Kényelmi funkció

A zárbetétek többségéről elmondhatjuk azt, hogy kívül-belül kulccsal működik. De sokan szeretnék komfortosabbá, kényelmesebbé tenni lakásajtajuk zárbetétjét, illetve a régi zárbetét cseréjekor az újra is tekerőgombot telepíteni.

A zárbetétek általában a forgalmazók általi, kulcs-kulcsos verzióban érkeznek az üzletünkbe. Ahhoz, hogy a zárbetét belső oldalára egy fordítógomb kerüljön, szét kell húzni a zárbetétet, és egy olyan méretű tekerőgombos hengert kell a helyére felszerelni, mint a zárhenger mérete. Pl. az RB izraeli zárbetétnél a henger hossza 35, 40, 45, 50, 55 vagy akár 60 mm hosszúságú is lehet. Ezt a műveletet csak szakember tudja elvégezni, ami nálunk az üzletben nem probléma!

A nálunk vásárolt egyes zárbetétekre gond nélkül tudunk belső tekerőgombot szerelni. Pl. Titan K1/K5, Mul-T-Lock összes zárbetétje, RB, Fab, Keso. Az Abus zárbetétek pedig gyári tekerőgombbal felszerelve érkeznek hozzánk.

A zárbetétek 3 vagy 5 kulccsal vannak ellátva. Amennyiben ez nem elegendő az ügyfélnek, a tekerőgomb felszerelése után, azonnal le is másoljuk a kulcsokat. Részletek: https://kulcsmasolas.eu/.