JMA kulcsmásolás , Errebi kulcsmásolás

jma-kulcsmasolas-kulcskiralyA JMA 1942-ben alakult Spanyolországban, majd az elmúlt közel 75 év alatt, a világ egyik legnagyobb nyerskulcs- és kulcsmásoló-gép gyártó vállalatává nőtte ki magát. Jelenleg öt kontinensen vannak leányvállalatai, ahol minden típusú zárhoz gyártanak nyerskulcsokat. Közel 40.000 fajta referencia kulccsal rendelkeznek, és naponta kétmillió (!) nyerskulcs kerül le a JMA gyártósorokról.

A JMA, hasonlóan az olasz Silca-hoz, nemcsak rengeteg zárgyártó márka kulcsaihoz biztosít nyerskulcsokat, hanem kulcsmásoló-, valamint transzponder gépek gyártásával is foglalkozik.

A JMA és Errebi nyerskulcsok széles skálájával találkozhat a vásárló a Kulcskirály üzlet polcain. A JMA nyerskulcsaira kiváló minőségű kulcsmásolást tudunk elvégezni, kollégáink magas szaktudásának, valamint professzionális kulcsmásoló gépparkunknak köszönhetően. A JMA felirat a kulcsok fejébe van belegravírozva vagy feltüntetve, ezáltal azok könnyen felismerhetők.

JMA és Errebi nyerskulcs fajták

  • Fogazott nyerskulcsok, lakat nyerskulcs
  • Különböző pontfuratos nyerskulcs, Dom, Tesa T60, Mul-T-Lock stb., nyerskulcsok.
  • Egy- és kéttollas nyerskulcsok széles választéka – több ezer féle kulcs lehet.

A Kulcskirály a JMA autókulcsokat és Errebi nyerskulcsokat is előszeretettel használja chip helyes kivitelben.

Minden JMA és Errebi nyerskulcson megtalálható egy azonosító szám, amivel a katalógusból könnyedén visszakereshető, így igény esetén további darabszámok is rendelhetők.

Amennyiben valamilyen Errebi vagy JMA másolt kulcsot szeretne készíttetni, a Kulcskirályban jó helyen jár! Minden ilyen kulcs másolását vállaljuk!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!