Kulcs utánrendelés

A kulcsmásolás egyszerűbb és leggyakoribb esete, amikor a másolandó kulcsot elhozzák a kulcsmásolóba és a megfelelő nyers alapanyagra a szakember a kulcsot elkészíti. Ez sima ügy.

Vannak azonban olyan kulcs típusok, amiket a gyártó vagy a forgalmazó nem kíván könnyen elérhetővé tenni. Ezáltal növelni tudja a biztonságot, és teljes kontrol alatt tartja a kulcskészítést. Nincs nyerskulcs szabad forgalomban, az semmilyen formában nem elérhető.

A Kulcskirály a legtöbb európai gyártó kulcsait be tudja szerezni és le tudja másolni vagy amelyiket nem, azt megpróbáljuk megrendelni.

Kulcsot rendelni a legtöbb esetben csak a zárbetéthez tartozó biztonsági kártya alapján lehetséges! A kártya tartalmaz minden olyan információt, amiből azonosítani lehet a kulcsot és a gyártó a megfelelő kulcsot el tudja készíteni. Ez minden gyártónál más és más idő, illetve költség.

Most bemutatjuk azokat a kulcstípusokat, melyeket a Kulcskirály zárszaküzlet meg tud rendelni.

  • BKS Janus kulcsrendelés menete - A kulcsokhoz tartozó kártyát és kulcsot is el kell hozni üzletünkbe. A kártyát elkérjük a kulcs megérkezésének idejére. A hozott kulcsot csak azonosítás végett kérjük el, azt rendeléskor visszaadjuk. A Janus kulcs álltalában 2 héten belül megérkezik. Ekkor a megadott telefonszámon értesítjük a megrendelőt, hogy a kulcs üzletünkben átvehető.
  • BKS system Livius – vannak olyan kártyák, amelyeken ez a felirat olvasható, minden esetben ezek rendelés útján érhetők el.
  • Mauer kulcsok bizonyos típusai - Talán 1-2 kulcstípus van, amit rendelünk, a legtöbbet üzletünkben el tudjuk készíteni a kártya alapján.
  • Abus Xplus lakat és motorkerékpár lakatkulcs
  • Abloy Protech2 kulcsok, illetve 1-2 Assa-Abloy kulcs típus

A legtöbb esetben 2 hét a várakozási idő, ennyi idő alatt a legtöbb kulcstípust meg tudjuk rendelni.

Vannak olyan zárbetétek és kulcsok, amiket e-mailen is meg tudnak rendelni, nem szükséges személyesen eljönni és elhozni a kulcsot meg a kártyát.

Ilyen kulcsok a következők:

  • kártyával rendelkező Mul-T-Lock termékek. A 7x7 kulcs, az Integrator, az Interactive+ és az MT5+ kulcsok is ilyenek.
  • RB LOCXIS, RB Keylocx és minden kártyás RB zárbetét

Ezekről elég, ha email-ben küldenek a kártyáról képet és a kész kulcsot el tudjuk postázni.

Az utólag rendelt kulcsokat minden esetben előre kell kifizetni. A kulcsokat a beérkezést követően maximum hat hónapig tároljuk. Kérjük, hogy csakis olyan elérhetőséget adjanak meg nekünk, amin biztosan tudjuk értesíteni, ha megjött a kulcs!

Külön díjazás fejében a kulcsokat postai úton is el tudjuk juttatni, ha nincs mód a kulcsokért eljönni!

A Kulcskirály pontos címe: 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63.

E-mail elérhetőség: zarplaza@zarplaza.hu

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület