Kapuérintő korong, RFID tag másolása

Ezek a kis műanyag korong alakú eszközök népszerűek társasházak kapuinak és folyosó ajtajainak a nyitásához. Minden esetben elektromos zárfogadó, vagy síktapadó mágnes van felszerelve, és ezt egy vezérlőn keresztül működteti. Amikor ezt felszerelik, az a cél, hogy könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a bejutás a társasházba, mint kulcsokkal.

Minden RFID tag-nak saját előre programozott sorszáma van, így nem lehet egy máshol használt koronggal bárhová bemenni.

A kapuérintő korongok két okból kifolyólag tudnak tönkremenni. Az egyik, ha olyan mágneses környezet éri őket, ami roncsolja a bennük lévő mikro chipet, a másik, ha eltörnek vagy fizikális roncsolás éri őket. Működési elvük, hogy valamilyen frekvencián folyamatosan jelet küldenek és azt a megfelelő olvasó azonosítja. Amikor a kaputelefonhoz érintjük a megfelelő korongot, az ajtótokba épített elektromos zárfogadó vagy síktapadó mágnes kiold.

Mivel sok esetben a korong mellé adnak egy kulcsot is arra az esetre, ha az elektronikával bármi történik, áramszünet, villámcsapás, stb. Mindenképpen a kulccsal együtt érdemes másolatot készíttetni. A Kulcskirály Budapesten már több éve felkészült ezeknek az RFID érintő tag-ok másolására. Egy klónozó eszközt alkalmazunk, ami nagyon jól és egyszerűen működik.

Hozza el a másolandó kapuérintő korongot hozzánk, és mi annyi példányt készítünk belőle, amennyit csak szeretne. Nincs szükség utólagos tanításra, programozásra. Az álltalunk készített RFID korong pontosan úgy fog működni, mint amit elhoznak az üzletünkbe.

A nálunk vásárolt és másolt korongok újraírhatók. Ha véletlenül valamilyen oknál fogva nem sikerült volna a másolás, vissza kell jönni, és ingyen, garanciában elvégezzük a klónozást.

Sok esetben próbálja a közös képviselő vagy a gondnok azt a tévhitet elhitetni a lakókkal, hogy ezeket a korongokat nem lehetséges bárhol másoltatni és majd ők beszerzik. Hallottunk már több ezer forintos összeget is, amit elkérnek egy-egy darab után. Ha ön szeretne kulcsot másoltatni a társasház közösen használt ajtajához és érintő korongot is, akkor a Kulcskirályban van a legjobb helyen!

Az RFID tag előnye a kulcsokkal szemben a sokkal nagyobb variációs szám. Nagyon egyszerű és kényelmes a használata. Sokkal strapabíróbb mint egy kulcs és a viselése is egyszerűbb. A kerékpárosok nagyon szeretik, mert nem áll bele az emberbe, mint egy acél kulcs. Nagyon könnyű, szinte nincs is súlya. Bármilyen kisebb vagy nagyobb kulcskarikán elfér. Hátránya, hogy sok helyen nem lehet másolni, így nehezebb hozzájutni az extra korongokhoz.

Erre kínál a Kulcskirály már régóta megoldást, mert mi nagyon sok ilyen kaputelefon érintő korongot másolunk! Éves szinten biztos, hogy 5000 darab felett.

Túlzott biztonságot az RFID nem ad, mivel csak olyan ajtón vagy kapun lehet alkalmazni, ami nincs kulcsra zárva!

Sajnos nem minden RFID másolható! Sok esetben, ahol olyan irodaházak vagy vállalatok használnak RFID kártyát, akik a beléptetésre zárt rendszert alkalmaznak. A kártyák tanítása ilyenkor külső eszközzel nem megoldható. Ez viszont csak akkor derül ki, ha elhozzák a másolandó tag-ot vagy kártyát és mi megnézzük, hogy a mi programozónk mit ír ki.

Mi elsősorban azokat a korongokat és RFID tag-okat készítjük, amit lakóközösségek és társasházak alkalmaznak.

A Kulcskirálynak csak egy üzlete van és a pesti oldalon a Nyugati tér mellett található! Nincs budai üzletünk, aminek a neve hasonló, az ő gyér választékától és drága áraitól teljes mértékben elhatárolódunk!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület