Kale kulcsok másolása Budapesten

A Kale záraknál a következő mennyiségben csomagolja a gyártó a kulcsokat. A zárbetétekhez 5 db kulcsot ad; az egyszerű fogazott zárbetéteknél 3 darab kulcsot csomagol; a tollas kulcsos zárszerkezeteknél 3 darab kulcs jár a zárhoz; tűkulcsos kivitelű záraknál pedig 5 darab kulcsot tartalmaz a csomagolás.

Zárcsere után ennyi kulcsot fognak kapni az ügyfelek a zárszervizes kollégától. A kulcsok további sokszorosításával kapcsolatban forduljanak hozzánk, A Kulcskirály kulcsmásoló szakemberei elkészítik Önnek a pontos kulcsmásolatokat.

Kulcsmásolatot egyébként is kizárólag olyan helyen szabad végeztetni, ahol megfelelő eszközök, nyerskulcsok, kulcsmásoló gépek, és megfelelő szakmai tudás van jelen. Talán ez utóbbi a legfontosabb mind közül! Bevásárlóközpontokban nem szabad kulcsot másoltatni, mert ott nem ez a fő profil!

Nálunk a Kulcskirályban egy helyen megtalál mindent! Mindenfajta Kale nyerskulcsokkal rendelkezünk, legyen szó akár cilinderes-, akár tollas kulcsos- vagy tűkulcsos kivitelről. Nálunk jó áron, gyorsan másoltathat Kale lakáskulcsokat!

A Kale zárak kulcsai az egyik legnépszerűbb kulcsok a magyar piacon. Semmilyen szabadalmi védelemmel azonban nem rendelkeznek. Így a kulcsmásoláshoz nem kell semmit hoznia, csak egy darab kulcsot, amiről a másolatot elkészítjük.

Nálunk a kulcsmásolás megvárható! Ha befárad az üzletünkbe, akkor hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 18 óra között, a kollégák lemásolják Önnek a szükséges kulcsokat! Szombaton is várjuk Önöket, reggel 9 és délután 13 óra között!

Kale kulcsmásolással kapcsolatban érdeklődjön az alábbi telefonszámokon!

06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület