Keso kulcsmásolás

Keso laponmart kulcsmásolás

keso-forgalmazas-kulcskiralyA Keso zárbetétek kulcsmásolása egy különleges folyamat. A Keso kulcson lévő mintázat speciálisan van kialakítva, így egy egyedi kulcsmásológép szükséges ennek a kulcsnak a további másolásához.

A gyártó cég gyárilag három, illetve öt darab kulccsal látja el a zárbetéteket. Némely kulcsban mágnespogácsa vagy valamilyen forgó alaktrész biztosítja a működést és a zárbetét magasfokú biztonságát. Ezért is nagyon fontos a precíz, pontos kulcsmásolás. Némelyik Keso kulcs ára ugyanis a bruttó 6000 – 12000 forint közötti árat is meghaladhatja.

keso-kulcsmasolas-zarbetet-forgalmazasA kulcsokhoz tartozó plasztik védőkártya sorszámmal van ellátva. Kulcsmásolás előtt ez komoly regisztrációs, adminisztrációs folyamattal jár.

Kulcskirály raktáron tartja a Keso 4000S omega, és a 10RS omega zárbetéteket. Ezek nálunk azonnal megvásárolhatóak!

Keso kulcsok profiljai

  1. Nem védett kulcsprofilok

Ezeknek már lejárt a szabadalmi védettségük, így rendelkezésre áll a nyerskulcs, és érvényét veszíti a biztonsági kártya. Elsősorban a nem „omega” csaprendszerrel rendelkező Keso kulcsokra igaz.

  1. Másolás védett kulcsprofilok, Keso Omega csaprendszer, ami szabadalmi védelemmel rendelkezik!

keso-zarbetet-kulcsmasolasEzekhez a kulcsokhoz kizárólag csak a kártya alapján lehetséges a pótkulcs elkészítése! Szigorúan védett, és kereskedelmi forgalomban nem kapható nyerskulcs.

A Kulcskirály ebben az évben megkapja a svájci Keso gyártól a jogosultságot, hogy saját hatáskörben tudja végezni a kulcsmásolást, egy erre való számítógép vezérelt kulcskészítő géppel.

A Keso zárbetétek alapméretből állnak (30/30mm) mivel a zárbetét moduláris felépítésű, így a Kulcskirály zárszaküzlet képes bármekkora méret előállítására. Egy alapméretű zárbetétből, akár egy nagyon hosszú betét is kiépíthető. Ez a munkavégzés megvárható!

A zárbetét tolókavivője fogaskerekezhető, fő- illetve vezérkulcsos rendszer kialakítható a termékből. A zárbetét a vészfunkció feladatot is tudja produkálni, ami annyit jelent, hogy ha belülről benne maradna a zárban a kulcs, kívülről egy másik kulccsal ki lehet azt nyitni.

Keso kulcsok másolásának igényével forduljon bizalommal a Kulcskirályhoz!

keso-vedett-kulcsok-masolasa-kulcskiraly

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

profi-keso-kulcsmasolas-kulcskiralyBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Keso, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

keso-kulcsmasolas-kulcskiralyZárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Keso kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresnek minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tudnak nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Keso cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Keso kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!