Kengyeles lakat a Kulcskirály zárszaküzletben

Az izraeli Rav-Bariach vállalat széles körű zárpalettájába beletartoznak a lakatok is, melyeket szerte a világban használnak rácsok lezárására, konténerek bezárására vagy más számos olyan helyen, ahol nem feltétlenül lehet kialakítani bevéső- vagy rászegző zárat, ezért valamilyen lakatpántot hegesztenek a fémre, és ezt kapcsolják össze az RB masszív, erős lakatjaival.

Amit a lakatról tudni kell, hogy Izraelben készül, három darab gyári kulcs tartozik hozzá, illetve egy másolásvédő kártya. A lakatban lévő zármechanika ugyanazon az elven működik, mint az RB LOCXIS zárbetét, csak a lakatban nem olyan formájú a zárcilinder, mint amilyen az ajtókban használt társaié. Tehát nem a hagyományos, fordított körte alakról van szó.

Az RB kengyeles lakat kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, hiszen a kulcsnyílása porvédős, ami annyit jelent, hogy a kulcs kihúzása után a zárhenger előtt lévő nyílás összezáródik, így nem tud belemenni a por, kosz. Továbbá ez a kis mozgó nyílás segíti a zárbetét fúrás elleni védelmét és a pikkelést, finomnyitást is megzavarja.

A lakat több méretben érhető el. Egyelőre mi a 10 mm-átmérőjű kengyeles lakatot tartjuk. Nagyon nagy előnye pl., hogy az RB zárbetétekkel azonosra tudjuk kódolni a lakatokat. Tehát, ha egy kertes házban Ön azt szeretné, hogy a bejárati ajtaján a zárbetét ugyanazzal a kulccsal nyíljon, mint pl. a kapu lakatja, akkor tőlünk megvásárolhatja, mi igény szerint azonosra kódoljuk Önnek!

Az RB LOCXIS kengyeles lakat kinti körülmények között is alkalmazható, nem rozsdásodik, ellenáll az időjárásnak, bírja az esőt, havat, karbantartást nem igényel. A kihúzható kengyele miatt nagyon könnyű a zárási-nyitási mechanika, a legkisebb 10-es furatú lakatpántba is könnyen behelyezhető.

Anyaga rozsdamentes, krómozott, szerkezete edzett acél, a kijövő acélkengyel 10 mm átmérőjű, ami szintén nagyon keményre edzett anyagból készül. Kézifűrészénél nem lehet levágni, továbbá a betörők által közkedvelt erővágó sem tudja elroppantani elvágni a szárat. Kulcselhagyás esetén kizárólag flex-szel lehet elvágni, de mint tudjuk, ezzel a módszerrel bármit ki lehet nyitni.

Vásároljon tőlünk kengyeles RB LOXCIS lakatot a teljes biztonság érdekében!

06-1-312-2064

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület