Kale kulcsmásolás

Kale tűkulcsos zárak kulcsmásolása

kale-kilit-kulcsmasolasTöbbféle Kale tűkulcsos zárral találkozunk nap-mint nap. A kulcsai könnyen felismerhetőek, golyóstoll átmérőjű, három oldalon fogak találhatók. Ezeket a kulcsokat minden gond nélkül készítjük, pár perc alatt elkészül. Ára bruttó 2500 forinttól /db.

Ezek a zárak legtöbbször vasajtókban, vasrácsokba vannak beépítve. Lehet három vagy négy rúd alakú zárónyelve, de lehet egy keskeny kampós zár is.

A Kulcskirály tűkulcsos Kale zárakat forgalmaz, ha ilyet szeretne cserélni, keressen bennünket!

Kale laponmart kulcsmásolás folyamata

kale-tollas-kulcsmasolasAz Kale zárbetétek egy török cég által gyártott zárbetétek. Ezekhez a zárbetétekhez a gyártó cég öt darab lapon mart kulcsot csomagol. A jellegzetes Kale doboz színe piros és a Kilit elnevezés van ráírva. Amennyiben több Kale kulcsra lenne szüksége, a kulcsok másolásával forduljon hozzánk!

Az extra kulcsokat gyári Kale nyerskulcsokra másoljuk át, egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló gép segítségével. Ez úgy történik, hogy az eredeti kulcsot behelyezi a kulcsmásoló szakember a kulcsmásoló asztal leszorító satujába. A Kale nyerskulcsot pedig a mellette lévő másik satuba helyezi be. A gép elindításával megkezdődik a kulcsmásolás folyamata. A bal oldali kar le- és felfelé történő mozgatásával a gyári kulcsról megtörténik a letapogatás, méretezés. Ezzel egyidejűleg, a jobb oldali maró belemarja a nyerskulcsba a vájatokat, pöttyöket, mélyedéseket. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány „pötty” van a kulcson. Majd a kulcsot megfordítva, mindezt el kell végezni a másik oldalon is.

kale-tukulcsok-masolasa-budapestEzután a kulcsmásoló szakember egy lapos tűreszelővel a feltüremkedő rézsorját eltávolítja. A művelet befejezéseként üzletünk C jelzését a kulcsfejbe beleüti.

A kulcsmásolás folyamán két fontos biztonsági előírást kell betartani. Az egyik a védőszemüveg használata, mert a kirepülő fémforgácsok komoly sérülést okozhatnak a szemnek. A másik pedig kulcs erős rögzítése, nehogy marás közben kidobja a kulcsot a satuból, ami a maró törését okozhatja.

Kale kulcsmásolás árak

Kale lapon mart kulcsmásolás ára 2500 – 5500 forint között mozog.

Ezek az árak bruttó árak és tájékoztató jellegűek. Részletes és pontos tájékoztatást az Árlista aloldalunkon találhat.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

kale-kulcsmasolas-kulcskiralyBudapest egyik legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

kale-zarak-forgalmazasa-masolasa-kulcskiralyZárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Kale kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresnek minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tudnak nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Kale cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Kale kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!