Kínai kulcsok másolása

A kínai zárbetétek kulcsai minden esetben valamilyen lapon mart kivitelűek. 5 vagy 6 csap kíséri a zárhenger mozgását és a tolókavivő hajtását. A kulcsnak a jellegzetessége a kerek vagy valamilyen eltolt négyszög alakzat, a keskeny kulcsszár, a keskeny vállnyak. A kulcsfejen kék vagy fekete illetve lehet piros vagy citromsárga műanyag bevonat található. Ezeket a kulcsokat is minden esetben garancia vállalása mellett másoljuk!

Találkoztunk olyan kínai kulccsal is, ami félcső formájú, és csak az egyik oldalán vannak furatok. Ezeket a kulcsokat is tudjuk másolni üzletünkben.

Amennyiben nem cserélteti ki a kínai ajtóban lévő zárbetétet, viszont kevés kulcs van hozzá, mert elhagyta, ellopták, vagy eltört, akkor is tudunk Önnek segíteni. Zárszaküzletünkben megtalálható majdnem minden egyes nyerskulcs, ami ezekhez a zárbetétekhez felhasználható.

Fontos tudni a kulcsmásolásról, hogy mindig olyan kulcsot hozzanak be hozzánk, ami nem sérült, nem töredezett, nem ferde, nem kopott, nem törött, stb. Sérült kulcsokról ugyanis a további másolás már nem eredményez pontosságot. Zárszaküzletünkben a kulcsmásolás után mindig egy azonosítójelet ütünk a kulcsfejbe, ezzel is védve és azonosítva magunkat. Sajnos sokan visszaélnek azzal, hogy más cég által másolt, rossz kulcsot hoznak be hozzánk, és rajtunk próbálják a garanciát érvényesíteni.

Mindig felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra is, hogy ha nagyon rossz minőségű kulcsot hoznak be hozzánk másolásra, és az ügyfél mindenféleképpen erőlteti a kulcsmásolást, annak ellenére is, hogy mi lebeszéljük róla, akkor semmilyen garanciát nem tudunk vállalni, ha a kulcs esetleg nem nyitja a zárat.

Profi kulcsmásolás esetén forduljon a Zár Pláza Kft (KULCSKIRÁLY ZÁRSZAKÜZLET, Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.) szakembereihez!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

GMB kínai kulcsmásolás

A GMB fektetett, vagy más néven, lapon mart, kínai kulcsok másolását csak nálunk végeztesse! Szakszerű munkafolyamat, professzionális kulcsmásoló gépeken. A kulcsmásolás a Kulcskirályban megvárható. Jó parkolási lehetőséggel, szombaton is várják az ügyfeleket! Többféle eredeti kínai GMB nyerskulcsokkal rendelkezünk, így a kulcsmásolásuk nem akadály. Akár egy darab, vagy száz darab kulcsot szeretne másoltatni, hozza el hozzánk, és elkészítjük GMB kulcsának másolatát.

Műanyag fejes kínai kulcsok másolása

A műanyag fejes kínai kulcsok formájukat és méretüket tekintve egyformák. Annyiban térnek el egymástól, hogy a gyártó a szervizkulcsot piros színű műanyag bevonattal jelölte meg. Ez a szervizkulcs az úgynevezett átadó kulcs, ami annyit jelent, hogy az ajtó beépítése után már egy másik színű kulcs nyitja a zárbetétet, ami vagy kék, vagy fekete műanyag bevonattal van jelölve. Ezen kulcsok másolása szintén szolgáltatásaink közé tartozik. A kulcsmásolás elérhető hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, valamint szombaton 9 és 13 óra között.

Fémfejes kínai kulcsmásolás

A fémfejes kínai kulcs egy pár évvel ezelőtt volt népszerű. Ma már kevésbé található meg a magyar piacon. Jellegzetes alakja van, hiszen a kulcs teteje egyenes és a szára is teljesen négyszög alakú. A kulcsfej közepén kínai felirat látható, és a vállnyak mindkét oldalon le van kerekítve. Ilyen típusú nyerskulcsokkal is rendelkezünk, így azok az ügyfelek is hozzánk tudnak fordulni a kulcsmásolás terén, akiknek még ilyen típusú kulccsal rendelkeznek.

Anbo kínai kulcsmásolás

Ez a kulcsfajta szintén a lapon mart kategóriába sorolható. Ez a kulcs és a hozzá tartozó zárbetét kb. másfél éve van jelen a magyar piacon. Partnerünk már az első perctől kezdve másolja ezeket a kulcsokat, tehát mondhatjuk azt, hogy naprakész tudással rendelkeznek az Anbo kulcsmásolást illetően. Természetesen az Anbo zárcsalád többi tagjait (bevéső zárak, portálzárak) is megtalálhatja az üzlet polcain.

Sib lapon mart kínai kulcsok másolása

A többi kínai zárbetéthez hasonlóan, ehhez a zárbetéthez is öt darab kulcs tartozik. Sokszor előfordul, hogy ennél bizony több kulcsra van szükség, főleg ha a zárbetét irodai ajtóban van. A szokásos kérdés merülhet fel ilyenkor. Hol másoltassak kínai Sib kulcsot? Erre a válasz nagyon egyszerű: nálunk! Kulcskirály zárszaküzlet - Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Sib tűkulcs másolás

A Sib tűkulcs jellegzetes formája egyszerűen felismerhető. Legjobban a csillag csavarhúzó végére hasonlít. Kereszt irányban kell beledugni a zárba. A kulcs fején általában a gyártó emblémája van feltüntetve. Ennek a kulcsnak a másolását csakis ránk bízza! A rosszul másolt kulcs tönkreteheti a zárat, ami többlet költségeket generál. Ne kockáztasson! Hívjon, jöjjön, várjuk!

Kínai kulcsmásolás árlista, árak

Műanyag fejes kínai kulcs                 3.490,- forinttól

Fémfejes kínai kulcs                          3.490,- forinttól

Anbo kínai kulcs                                 2.790,- forinttól

Sib lapon mart kínai kulcs                   2.790,- forinttól

Sib tűkulcs                                          2.890,- forinttól

GMB kínai kulcs                                 2.790,- forinttól

Áraink egy darab kínai kulcsmásolásra vonatkoznak, és az ÁFA-t tartalmazzák!

Fenti áraink tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát az üzlet fenntartja!

Kulcsmásolás árakkal kapcsolatban érdeklődjön a 06-1-312-2064 telefonszámon!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Hisecdoors kínai ajtó - kulcsmásolás

Ezeket a kínai kulcsokat zárszaküzletünk már a kezdetektől tudta másolni, több mint húsz féle profilt és kulcshosszúságot tartunk raktáron. Tőlünk nem hallja azt, hogy nem tudjuk lemásolni a kulcsot! Minden Hisec kulcsot, és kínai fúrt kulcsot lemásolunk!

Vállaljuk hétvégén is a kínai kulcsok másolását, készítését. Szombaton reggel 9-től délután 13 óráig tart nyitva az üzletünk.

Nálunk a kulcsmásolás megvárható! Hozza el kulcsát, több kulcsmásoló szakemberünk is folyamatosan dolgozik, hogy Önnek ne okozzunk kellemetlen várakozási időt. A zárszaküzletünkben egyéb termékeket is vásárolhat, amíg elkészül a kulcsa.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

Budapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas kínai nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollaskulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

 Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest