Jó helyen vagyunk!

A Kulcskirály üzlet hosszú múltra tekint vissza. Már a kezdetekben tudtuk, hogy csak úgy lehet nagy forgalomra szert tenni, ha az üzletünket központi helyen, Budapest szívében nyitjuk meg. Gondolkodásunk minket igazolt. A napi, heti, havi és éves forgalmunk is alátámasztja, hogy érdemes volt egy olyan központi helyen üzletet nyitni, amely jó parkolási lehetőséggel rendelkezik és tömegközlekedéssel is könnyen, gyorsan megközelíthető.

Még annak is van esélye nálunk vásárolni, aki bérelt biciklivel jön, hiszen 20 méterre az üzlettől van a Bubi, a városi közbringarendszer. Mondhatjuk az is, hogy az I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX. kerület is szinte hozzánk tartozik, mert ezekből a kerületekből játszi könnyedséggel meg tudnak minket közelíteni. Persze vannak kieső kerületek, mint pl. XX., XIX., XVIII., XXII., XXIII. kerületek, a távolság miatt, de ez nem baj, más üzleteknek is meg élniük. Ismervén a konkurenciát, nagyon soka olyan dolgot nem tudnak megcsinálni, amit mi nyújtunk, így ilyenkor sokan még a legtávolabbi kerületekből is bejönnek az üzletünkbe.

Ne tévesszenek össze minket, hasonló nevű budai üzletekkel, mi csak a pesti oldalon vagyunk a Nyugatinál. Sem az árukínálatunk, sem a szolgáltatásunk, sem pedig az áraink nem azonosak a budai üzletekével, ezektől mi teljes mértékben elhatárolódunk! A Bajcsy-Zsilinszky úton lévő zárszaküzletünk mérete, valamint zárkészletünk, nyerskulcskészletünk a legnagyobb az országban. Áraink jóval kedvezőbbek a konkurenciánál, és mi minden általunk lemásolt kulcsra garanciát vállalunk, mert tudjuk, ennyire kiváló minőségűek a másolt kulcsaink!