Kirakatunk

Üzletünk kinézetét, kisugárzását nagyon fontos szempontnak tartjuk. Napi, heti, havi látogatóinknak nemcsak reklámokkal biztosítjuk az információkat, illetve a márkanevek feltüntetését, hanem az utcafrontról, az üzlet bal és jobb oldalán lévő kirakatot is folyamatosan rendezzük, szépítgetjük a látogatók bevonzása érdekében.

Nem kérünk fel külsős céget a kirakat ízléses berendezésének elkészítése érdekében, hanem az egyik kolléganőnk munkája, ízlése, elgondolásai tükröződnek vissza a kirakatunkban.

A kirakat nekünk olyan, mint a ruházati boltok kirakatainak a ruha, az emberek sétálva, bámészkodva akaratlanul is megállnak egy ízlésesen, szépen berendezett kirakat előtt. Amennyiben az elnyerte a tetszésüket, akkor akár aznap, másnap már a vásárlóink táborában köszönthetjük. A Kulcskirály üveges kirakatában megtalálható jó pár kéziszerszám, kalapács, fúró, olló, fűrész, csavarhúzó, védőfelszerelések, kesztyű, sisak, szemüveg, elektromos gépek, fúrók, sarokcsiszolók, postaládák, zárak, kilincsek, zárbetétek, kulcsok, lakatok, vágókorongok. A kirakat egy évben többször is rendezés alá kerül. Épp a napokban lett átalakítva a farsang hangulatának megfelelően. Ezután a tavaszi, húsvéti rendezés következik majd. Majd jön a nyári kirakat, az őszi, majd ismét a karácsonyi díszítés.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat és köszönetet mondani Zsuzsának, az újabbnál újabb ötleteiért, és a gusztusos, szép elrendezésért! Ha arra járnak, tekintsék meg Önök is, majd térjenek be hozzánk! Ha nincs valami a kirakatban, attól még az üzletben lehet! Jöjjenek hát el hozzánk, legyenek Önök is elégedett vásárlóink!