Classic átkódoltatása is, mert ez a zárbetét, bár nem rendelkezik másolásvédelemmel, de interaktív csaprendszerrel igen, így a népszerű finomnyitás ellen védelemmel bír. Ezt egy alacsonyabb kategóriájú 7x7 vagy Integrator zárbetétre lehetne kicserélni, a kódolási díjnál magasabb összegért, de annak meg nincs értelme, mert azok nem interaktív csaprendszerűek! A Classic zárcilinder esetében mindenképpen a zárkódolás a javasolt, miáltal tovább használható az ajtóban lévő jó minőségű zárbetét! Válassza Ön is kódolást, jöjjön el hozzánk!

KULCSKIRÁLY – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
Exit mobile version